Rosenapelgatan 27, Göteborg

3 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 21 Okt 18:30 - 19:00

Bokad visning - anmäl dig här

Anmäl till visning

Adress

Rosenapelgatan 27 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2019

Boarea

62m2

Areauppgifter enligt upplåtelseavtal

Våning

3 av 6 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Göteborg – Hisingen

Avgift

3 287 kr/mån

Uppvärmning och Telia Triple Play ingår i avgiften.

Utgångspris

3 095 000 kr

49 919 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Högt upp på våning tre finner vi denna nyproducerade trea på centrala Hisingen. Bostaden erbjuder öppen, modern planlösning, stilrent Marbodal-kök med påkostade vitvaror från Siemens, rymligt badrum med möbler från Svedbergs samt stor balkong i soligt läge. Toppläge - endast minuter ifrån såväl Ramberget, Backaplan och Eriksberg. City nås på endast 5 minuter. Telia Triple-play ingår i den låga avgiften. Säljaren har gjort tillval i lägenheten för ca 100 000 kr!

   Ansvarig mäklare

   Pojan Bagheri

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 66

   pojan.bagheri@lansfast.se Läs mer om Pojan

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-21 18:30:00 2019-10-21 19:00:00 40 Bostadsvisning Rosenapelgatan 27, Göteborg 57,71825176, 11,9270049 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Hall Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter till vänster. Sovrum 1 Till höger om hallen nås det mindre sovrummet som lämpar sig väl som barnrum/arbetsrum. Golvet utgörs av parkettgolv och väggarna är vita. Gorderob finns. Kök Vidare in i bostaden finner vi det stilrena Marbodal-köket med snickerier i tidlöst vitt och påkostade vitvaror från Siemens. Utrustningen består av integrerad i kyl och frys, inbyggd ugn/mikro, häll, fläkt, samt integrerad diskmaskin. Köket har parkett på golvet och vitmålade väggar. Mellan kök och vardagsrum är det öppen, social planlösning vilket skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet erbjuder generöst ljusinflöde tack vare det stora fönsterpartiet. Golvet utgörs av parkett och väggarna är vita. Badrum Modernt badrum med grått kakel och utrustning bestående av dusch med glasväggar, wc, handdukstork, överskåp, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Bekvämt med kombinerad tvätrtmaskin/torktumlare. Sovrum 2 Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och bra förvaring via garderobsvägg. Golvet utgörs av parkettgolv och väggarna är vita. Balkong Från ovan sovrum nås den stora balkongen som ligger i bästa sydvästläge med sol hela dagen/kvällen. Här finns gott om plats för utemöbler och utsikt är trevlig. Toppläge nära Eriskberg, Backaplan samt City!

   Visning

   Bokad Visning

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2019

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   650 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   250 kr/månad

   Vatten/avlopp:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   650 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Schablonmassig vattenförbrukning 300kr/mån tillkommer.

   Andel i föreningen:

   1,9277%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Sverigehuset Kubik 1

   Lägenhetsnummer:

   1-1304

   Antal lägenheter:

   59

   Byggår:

   2019

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Under oktober 2017-september 2019 pågår bebyggelse av sammanlagt 59 lägenheter i ett flerbostadshus. Nybyggnadsåret är 2019. Byggherre är Skanska. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Byggnad: Byggår: 2019 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Lägenheterna är försedda med mekanisk från-och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Nyproduktion. Ekonomi: Ingen planerad avgiftshöjning i föreningen, men då det är en nyproducerad förening så kommer styrelsen att följa den verkliga kostnadsutvecklingen och säkerställa att avgifterna täcker de verkliga kostnaderna. Avstämt den 2019-09-03 Ekonomi månadsavgiften: Uppvärmning och Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni). Egen förbrukning av vatten och hushållsström tillkommer. Parkering: Garageplatser hyrs ut via samfällighetsförening, som Brf Sverigehusets Kubik 1 är delägare i. Just nu är kölistan till garageplats full, men man kan ansöka om plats i kölistan genom Patrik Lundin på Sverigehuset. Det kan också tillkomma uteplatser, men dessa görs klara senare i samband med att området färdigställs. Avgiften för garageplats är 1120 kr/månad + moms = 1400 kr/mån inkl moms. Kabel-TV/Bredband: Internetanslutning med fiber, Tv, och IP-telefoni finns i samtliga lägenheter genom Telia. Bredbandet som ingår i månadsavgiften är 100/100 Mbit/s. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Styrelsen kan godkänna juridiska personer för de studiolägenheter som ligger i bottenplan. Ekonomisk förvaltare: Nordic Life Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar. Informationen baseras på avstämning med styrelsen 2019-06-18   Energideklaration

   Status:

   Behövs ej

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor