Objektbild

Vestagatan 9, Göteborg

Luftig tvåa med dubbla balkonger i sydvästligt läge och öppen planlösning!

Pris:

3 250 000 kr

Månadsavgift 3 254 kr/mån Vatten, värme och kabel-TV ingår i avgiften.

Bostadsrättslägenhet - Göteborg

Rum: 2 rok

Våning: 5 av 7 , hiss finns

Byggår: 2008

Boarea: 53 m2

Luftig tvåa högt upp i huset med öppen planlösning, ljust intryck och dubbla balkonger i sydvästligt läge mot en lugn innergård! Det öppna vardagsrummet mynnar ut i en stor inglasad balkong och angränsande öppen balkong i söderläge, vilka generar många härliga soltimmar. Här bor ni på luftiga och sociala ytor med genomgående moderna materialval, goda förvaringsmöjligheter och ytskikt i toppskick, bara att flytta in och trivas. I badrummet har ni vardagslyx i form av skön golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni i välskött förening i Nya Gårda som är ett nybyggt område med många bekvämligheter så som restauranger, pubar, caféer och butiker. Dessutom ligger Göteborgs Spårvägsmuseeum bara ett stenkast bort. Här bor man med närhet både till Ullevi samt även Olskrokstorget där fler bekvämligheter och förbindelser finns. En modern bostad i ett nybyggt område med liv och rörelse!

Läs mer

Pris

3 250 000 kr

Månadsavgift 3 254 kr

Budgivning pågår

kontakta mäklaren för mer information om aktuella bud.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 26 September

  11:15 - 12:15

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Elias A Rabogliatti

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0704-28 26 55

  elias.a.rabogliatti@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Jonathan Kullberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0737-59 03 73

  jonathan.kullberg@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Vestagatan 9 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    En välkomnande och ljus hall med möjlighet för avhängning av ytterkläder och skor. Längst väggen finns en garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. Väggarna är vita och på golvet ligger slitstark klinkers som fortsätter i vacker parkett vilket är genomgående i lägenheten.

    Kök

    Köket är ljust med öppen planlösning mot allrummet. Här är skåpsinredningen vit och samtliga vitvaror är i rostfritt. Maskinparken inkluderar kyl/frys, ugn, mikro, häll med fläkt samt diskmaskin. Väggen ovanför köksbänken är beklädd med svart kakel och väggarna är fortsatt vita. I köket återfinns också en halv-ö där som adderar ytterligare arbetsyta samt möjligheten att inta en snabbare måltid.

    Balkong

    Balkongen ligger i sydvästligt läge och nås från bostadens vardagsrum. En större inglasad del och som bonus även en öppen del. Alltså, gått om plats för två sittplatser.

    Sovrum

    Sovrummet är lättmöblerat och rymmer både dubbelsäng och annat önskat möblemang. Det är luftigt och ljust tack vare de vitmålade väggarna och ekparketten. Även här finns trevlig ljusinsläpp från större fönsterparti. Gott om förvaring hittas också i garderoberna.

    Allrum

    Allrummet känns stort och luftigt tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Här finns rum för en soffgrupp med tillhörande möblemang samt matgrupp. Väggarna är fortsatt vita och ekparketten fortlöper även här.

    Badrum

    Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Utrustat med WC, duschhörna med glasväggar, tvättställ med kommod samt spegelskåp. Även tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet. Badrummet är tidlöst renoverat och har vit- och gråkaklade väggar samt mörkt klinker. Här finns wc, handfat, spegel samt både dusch och härligt bubbelbadkar att krypa ner i när höstkvällarna kryper på.

    Sovrum

    Sovrummet är lättmöblerat och rymmer både dubbelsäng och annat önskat möblemang. Det är luftigt och ljust tack vare de vitmålade väggarna och ekparketten. Även här finns trevlig ljusinsläpp från större fönsterparti. Gott om förvaring hittas också i garderoberna.

    Förråd

    Till bostaden hör ett förråd som återfinns i källaren.

    Bostad

    Boarea

    53m2 (Areauppgifter på uppgift från föreningen.)

    Våning

    5 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    2118

    Andel i föreningen

    1,6308%

    Andel av årsavgift

    1,63082%

    TV och internet

    -Kabel-TV via ComHem. -Öppet bredbandsnät och TV via iTUX där medlemmarna själva väljer avtal.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Gårda 71:3

    Byggår

    2008

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2020-06-29
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Frånluft med värmeåtervinning (FTX)

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Riksbyggen Brf Jupiter

    Föreningens organisationsnummer

    769613-9059

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    46 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2008

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Jupiter ligger i Nya Gårda. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2006. Föreningen äger fastigheten Gårda 71:3 och därpå uppförda flerbostadshus med byggnadsår 2008 som består av 46 lägenheter med adress Vestagatan 9 - 11. Föreningen äger marken som köptes 2008. Förvaltning sker av Riksbyggen. Föreningen är delägare i Venus Norra Samfällighetsförening tillsammans med fem andra bostadsrättsföreningar i kvarteret. Samfällighetsföreningen förvaltar två gemensamhetsanläggningar (gård, miljöhus och ett underjordiskt garage). Alla lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och fördelas enligt följande: 1 rok: 2st 2 rok: 14st 3 rok: 14st 4 rok: 14st 5 rok: 2st

    Föreningens ekonomi

    Huset är i gott skick och det finns inga planerade avgiftshöjningar. En 30 årig underhållsplan upprättades när fastigheten färdigställdes.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Gjorda Renoveringar: 2009 - Energiklassade fastigheten. Samma år utfördes en OVK. 2011 - Garantibesiktning utfördes. 2013 - Genomfördes en OVK-Besiktning av istallationen. 2017 - Övernattningsrum byggdes. 2018 - Genomsyn av balkonger och belysningsarmaturer. 2019 - Korrigerande OVK utfördes. 2019 - Justering av inglasning och dörrar på samtliga balkonger. 2020 - Fastigheten sågs över och estetiska skador åtgärdades. 2020 - Belysning i allmänna utrymmen byttes. Planerade renoveringar: Inga större planerade renoveringar inom det närmsta åren. Föreningen fokuserar nu på löpande underhåll enligt plan.

    Gemensamma utrymmen

    -Föreningen har en gästlägenhet med två sovplatser som kan hyras för 200 kr/dygn. -Cykelrum och barnvagnsrum finns. -Samtliga lägenheter har ett förråd i källaren. -Föreningen har ingen egen tvättstuga då samtliga lägenheter besitter egen tvättutrustning.

    Parkering

    Samfälligheten har ett garage där föreningen förfogar över totalt 31st garageplatser där tre av platserna har laddningsmöjlighet för elbil. Kostnad för en parkeringsplats är 1000kr/mån. Separat kösystem tillämpas, för tillfället finns inga platser lediga. Kötiden uppskattas till runt ett år (avstämt med föreningen 2021-08-26) Det finns även parkeringsplatser utanför fastigheten på Vestagatan, Venusgatan samt Ander Personsgatan.

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam via Proinova.

    Föreningens hemsida

    http://brfjupiter.com/

    Nya Gårda

    Allmänt om området

    I Nya Gårda bor du bekvämt med närhet till allt vad vår stad har att erbjuda. I området finner du ett flertal caféer/konditorier, pubar och restauranger. En kort promenad till det mesta. Området har goda kommunikationsmöjligheter tack vare sin närhet till de större lederna och kollektivtrafiken.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Vestagatan 9, Göteborg

    Kommun: Göteborg

    Område: Nya Gårda

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 250 000 kr

    Månadsavgift: 3 254 kr/mån Vatten, värme och kabel-TV ingår i avgiften.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 400 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 250 kr/månad

    Försäkring: 150 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Göteborg - Centrum

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 56 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Centrum!

    Läs mer

    Bobutiken i Göteborg - Centrum

    Hitta din mäklare i Göteborg - Centrum

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder