Objektbild

Lillekärr Norra 4, Hisings Kärra

Välplanerad tvåa med hiss och balkong i solläge!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 859 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Hisings Kärra

Rum: 2 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns

Byggår: 1973

Boarea: 64,4 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna välplanerade tvåa med HISS i populära HSB Hisings Kärra. Lägenheten erbjuder balkong i soligt västerläge, ljust vardagsrum och sovrum samt bra med förvaringsmöjlighet via klädkammare. Här finns chansen att sätta sin egen prägel på bostaden och renovera till sin drömlägenhet. Bostaden ligger i nära anslutning till Kärra centrum, Bäckebol köpcenter, skolor och förskolor. Även närhet till natur samt busskommunikationer där vi har rosa express som tar er in till Göteborg centrum på ca 20 min.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Josefine Lecander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 48

  josefine.lecander@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Hall Rymlig hall med möjlighet till sittplats och avhängning. Rakt fram till höger finns en praktisk klädkammare till förvaring. Laminatgolv och ljust tapetserade väggar. Badrum Direkt till höger i hallen finns badrummet. Vitmålat kakel på väggarna och ljus klinker på golvet. Badrumsinredningen består av dusch, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och tvättmaskin. Det finns även ett praktiskt fönster för vädring. Kök Kök med ljusa luckor och vitmålat kakel ovanför arbetsbänken. Det erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar och ljust laminatgolv. Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro och diskmaskin. Plats för matbord vid fönstret som tillför ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrum Ljust vardagsrum tack vare det stora fönsterpartiet som ger rikligt med ljusinsläpp. Utrymme för soffa och tillhörande möblemang. Väggarna har en ljus tapet och parkett på golvet. Sovrum Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderob. Ljust laminatgolv och målade väggar i lila. Balkong Från sovrummet nås balkongen som ligger perfekt i soligt och fritt västerläge. Här finns en praktisk markis och plats för utemöbler.

   Bostad

   Boarea

   64,4m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   112

   Andel i föreningen

   0,19969%

   Andel av årsavgift

   0,19969%

   Byggnad

   Byggår

   1973

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Hisings Kärra

   Föreningens organisationsnummer

   757202-6248

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   460 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   HSB Brf Hisings Kärra består av 460 lägenheter samt 11 lokaler med adressen Lillekärr Norra 2-90 och Lillekärr Norra 92-128. Marken är upplåten med tomträtt Byggår: 1973 Uppvärmning: Fjärrvärme Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en upplagd underhållsplan för att säkra det yttre underhållet av föreningens byggnader. Underhållsplanen uppdateras årligen och hålls därmed aktuell. Underhåll som föreningen tittar på är takrenovering/byte, dagvattenledningar måste åtgärdas, vattenläckage i lägenheterna i sexvåningshusen ska åtgärdas. 2026 planeras för en stamrenovering i föreningen. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2014 Relining i källarplanet och byte av avloppsrör i källarplanet samtliga hus. 2014 Reparation av balkongskador pågår fram till 2018. 2014 Installation av elmätare i varje lägenhet 2019 Led belysning i området Se senaste årsredovisningen för mer information. Blankett för ansökan för badrumsrenovering ska hämtas på exp. och fyllas i av lägenhetsinnehavaren. Ansökan ska lämnas till styrelsen för beslut. Badrumsrenovering bekostas av den boende själv. Ekonomi: Fr.o.m 1 Juli 2020 höjdes avgiften med 10%. En höjning som genomförs pga större underhåll som föreningen står inför. Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbudet) Föreningen har ett avtal med A3. Medlemmar som önskar bredband från A3 erbjuds detta till en kostnad av 95kr/mån. Finns upp till 1000Mbit. Övriga utrymmen: Eget förråd i källaren tillhör bostaden. Gemensamhetslokaler: Det finns spolplatta för bilen, gym, bastu, snickeri, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkskåp och tumlare. Parkering: I området finns gästparkeringar. De lägenheter som inte har någon parkering som följer med lägenheten kan ställa sig i kö för andra hands parkering. Kabel-TV/Bredband: I föreningen finns tillgång till både fiberkabel via A3 och bredband via ComHem, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren. Avtal till A3 tecknas i föreningen. Comhem tecknas direkt. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas inte medlemskap i föreningen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hisingskarra.se/ ' Föreningen äger ett hus på anläggningen Gullholmsbaden som hyrs ut till medlemmarna under sommaren. Informationen baseras på avstämning med årsredovisning samt informationsblad från föreningen 2021-02-15

   Föreningens hemsida

   https://www.hisingskarra.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lillekärr Norra 4, Hisings Kärra

   Kommun: Göteborg

   Område: Hisings Kärra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 859 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-22

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder