Objektbild

Monsungatan 89, GÖTEBORG

Utgångspris

4 347 000 kr

Månadsavgift 2 803 kr/mån

Bostadsrättslägenhet GÖTEBORG

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 6 , Hiss finns

Byggår: 2018-2019

Boarea: 63 m2 Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

Fantastisk möjlighet till ett mycket attraktivt boende centralt i Eriksbergsområdet! Nybyggt hus där lägenheten präglas av fina materialval, kvalitativa produkter och ett slående läge. Bostaden erbjuder bland annat socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Flertalet stora fönster som ger lägenheten ett vackert ljusflöde och lättmöblerade ytor. Via föreningen har du tillgång till en gemensamhetslokal med kök och möjlighet till övernattning. Här bor du granne med härliga Färjenäsparken, fylld med natursköna motions- och promenadslingor och utegym. Nära till kommunikationer, grönområden och den träskodda kajen som tar en längs hela Norra Älvstranden. Detta är helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Monika Spajic

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 62

  monika.spajic@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Rumsbeskrivning

  Hall Här finns en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som rymmer både ytterkläder och annan förvaring. Plats finns för avlastningsmöbel. På golvet ligger det grå klinkers. Bostaden har i övrigt genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Kök Köksdelen har bra planering med rymlig förvaring. Köket är från kvalitativa Marbodal. Skåpsluckorna är vita och ovan arbetsbänk sitter vitt kakel. Vitvaror består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsmikro och ugn. Plats finns för större köksbord. Vardagsrum Öppet samband mellan vardagsrum och kök. Goda ytor att möblera efter eget behov. Utgång till balkongen nås från vardagsrummet. Balkong Plats finns för utegruppsmöbel. Inglasningen gör att balkongen kan nyttjas större delen av året. Sovrum Rymligt sovrum som ger plats för dubbelsäng och sidobord. Även här är väggarna vita och ekparkett på golvet. Badrum På golvet ligger det mörkt klinker och på väggarna är det stora vita kakelplattor. Duschhörna med två öppningsbara dörrar i glas. Över kommoden är det ett spegelskåp. Handdukstork i rostfritt stål. Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Vit bänkskiva över vitvarorna ger god arbetsyta. Väggskåp över som ger bra med extraförvaring.

  Bostad

  Areakälla

  Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

  Våning

  2 av 6 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  2121

  Andel i föreningen

  1,78293%

  Byggnad

  Byggår

  2018-2019

  Byggnadstyp

  Flerbostadshus

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf HSB Skaftö

  Föreningens organisationsnummer

  769627-1233

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  47 st

  Antal lokaler

  1

  Byggår

  2018-2019

  Äger föreningen marken

  Ej angiven

  Allmän information

  Brf Skaftö ligger längst ut på kajen, granne med både havet och Färjenäsparkens grönytor. Det ena huset ligger bara några meter från vattnet och trädäcket längs kajen går precis utanför. Föreningen är uppdelad i två 6-våningshus med sammanlagt 47 lägenheter på 1,5–3 rok samt en hyreslokal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Här får du boendekvaliteter utöver det vanliga med toppmodern, stilren inredning. De flesta av lägenheterna har utsikt över älv som möter hav från härliga balkonger i syd och sydvästläge. I marklägenheter med uteplats ingår uteplatsen i bostadsrättsupplåtelsen. Bostadsrättshavaren ansvarar för underhåll av uteplatsen enligt stadgar. Skötselansvar för bostadsrättshavaren ligger inom markering på ritning. Byggnad: Byggår: 2018 – 2019 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: FTX, med från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Ekonomi: I månadsavgiften ingår värme, Triple play, 100 Mbit/s bredband, digital-TV och IP-telefoni. Föreningen har individuell el- och vattenmätning. Övriga utrymmen: Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. Det finns cykelparkering på gårdsytorna men även i källarplan. Som boende i föreningen har du möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal. Här finns plats för större middagsbjudningar med släkt och vänner. Det finns också ett kök och möjlighet till övernattning. Lokalen hittar ni i markplan på hus nummer två. Parkering: Det finns 25 parkeringsplatser i garage i källarplan under hus två. Endast en parkeringsplats per hushåll är möjlig att hyra. Separat kö. Besöksparkering finns på olika ställen i västra Eriksberg där närmaste parkeringsplatser ligger vid västra Dockpirens parkering vid Bockkranen. På många av sidogatorna runt Bockkranen finns avgiftsbelagda besöksparkeringar. Det finns också ett stort parkeringshus på Monsungatan nummer 49. Kabel-TV/Bredband: Telia Tripple Play (100/100 Mbit) och IP-telefoni. Detta ingår i månadsavgiften. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen Ekonomisk förvaltare: HSB Övrigt: Utanför hus två ligger föreningens gemensamma gård – en stor öppen och upphöjd yta där det kommer byggas en så kallad gradäng, en bredare trappa, med sittplatser och en plantering högst upp. Det kommer också att finnas en pergola med klätterväxter som tak. Här finns det sittbänkar, fin belysning som skapar ett mysigt uterum. Det finns också en större öppen yta med planteringar utanför hus ett. Informationen baseras på avstämning med föreningen, föreningens hemsida samt den ekonomiska planen 2019-11-20

  Föreningens hemsida

  https://www.hsb.se/goteborg/brf/skafto/

  Eriksberg

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Monsungatan 89, GÖTEBORG

  Kommun: Göteborg

  Område: Eriksberg

  Församling: Torslanda-Björlanda Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 4 347 000 kr

  Månadsavgift: 2 803 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Driftkostnad: 500 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 250 kr/månad

  Vatten & avlopp: 150 kr/månad

  Försäkring: 100 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Göteborg - Hisingen

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder