Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Molnvädersgatan 26, GÖTEBORG

Högt upp i huset med fin utsikt!

Pris:

1 695 000 kr

Månadsavgift 4 313 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - GÖTEBORG

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 6 av 8 , hiss finns

Boarea: 69,7 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna välplanerade 3:a med fräscht kök och helkaklat badrum. Bostaden erbjuder dessutom gott om förvaring. Goda kommunikationer som tar till centrum på endast 10 minuter. Här finns alla möjligheter att trivas!

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Josefine Lecander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 48

  josefine.lecander@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning, utrymme finns till sittmöbel och avlastningsbord. Med hallen som nav i lägenheten får ni en god översikt över lägenhetens tilltalande planlösning. Badrum Badrummet är helkaklat, ljust och rymligt. Utrustningen består av dusch, wc, handfat med kommod samt spegel med belysning. Kök I anslutning till hallen finner ni bostadens fina kök. Här har ni fina snickerier. Gott om plats för större matbord intill det stora fönsterpartiet. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av häll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Vardagsrum Vardagsrummet är rymligt och öppnar sig mot balkongen. Det stora fönsterpartiet bidrar med flödande ljus och gör detta rum att trivas i. Lätt möblerat med gott om plats för en större soffgrupp samt tv-hörna. Balkong Från vardagsrummet nås balkongen. Trevlig, fri utsikt mot omgivningen utanför. Här finns gott om plats för utemöbler. Sovrum 1 I den här väl genomtänkta planlösningen finner ni det ena sovrummet i slutet på hallen. Här finns bra med plats för säng, avlastningsbord och arbetsplats. Förvaring via två garderober. Sovrum 2 Det större sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Mycket goda förvaringsmöjligheter via en stor garderob. Välkommen att trivas!

   Bostad

   Boarea

   69,7m2

   Våning

   6 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   92

   Andel i föreningen

   0,58375%

   Andel av årsavgift

   0,58375%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Stjärnbilden

   Föreningens organisationsnummer

   757200-9111

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   192 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   I HSB Brf Stjärnbilden finns totalt 192 lägenheter, varav en lägenhet ägs och disponeras av föreningen som expeditionslokal. Fastigheten innehas med tomträtt. Fastigheterna har adresserna Molnvädersgatan 20-26 samt 28-32. Byggnad: Byggår: 1959 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 1999: Utfördes stambyte av kök och bad. 2013: Byte av termostater samt renovering av tvättstuga. 2014: Upprustning av lekplatser samt OVK-besiktning utfördes. 2015: Hissrenovering 2016: Fönsterbyte 2017: Renovering av P-däck 2018: Nytt lås och porttelefonsystem Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Se årsredovisning för mer information. Ekonomi: Fr.o.m den 1 juli 2020 ingår kabel TV, internet och fast telefon (Telia Lagom) i månadsavgiften. Det har inneburit att avgiften höjts med 200 kr. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel TV, internet och fast telefoni. Övriga utrymmen: Via föreningen har man tillgång till tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum samt övernattningslägenhet. Till varje lägenhet hör två källarförråd, 1 gallerförråd och 1 matkällare. Parkering: P-plats 1: 94 parkeringsplatser över däck. Går att hyra för 300 kr/mån. Finns lediga platser i dagsläget. P-plats 2: 60 parkeringsplatser under däck. Går att hyra för 450 kr/mån. Finns inga lediga platser i dagsläget. Parkeringsplatser tillhör ej lägenheterna. Ansökan om parkeringsplats skall göras till föreningens expedition, Molnvädersgatan 30. KabelTv/Bredband: Kabel TV, internet och fast telefon från Telia. Vid försäljning lämnas modem router och fjärrkontroll som tillhör lägenheten av säljaren. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Informationen baseras på avstämning med föreningen 2020-10-01

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/goteborg/brf/stjarnbilden/

   Biskopsgården

   Allmänt om området

   Mångfald är något som utmärker Biskopsgården när det gäller kultur och språk. Här bor du nära city med bra kommunikationer samtidigt som du har vacker natur runt hörnet. Biskopsgården erbjuder bra service i form av barnomsorg, skolor, vård och omsorg. För mer info se: http://www.goteborg.se/wps/portal/vastrahisingen I området finns även fritidsgårdar och ett bibliotek. Från centrala Göteborg tar du díg lätt till Biskopsgården på ca 15 minuter med någon av de spårvagnslinjer som går hit. Det finns även bussförbindelser. Områdets tre affärstorg är naturliga mötesplatser. Vårväderstorget och Länsmanstorget förvaltas av Göteborgslokaler. Friskväderstorget har däremot flertalet mark och fastighetsägare vilka samarbetar med målsättningen att förbättra torget. Biskopsgården är känt för sina naturområden. Svarte Mosse med sitt rika fågelliv. I Länsmansgården finns en motionsanläggning som ligger norr om Svarte Mosse. Här hittar du fotboll och tennisplaner, bangolf, motionsslingor m.m. Området har ett rikt föreningsliv med en mängd föreningar inom idrott, politik, kultur, hobby och pensionärsföreningar. Dessa föreningar är en viktig resurs för utveckling och det sociala livet i stadsdelen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Molnvädersgatan 26, GÖTEBORG

   Kommun: Göteborg

   Område: Biskopsgården

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr

   Månadsavgift: 4 313 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-07-03

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder