Penselgatan 14, Göteborg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Penselgatan 14 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  6 av 10 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Kvillebäcken

  Avgift

  3 000 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-tv, IP-telefoni och bredband

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Högt upp på våning sex erbjuds denna CENTRALA gaveltvåa med stor inglasad balkong och fantastisk UTSIKT mot City. Bostaden erbjuder bl.a. öppen planlösning. välplanderade kvadratmetrar, bra förvaringsmöjligheter samt kök och badrum i toppskick. Bostaden erbjuder genomgående hög kvalitet med smakfulla färg- och materialval. Låg avgift där bredband ingår. Toppläge - endast fem minuter från City!

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se Läs mer om Rany

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Bostadens disponeras enligt följande: Hallen är öppen och luftig med vita väggar och ekgolv. Bra förvaringsmöjligheter via garderob till höger. Badrummet är väl tilltaget och färgstämt. Utrustningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spotlights i taket. Goda förvaringsmöjligheter via överskåp. Stilrent med lyxig känsla. Vidare in i bostaden finner vi det toppfräscha, ljusa köket med snyggt kakel ovanför arbetsbänken. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, häll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt köksfläkt. Spotlights i taket. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Naturlig plats för matbord. Väggarna är vita och golvet utgörs av ekparkett. Öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp samt matbord. Ekgolv och vita väggar. De stora fönsterpartiet genererar stort ljusinflöde och trevlig utsikt över staden. Från vardagsrummet den rymliga inglasade balkongen som är belägen i soligt läge med fantastisk utsikt mot city! Gott om plats för utemöbler. Eluttag och trätrall finns. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Vita väggar och ekgolv. Generöst ljusinflöde via fönster i två väderstreck och trevlig utsikt. Goda förvaringsmöjligheter via garderober. Toppläge nära det mesta. Låg avgift där bredband ingår.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  220 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  120 kr/månad

  Total driftkostnad:

  220 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,80374%

  Andel av årsavgift:

  0,80881%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Pärllöken

  Lägenhetsnummer:

  B 1504/21504

  Antal lägenheter:

  110

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 110 st bostadsrätter i storleken 1:a på 30 kvm till 4:a på 113 kvm fördelade på tre st huskroppar. Fastigheten har uppförts av NCC under 2014-2015. Byggnad: Byggår: 2015 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: I januari 2018 -2:års besiktning Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Inga större underhåll är planerade i dagsläget. Föreningen följer en underhållsplan. Ekonomi: Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, IP-telefoni och bredband (grundutbud för tv/tele/data ingår i månadsavgiften). Varje bostadsrättsinnehavare tecknar individuellt el-abonnemang. Övriga utrymmen: Varje lägenhet har tillgång till förråd i källaren samt två cykelförvaringsplatser i gemensamma cykelrum. Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Barnvagnsförråd finns. Gemensamhetsanläggning: Fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:2 har andel i gemensamhetsanläggning Göteborg Brämaregården ga:22, vilken omfattar en sopsugsanläggning och återvinningscentral. Drift och skötsel: Bostadsrättsföreningen ansvar för drift och skötsel av gemensamma ytor. Parkering: Föreningen har 45 parkeringsplatser i garage under gården. Separat kö, City Security sköter hanteringen av garageplatserna. KabelTv/Bredband: Bredband, IP-telefoni samt digital-TV via ComHem. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna Försäkringar Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-06-19  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor