Objektbild

Sannegårdsgatan 30, Göteborg

Stor tvårummare i populära Sannegården med generös uteplats!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 933 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2009

Boarea: 67,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Stor tvårummare i populära Sannegården med generös uteplats. Bostaden har fönster i två väderstreck som ger ett gediget ljusinsläpp. Stort vardagsrum med utgång till uteplatsen som endast ligger ett stenkast från Sannegårdshamnen. Nära till kommunikationer, servicebutiker, gym samt promenadstråk längs vattnet och vid parker gör detta till ett boende att trivas i. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Från hallen får man en bra överblick över lägenhetens planlösning. Goda användningsmöjligheter i entrén. Plats finns för sittmöbel, avlastningsbord och hatthylla. Badrum Detta är verkligen ett badrum utöver det vanliga. Badrummet är helkaklat med grått klinker på golv och vita kakelplattor på väggen med en grå fondvägg i grått kakel. Utrustningen består av golvvärme, wc, handfat, handdukstork samt badkar. Här finns även en tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt vägghängda överskåp till förvaring. Kök Till höger om hallen når du köket som är väl genomtänkt med goda arbetsytor, bra förvaring och plats finns för stort matbord. Fönster i väster gör att du kan njuta av matlagning i eftermiddagens värmande strålar. Köket är från Marbodal och har vita skåpsluckor i kombination med svart bänkskiva av slitstarkt laminat och svart kakel. Utrustningen består av häll, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl/frys. Vardagsrum Vardagsrummet som är generöst till ytan och lätt möblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp, perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar gott om ljusinflöde. Uteplats Mysig uteplats om ca 14 kvm ger dig stora möjligheter att bjuda in nära och kära för grillkvällar. Lugnt läge i gavel på gården, här har du alla möjligheter att skapa din egen oas! Endast ett stenkast till det glittrande vattnet i Sannegårdshamnen. Sovrum Bostadens stora sovrum är ett ljust och trevligt rum. Här finns god plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord om så önskas. Från detta rum når man bostadens klädkammare.

   Bostad

   Boarea

   67,5m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   15222

   Andel i föreningen

   0,9419%

   Andel av årsavgift

   0,94182%

   Byggnad

   Byggår

   2009

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ångaren India

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Oäkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   85 st

   Antal lokaler

   2 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Riksbyggen Brf Ångaren India Allmänt om föreningen: Föreningsinformation Brf Ångaren India äger fastigheten Sannegården 42:2 i Göteborgs kommun med därpå tre hus med 85 bostadsrättslägenheter och två lokaler med hyresrätt. Fastighetens adress är Göteborg Sannegården 42:2. Fastigheterna bebyggdes 2009. Föreningen äger marken. Adresser i föreningen är Ångaren Ernas gata 1-5, Ångaren Indias gata 2-6 samt Sannegårdsgatan 26-32 i Göteborg. Uppvärmning via Fjärrvärme. Avgift: I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud kabel-tv. Inga planer på avgiftsförändringar i dagsläget. Tv/Telefoni/Bredband: Kabel-tv levereras av Gothnet, basutbud ingår i avgiften. Gemensamma utrymmen: Barnvagnsförråd, cykelförråd, gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Parkering: Föreningen förfogar över 64 st garageplatser som är belägna under fastigheten dit man tar hissen ända ner. En plats kostar 866 kr/mån. Ekonomi/ renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som är framtagen och upprättad 2016, reviderad 2019. De närmaste åren kommer planerat underhåll att vara lågt då byggnaden är relativt nybyggd. Årliga avsättningar kommer att göras till underhållsfonden för att täcka kommande underhållskostnader. Föreningen har installerat temperaturgivare i varje lägenhet som reglerar temperaturen och för att sänka kostnader för elförbrukningen. Inga avgiftsförändringar planerade i dagsläget. Övrig information: Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam, bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Överlåtelseavgift och pantsättningavgift betalas av köpare. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer bostadsrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Informationen ovan är tagen från styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig. Föreningsinformation per den 2021-01-11

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sannegårdsgatan 30, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Sannegården

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 933 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-18

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder