Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sparvgatan 7, Göteborg

Unika kvadrat!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 683 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och digital-tv. Till avgiften tillkommer en avgift för hushållsel efter faktiskt förbrukning på ca 250kr.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 5 av 5 , hiss finns

Byggår: 2010

Boarea: 97 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Högst upp i huset finns en charmfull vindsvåning där unika detaljer är otaliga. Öppenhet och sociala ytor är intrycket du får redan när du kliver in i hallen. Vardagsrum och kök vävs harmoniskt samman i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier i två olika väderstreck ger bostaden maximalt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum, enkla att möblera. Bostaden är utrustad med ett lyxigt stort badrum som uppfyller alla dina kriterier. Det är bostadens generösa takhöjd och olika vinklar som gör den intressant och spännande. Vi vet, man vill ju bara ha mer! Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till förhandsvisning.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sofia Drackner

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Göteborg Öster

  Mobil: 0763-91 46 21

  sofia.drackner@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Michaela Widén

  Mäklarassistent

  Mobil: 0733-16 67 61

  michaela.widen@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Högst upp i huset välkomnas vi in i en rymlig och möblerbar hall. Här har du en given plats för ytterkläder och skor. Fönsterpartiet ger hallen en stor dos av naturligt ljusinsläpp. Hallens öppenhet gör dig nyfiken på resterande rum. Tidlöst vita väggar är genomgående precis som den parkett som flödar genom alla rum.

   Badrum

   Från hallen nås bostaden badrum, stort och rymligt. Helkaklade väggar i vitt matchas med ett grått klinkergolv. Badrumsinredningen består av wc, handfat med kommod, vägghängt förvaringsskåp, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar samt tvättmaskin. Bra belysning och golvvärme är en självklarhet.

   Kök

   Köket bär vita skåpsluckor, slitstark arbetsbänk i laminat samt tidlöst vitt kakel. Diskhon är placerad framför fönsterpartiet vilket bjuder på en trevlig vy. Rymlig kök där flera kockar ryms för optimal matlagningsglädje. Köksön gör köket socialt mot vardagsrum och matplats. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd.

   Vardagsrum

   Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum skapat för sociala sammankomster. Här ryms långbord med många middagsgäster tillsammans med en soffgrupp med tillhörande möblemang. Ljusinsläppet är maximalt med flera fönsterpartier. Det höga läget ger en fin vy över takåsar och östra delen av staden.

   Sovrum 1

   Två bra sovrum i storlek där båda kan nyttjas som master bedroom. Sovrummet som ligger innanför badrummet nyttjas idag som master bedroom och är utrustad med en rymlig klädkammare, här förvaras alla dina kläder med enkelhet. Rummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöbel vid behov.

   Sovrum 2

   Det andra sovrummet är beläget innanför köket. Idag nyttjas det här rummet som gästrum men kan likväl användas som kontor eller barn/tonårsrum. Garderober finns för klädförvaring intill ena väggen.

   Uteplats/Balkong

   Med dubbeldörrar nås bostadens balkong. En rymlig balkong som är enkel att möblera. Här får stolar, bord samt blomster i mängder plats. En solig plats med en vidsträckt utsikt över takåsar bort över den östra stadsdelen.

   Bostad

   Boarea

   97m2 (Areauppgifter enligt säljaren)

   Våning

   5 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   301117 /17

   Andel i föreningen

   7,98227%

   Andel av årsavgift

   7,98%

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Olskroken 13:12

   Byggår

   2010

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Sparvgatan 7

   Föreningens organisationsnummer

   769620-9118

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   19 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2010

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Sparvgatan 7 bildades 2009 av Ivar Kjellberg Fastighets AB. 2010 förvärvades fastigheten Göteborg Olskroken 13:12 och byggnationen av huset påbörjades i januari 2010. Inflyttningen skedde i november samma år. På fastigheten är uppfört ett flerbostadshus med totalt 19 lägenheter och samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Den totala lägenhetsytan är 1124kvm. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 5 st 1 rum och kök 9 st 2 rum och kök 5 st 3 rum och kök Utförda renoveringar/underhåll: 2012- Tvåårsbesiktning 2013- Anmärkningar från tvåårsbesiktningen åtgärdas 2020- OVK och Energideklaration 2020- Målning av fasad Kommande renoveringar/underhåll: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2017-2027. Inga stora underhållsbehov den närmsta tiden då huset är så pass nybyggt. Ekonomi: Föreningen har en god ekonomi. Under 2017 sänktes avgifterna med 15%. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Lån/kvm är 8363 kr vilket ligger i linje med snittet i närområdet. Gemensamma utrymmen: -Till bostaden hör ett källarförråd. -Cykelrum -Tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torkskåp och mangel. -Grönskande innergård som delas med flera hus där gemensam grillplats finns. Parkering: Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser. Folkbokförd på adressen Sparvgatan 7 är berättigad till boendeparkering inom område ”Ö”. Boendeparkering kan ansökas om hos Göteborgs, Stad 031-368 25 65 eller på Göteborgs Stads hemsida, www.goteborg.se. Föreningen är fullvärdesförsäkrad. TV/Bredband Grundutbud av tv-kanaler via digital-tv. Leverantör Comhem. Ingår i avgiften. Fiberbredband via Telia eller COMHEM. Tecknas och bekostas separat. Uppvärmning: Vattenburen värme med bergvärmepump Övrigt: Trevlig och välskött förening med god stämning mellan medlemmarna. Gemensamma städdagar höst och vår. Det brukar även anordnas andra gemensamma tillställningar så som grillkvällar, kräftskivor och glöggmys för de som vill medverka. Ovanstående information är tagen från årsredovisning, stadgar samt styrelsen. Information som är av vikt bör alltid kontrolleras.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sparvgatan 7, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Bagaregården

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 683 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och digital-tv. Till avgiften tillkommer en avgift för hushållsel efter faktiskt förbrukning på ca 250kr.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Öster

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Munkebäcks Allé 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i östra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Öster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Öster

   Liknande bostäder