Objektbild

Virveltorget 6, Göteborg

Välkommen till en bostad med många positiva egenskaper!

Utgångspris

2 495 000 kr

Månadsavgift 3 755 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Göteborg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 5 , Hiss finns

Byggår: 1968

Boarea: 61 m2 Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

Välkommen till en bostad med många positiva egenskaper. Här finner ni ett stilrent kök, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier samt balkong i söderläge. Centrala Göteborg, Backaplan och den nya saluhallen nås på några få minuter. Dessutom omedelbar närhet till Keillers park med dess grönområden samt Ramberget - Göteborgs finaste utsiktsplats. Föreningen bildades 2014 och huset färdigställdes 2016. Varmt välkommen på visning!

Läs mer
Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Rumsbeskrivning

  Väl inne i lägenheten möts vi av gedigna materialval och flera både lyxiga och mycket praktiska detaljer. Lägenheten har vacker ekparkett i samtliga utrymmen förutom i hallen där vi har snygg klinker. Hall Från hallen får man en bra överblick över lägenheten som har en tilltalande planlösning. Goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob. Badrum Badrummet finner ni en bit in i hallen. Här finns en mycket praktisk tvättstugedel med kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva ovan. Gott om förvaring i de överhängande skåpen. Badrummet ger en lyxig och tilltalande känsla. Sovrum Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Rummet erbjuder bra ljusinflöde och trevlig utsikt mot takåsarna. Lugnt, tyst läge. God förvaring längs ena väggen via skjutdörrsgarderober. Kök Köket har en stilren och vacker inredning. Arbetsplatsdelen är väl försedd med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design som smälter bra in i den öppna planlösningen. Bra med arbetsytor och mycket gott om praktisk förvaring. Utrustningen består av ugn, häll, mikro, diskmaskin samt kyl/frys, Vardagsrum Vardagsrummet är rymligt och öppnar sig mot kökets matplats och kök. Här får man mycket väl plats med en stor soffgrupp samt tv-hörna. Vardagsrummet bjuder på en mycket luftig och ljus känsla med stora fönsterpartier längs med rummets långsida. Balkong Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som är belägen i soligt söderläge med sol hela dagen. Här finns gott om plats för utemöbler. Varmt välkommen på visning!

  Bostad

  Areakälla

  Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  1402

  Andel i föreningen

  2,0587%

  Andel av årsavgift

  2,0587%

  Byggnad

  Byggår

  1968

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd
  Energiprestanda: 114 kWh/m2 och år

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Skålpundet

  Föreningens organisationsnummer

  769628-8138

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  49 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  1968

  Äger föreningen marken

  Nej

  Allmän information

  Brf Skålpundet Brämaregården 60:3 är en om- och tillbyggnad av en kontorsfastighet till lägenheter. Föreningen består av ett flerbostadshus innehållande 49 lägenheter med adresserna Övre Hallegatan 54 och Virveltorget 6. Föreningen bildades 2014 och huset färdigställdes 2016. Fastigheten innehas med tomträtt, nuvarande avtal gäller till och med juli 2028 Byggherre för projektet är Balder. Byggnad: Byggår: 1968 Renoverings år: 2015-2016 Uppvärmning: Fjärrvärme Ekonomi: Avgiften höjdes med 5% i årsskiftet 2019. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår. Värme, vatten samt Telia-Trippel Play (Digital-TV, Internet (10/10) & IP-telefoni). Hushållsel ingår ej i avgiften. Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Gemensamhetslokaler: Medlemmarna har tillgång till cykelrum samt ett rum för barnvagnar och rullstolar. Parkering: Föreningen hyr genom blockavtal 20 parkeringsplatser i garage i den angränsade fastigheten som ägs av Brf Linjalen. Kostnad för dessa är 800:- / månad. I dagsläget finns det lediga platser. KabelTv/Bredband: Fastigheten är ansluten med fiber. Föreningen har tecknat kollektivt avtal avseende Triple play, det vill säga bredband, telefoni och TV med Telia. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa. Bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning AB Övrigt: Vidare gäller huvudregeln vid försäljning, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse och pantsättningsavgift. Överlåtelseavgiften: 1 163 kr (2.5% av basbeloppet) Pantsättningsavgiften: 465 kr (1% av basbeloppet) Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-10-07

  Göteborg – Hisingen

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Virveltorget 6, Göteborg

  Kommun: Göteborg

  Område: Göteborg – Hisingen

  Församling: Lundby Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 495 000 kr

  Månadsavgift: 3 755 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-29

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr

  Driftkostnad: 350 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 250 kr/månad

  Försäkring: 100 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Göteborg - Hisingen

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder