Objektbild

Madängsgatan 9, göteborg

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 223 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 63 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till denna moderna, välplanerade tvåa med låg avgift Telia Triple Play ingår. Bostaden erbjuder bl.a. öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter, fina ytskikt, stilrent Vedum-kök, rymligt badrum samt stor balkong i soligt läge. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Föreningen har en gårdsmiljön som är något utöver det vanliga. Visuellt spektakulär med mycket växter, träd, gemensamma balkonger och trädäck. Det centrala läget innebär att såväl Backaplan, Kville Saluhall och centrala Göteborg nås på endast några minuter. Runt knuten erbjuds dessutom flertalet mysiga cafér och restauranger. Ett boende för den kräsne.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Bostadens disponeras enligt följande: Den välkomnande hallen har ekparkett på golvet och vita väggar. Utmärkta förvaringsmöjligheter via garderobvägg till höger samt klädkammare till vänster. Till höger om hallen finner vi sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Väggarna vita och golvet utgörs av en ekparkett. I sovrummet finner du dessutom den rymliga klädkammaren. Lugnt, tyst läge mot innergården. Det rymliga badrummet går i vita neutrala toner med mörk klinker på golvet. Utrustningen består av dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt handdukstork. Dessutom erbjuds både golvvärme och dimbara spotlights. Separat tvättavdelning bestående av både tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. Det fullutrustade Vedum-köket går i tidlöst vitt och ovan arbetsbänken sitter snyggt kakel. Den välutrustade maskinparken med påkostade vitvaror från Siemens, består av kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt köksfläkt. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Mellan vardagsrum och kök är det öppen planlösning vilket skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder generöst ljusinflöde tack vare stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp och matbord. Golvet utgörs av ekparkett och väggarna är vita. Från vardagsrummet nås bostadens stora balkong som är belägen i soligt sydvästläge med sol under större delen av dagen/kvällen. Mycket gott om plats för utemöbler och umgänge. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Toppläge endast fem minuter ifrån City.

   Bostad

   Boarea

   63m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   9-1204

   Andel i föreningen

   1,1126%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Qvillestaden

   Föreningens organisationsnummer

   769631-0155

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Brf Qvillestaden är en nybildad förening med fastighetsbeteckning Brämaregården 18:5 vars bostadsrätter färdigställs under 2018. Adresserna är Hisingsgatan 10 och Madängsgatan 9. Föreningen består av 92 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler. Byggår: 2018 Uppvärmning: Fjärrvärme Fönster: 3 glas Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX) Föreningen äger marken. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: Nyproducerade lägenheter och innergård från 2018 så inga större underhåll är planerade de närmsta åren. Det kommer ske en tvåårsbesiktning som entreprenören kommer att kalla till i mitten på mars 2021. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-tv samt bredband ca 100 Mbit/s via Telia. Avgift för uppvärmning, hushållsel, varm och kallvatten tillkommer och debiteras efter faktisk förbrukning. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020 Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd i entréplan och här finns även cykelförvaring, barnvagn- och rullstolsförråd samt källsortering. I arbetet med Brf Qvillestaden har arkitekter, ljuddesigners och landskapsarkitekter arbetat för att skapa en så inbjudande gårdsmiljö som möjligt. Detta har resulterat i en inbjudande gård med mycket växter, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. För att komma in på gården och in i huset måste man passera grindar som alltid är låsta, vilket skapar en lugn och trygg miljö dit ingen annan än de boende har tillträde. Parkering: I föreningen finns 35 parkeringsplatser varav 8 är elbilsplatser och 2 platser är avsedda för funktionshindrade. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga platser. Det finns även 5 besöksparkeringar. I P-hus Kvilletorget och på Pallasgatan kan man hyra parkering. För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se Även Ivar Kjellberg erbjuder parkeringsalternativ vid Kvilletorget i Brämaregården. För priser och tillgång se https://ikfab.kjellberg.se/parkering KabelTv/Bredband: Föreningen tecknar fastighetsavtal med Telia vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-TV samt bredband ca 100 Mbit/s. Förvaltare: Ekonomisk förvaltning administreras av MGC Fastighetsförvaltning. Information tagen från föreningens årsredovisning 2020-12-28

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Madängsgatan 9, göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Göteborg – Hisingen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 223 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-13

   Driftkostnad: 470 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Vatten & avlopp: 120 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Övrigt: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder