Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Munkebäcksgatan 8, Göteborg

Öppen planlösning!

Pris:

Pris ej angivet

Som utgångspris.

Månadsavgift 3 128 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3  (Våningsplan 3 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1933

Boarea: 46 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Här bor ni med ett generöst ljusinsläpp från fönsterpartierna samt ett stilrent renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Väldig mycket förvaringsplats finns i både kök och sovrum. Runt knuten finner du flertalet matbutiker, restauranger samt spårvagn och buss som tar dig snabbt till centrum. Spårvagnshållplatsen Solrosgatan nås alldeles utanför huset! Med promenadavstånd till Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön erbjuds möjligheten att utföra rekreation och avkoppling i natursköna omgivningar. Här finns alla förutsättningar för att trivas!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Amanda Palmquist

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0735-18 88 62

  amanda.palmquist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johanna Håkansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-91 78 33

  johanna.hakansson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall | Välkommen in i en mysig och fin lägenhet med genomgående hög takhöjd och renoverade ytor. Direkt till höger nås avhängning för kläder. Badrum | Rakt fram ligger badrummet med helkaklad vägg samt plastmatta på golvet. Inredning består av handfat, wc och dusch. Kök | Stilrent renoverat och välutrustat kök som är placerat med öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Det är även förberett för diskmaskin. Rymlig plats för matbord intill fönstret som vetter ut mot innergården. Vardagsrum | Luftigt vardagsrum tack vare den öppna planlösningen mot köket. De vitmålade väggarna och det fina golvet gör rummet varmt och trivsamt. Naturlig plats för soffa och tv. Sovrum | Stort sovrum som ger plats åt den större dubbelsängen och övriga möbler. Garderobsväggen med skjutdörrar ger oerhört god förvaring för kläder och annat. En mindre gardrerob (äldre skafferi) nås dessutom i sovrummet.

   Bostad

   Boarea

   46m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3  (Våningsplan 3 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   18

   Andel i föreningen

   6,12%

   Andel av årsavgift

   6,12%

   Byggnad

   Byggår

   1933

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Solmunken

   Föreningens organisationsnummer

   769614-1436

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   18 st

   Antal lokaler

   6 st

   Byggår

   1934

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg, Kålltorp 37:12 med adress Solrosgatan 2. I föreningen finns 18 bostadsrättslägenheter samt 6 lokaler i källarplan. Bostadsarean uppgår till 752 kvm och lokalarean till 140 kvm. Genomförda renoveringar: 1979 byttes el-stigare och samtliga V/A-stammar i kök och badrum. 1983 byttes fönster. 1991 genomfördes en omläggning av tak. 2009 energideklarerades fastigheten. 2010 målades trappuppgångar om och det lades in nya golvmattor. 2015 målades fasaden och en OVK-besiktning genomfördes. 2018 renovering av gemensam tvättstuga. Gemensamma lokaler: I källaren finns tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare, torkskåp samt torkrum. Tvättider 8-21. Mysig innergård med utemöbler och grill finns även att tillgå. Ett förråd hör till lägenheten. Ekonomi: Ingen avgiftsförändring är planerad. TV/Internet-anslutning: Kabel-TV och internet via Com Hem. Parkering: Fri parkering på gatorna i området. Uppvärmning: Fjärrvärme. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad Ekonomisk förvaltning: Lundéns fastighetsförvaltning AB Övrigt: Föreningen hyr ut lokaler till olika verksamheter

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Munkebäcksgatan 8, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Kålltorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   som utgångspris.

   Månadsavgift: 3 128 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-13

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Öster

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Munkebäcks Allé 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i östra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Öster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Öster

   Liknande bostäder