Objektbild

Utåkersgatan 8B, Göteborg

Rymlig landshövdingetvåa!

Pris:

Pris ej angivet

Som utgångspris

Månadsavgift 3 118 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3  (Våningsplan 2 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1938

Boarea: 52 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Landshövdingestilen erbjuder fina originaldetaljer så som vackra plankgolv och listverk. Bostaden upplevs väldigt rymlig tack vare dess takhöjd samt många ytor för umgänge och även extra förvaring. Det sistnämnda i två praktiska klädkammare samt en dubbelgarderob. Köket är nyligen uppfräschat med nya fronter, lådor samt spishäll och ugn. Här har ni närhet till Delsjöområdet, Skatås, restauranger samt butiker. Dessutom är det ett mycket lugnt område med goda kommunikationer in till centrum endast ett par minuters promenad bort. Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Amanda Palmquist

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0735-18 88 62

  amanda.palmquist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Nicolina Dellhage

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-16 67 35

  nicolina.dellhage@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall | Rymlig hall med väldigt bra förvaringsmöjligheter i både en dubbelgarderob samt klädkammare längre in i bostaden. Vackert plankgolv som flyter vidare i bostadens alla rum. Badrum | Ljusa ytskikt med plastmatta samt kaklade väggar. Utrustningen består av wc, handfat, spegelskåp samt duschhörna. Kök | Mysigt och inbjudande kök som vetter mot den lugna innergården. Här är nyligen uppfräschat i äldre stil, med nya köksluckor samt lådor. Köket är rymligt med en ordentlig matplats intill fönstret där ett sällskap om minst fyra personer får plats. Här finns även väldigt gott om förvaring i bland annat det äldre kallskafferiet. Inventarierna består av spishäll och ugn (2021), kyl/frys samt spisfläkt. Sovrum | Plats finns för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaringsplats finns i den inbyggda garderoben. Vardagsrum | Mycket luftigt och ljust rum där ni med enkelhet får plats med både soffa och matsalsbord för den som önskar. Här finns också en extra, större klädkammare. Stort fönsterparti som släpper in riktligt med ljus. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstugan är placerad nära till hands i källaren, samma uppgång.

   Bostad

   Boarea

   52m2

   Våning

   2 av 3  (Våningsplan 2 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   4

   Andel i föreningen

   8,04191%

   Andel av årsavgift

   8,04191%

   Byggnad

   Byggår

   1938

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Snickaren Utåkersgatan 8

   Föreningens organisationsnummer

   769617-2563

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   11 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1938

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Fastigheten bebyggdes 1938-39 och består av ett flerbostadshus med 11 lägenheter som är bostadsrätter. (5 st treor och 6 st tvåor). Föreningen bildades 2007 och är en mindre förening med god stämning där de flesta bor kvar länge. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2020 - renovering torkrum och tvättstuga. 2019 - Energibesiktning av fastigheten 2019 - Slutfört OVK-besiktning 2018 - Relining. 2017 - Dränering av fastigheten. 2016 - Vindsbyggnation utfört. 2016 - Ommålning fasad och lägenhetsdörrarna har bytts ut till klassade dörrar från Daloc. 2009 - Elstambyte 2009 - Dräneringsarbete 2004 - Ny plåt på taket, målning av fasad samt nya portar 1975 - Stambyte genomfördes. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Trappuppgångarna och åtgärder utifrån OVK är näst på tur. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 30 år framåt. Gemensamhetslokaler: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga finns i uppgång B och är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Denna bokas via app. Härlig innergård med tillgång till grillplats och utemöbler. Partytält kan lånas vid tillställningar. Cykelförråd finns i uppgång A samt ringar att låsa fast cykel i innanför porten vid entrén. Dessutom finns cykelställ på innergården. Parkering: Fri parkering utmed gatorna i området. Kabel-TV och bredband: Kabel-TV levereras via ComHem, basutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband levereras också via ComHem, avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Andrahandsuthyrning: Måste godkännas av föreningen och ges ett år i taget. Juridisk person: Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Utåkersgatan 8B, Göteborg

   Kommun: Göteborg

   Område: Kålltorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   som utgångspris

   Månadsavgift: 3 118 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 467 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Öster

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Munkebäcks Allé 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i östra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Öster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Öster

   Liknande bostäder