Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lillekärr norra 122, HISINGS KÄRRA

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 667 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - HISINGS KÄRRA

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 2  (En trappa upp.) , hiss finns inte

Byggår: 1973

Boarea: 39,6 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Tillfälle att förvärva denna kvadratsmarta etta, endast ett stenkast från Kärra Centrum och stombussen. Populär HSB förening. Garage medföljer bostaden.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Välkomnande och möblerbar hall. Avhängningsmöjligheter i form av garderober direkt till vänster. Här har ni tapetväggar och klinker på golvet. I anslutning till hallen finner ni badrummet som har halvt kaklade väggar i blått och klinker på golvet. Utrustningen består av wc, badkar, handfat, badrumsskåp och spegel. Bekvämt med en toppmatad tvättmaskin. Köket har ljusa snickerier och kakel ovan diskbänken. Maskinparken består av rostfi kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Här finns plats för ett bord med två stolar som passar perfekt för frukosten. Vardagsrummet är rymligt och har ett fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Här har ni mörkt laminat på golvet och ljusa tapetväggar. Gott med plats för sängen i sovalkoven. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i soligt söderläge. Toppläge i föreningen. Måste ses

   Bostad

   Boarea

   39,6m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   2 av 2  (En trappa upp.) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   407

   Andel i föreningen

   0,13678%

   Andel av årsavgift

   0,13678%

   Övriga utrymmen

   Eget förråd på samma plan tillhör bostaden. Gemensamhetslokaler: Det finns spolplatta för bilen, gym, bastu, snickeri, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkskåp och tumlare.

   Byggnad

   Byggår

   1973

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Hisings Kärra

   Föreningens organisationsnummer

   757202-6248

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   460 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   HSB Brf Hisings Kärra består av 460 lägenheter samt 11 lokaler med adressen Lillekärr Norra 2-90 och Lillekärr Norra 92-128. Marken är upplåten med tomträtt Byggår: 1973 Uppvärmning: Fjärrvärme Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en upplagd underhållsplan för att säkra det yttre underhållet av föreningens byggnader. Underhållsplanen uppdateras årligen och hålls därmed aktuell. Underhåll som föreningen tittar på är takrenovering/byte, dagvattenledningar måste åtgärdas, vattenläckage i lägenheterna i sexvåningshusen ska åtgärdas. 2026 planeras för en stamrenovering i föreningen. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2014 Relining i källarplanet och byte av avloppsrör i källarplanet samtliga hus. 2014 Reparation av balkongskador pågår fram till 2018. 2014 Installation av elmätare i varje lägenhet 2019 Led belysning i området Se senaste årsredovisningen för mer information. Blankett för ansökan för badrumsrenovering ska hämtas på exp. och fyllas i av lägenhetsinnehavaren. Ansökan ska lämnas till styrelsen för beslut. Badrumsrenovering bekostas av den boende själv. Ekonomi: Fr.o.m 1 Juli 2020 höjdes avgiften med 10%. En höjning som genomförs pga större underhåll som föreningen står inför. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbudet) Föreningen har ett avtal med A3. Medlemmar som önskar bredband från A3 erbjuds detta till en kostnad av 95kr/mån. Finns upp till 1000Mbit. Övriga utrymmen: Eget förråd i källaren tillhör bostaden. Gemensamhetslokaler: Det finns spolplatta för bilen, gym, bastu, snickeri, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkskåp och tumlare. Parkering: I området finns gästparkeringar. De lägenheter som inte har någon parkering som följer med lägenheten kan ställa sig i kö för andra hands parkering. Kabel-TV/Bredband: I föreningen finns tillgång till både fiberkabel via A3 och bredband via ComHem, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hisingskarra.se/ ' Föreningen äger ett hus på anläggningen Gullholmsbaden som hyrs ut till medlemmarna under sommaren. Informationen baseras på avstämning med årsredovisning samt informationsblad från föreningen 2020-06-08

   Föreningens hemsida

   https://www.hisingskarra.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lillekärr norra 122, HISINGS KÄRRA

   Kommun: Göteborg

   Område: Hisings Kärra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 667 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-19

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 4 277 kr


   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder