Objektbild

Lillekärr norra 54, Hisings Kärra

Fin trea med nyrenoverat kök och balkong i solläge! Garageplats medföljer lägenheten.

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 660 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV .

Bostadsrättslägenhet - Hisings Kärra

Rum: 3 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1973

Boarea: 76,6 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Chans att förvärva denna trevliga och välplanerade genomgångstrea i populära HSB Hisings Kärra. Bostaden har ett nyrenoverat, snyggt kök från 2021 i stilren design. Vidare erbjuder lägenheten balkong i soligt västerläge, halvkaklat badrum och ljusa, rymliga rum. Det finns bra med förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin som underlättar vardagen. Bostadens stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinflöde till alla rum. Dessutom medföljer GARAGEPLATS till lägenheten! Bostaden ligger i nära anslutning till Kärra centrum, Bäckebol köpcenter, skolor och förskolor. Även närhet till natur samt busskommunikationer där vi har rosa express som tar er in till Göteborg centrum på ca 20 min.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Josefine Lecander

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 48

  josefine.lecander@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Bostaden erbjuder fina ytskikt och genomgående snyggt parkettgolv. Hall Från hallen får ni en tydlig bild över lägenhetens planlösning. Rymlig hall med gott om förvaring via garderob. Plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger och möjlighet till ytterligare förvaringsmöbel eller avlastningsbord. Väggarna har en fin, ljus tapet. Badrum Till höger från hallen finns badrummet. Väggarna består delvis av blått kakel samt resterande del av väggen är vitmålad, golvet är av ljus klinker. Badrumsinredningen består av badkar, wc-stol, handfat med kommod, spegel, förvaringsskåp och tvättmaskin. Det finns även ett praktiskt fönster för vädring. Kök Snyggt nyrenoverat kök från 2021 i tidlös design med vita luckor och vitt kakel ovanför den mörka arbetsbänken. Det erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Maskinparken består av kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Bra med plats för matbord vid fönstret som tillför ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är vita. Vardagsrum Väl tilltaget vardagsrum med utrymme för både soffa och tillhörande möblemang samt matbord om så önskas. Här ifrån når ni den trevliga balkongen. Det stora fönsterpartiet ger rikligt med ljusinsläpp. Ljust målade väggar. Balkong Från vardagsrummet når ni den trevliga balkongen som ligger perfekt i soligt västerläge. Fin, insynsskyddad utsikt och plats för utemöbler. Sovrum 1 Stort och ljust sovrum med insynsskyddat läge och plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. Rummet erbjuder flertalet garderober längs med ena väggen för maximal förvaringsmöjlighet. Ljusa, nytapetserade väggar. Sovrum 2 Från köket når ni det andra sovrummet med plats för säng och även skrivbord. Passar bra som barn- eller arbetsrum. Praktisk garderob till förvaring. Vita väggar och blommig fondtapet. Välkommen att trivas!

   Garage

   Garageplats medföljer lägenheten mot en avgift på 235 kr/ månad.

   Bostad

   Boarea

   76,6m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   359

   Andel i föreningen

   0,24096%

   Andel av årsavgift

   0,24096%

   Byggnad

   Byggår

   1973

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Hisings Kärra

   Föreningens organisationsnummer

   757202-6248

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   460 st

   Antal lokaler

   11 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   HSB Brf Hisings Kärra består av 460 lägenheter samt 11 lokaler med adressen Lillekärr Norra 2-90 och Lillekärr Norra 92-128. Marken är upplåten med tomträtt Byggår: 1973 Uppvärmning: Fjärrvärme Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en upplagd underhållsplan för att säkra det yttre underhållet av föreningens byggnader. Underhållsplanen uppdateras årligen och hålls därmed aktuell. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2019- Led belysning i området 2014- Relining i källarplanet och byte av avloppsrör i källarplanet samtliga hus. 2014- Reparation av balkongskador pågår fram till 2018. 2014- Installation av elmätare i varje lägenhet Se senaste årsredovisningen för mer information. Blankett för ansökan för badrumsrenovering ska hämtas på exp. och fyllas i av lägenhetsinnehavaren. Ansökan ska lämnas till styrelsen för beslut. Badrumsrenovering bekostas av den boende själv. Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad för 2021. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbudet) Föreningen har ett avtal med Bredband2. Medlemmar som önskar bredband från Bredband2 erbjuds detta till en kostnad av 95kr/mån. Finns upp till 1000Mbit. Övriga utrymmen: Eget förråd i källaren tillhör bostaden. Gemensamhetslokaler: Det finns spolplatta för bilen, gym, bastu, snickeri, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkskåp och tumlare. Parkering: I området finns gästparkeringar. De lägenheter som inte har någon parkering som följer med lägenheten kan ställa sig i kö för andra hands parkering. Kabel-TV/Bredband: I föreningen finns tillgång till både fiberkabel via Bredband2 och bredband via ComHem, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren. Avtal till Bredband2 tecknas i föreningen. Comhem tecknas direkt. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas inte medlemskap i föreningen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hisingskarra.se/ ' Föreningen äger ett hus på anläggningen Gullholmsbaden som hyrs ut till medlemmarna under sommaren. Informationen ovan är tagen från, hemsida, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Informationen baseras på årsredovisning samt avstämning med föreningen 2021-09-21

   Föreningens hemsida

   https://www.hisingskarra.se/

   Hisings Kärra

   Allmänt om området

   Hisings Kärra har idag 11 000 invånare och är en grön och expanderande stadsdel. Här bor du i lugn och ro med närhet till både natur och stadsliv. Bostäderna här är till största del bostadsrätter, radhus och villor. Område Den större delen av befolkningen är bosatta i tätorten Hisings Kärra och Gerrebacka. Hisings Kärra hyser 16 av landets största företag och erbjuder 3100 arbetstillfällen. Det första företagen startades i början av 1900-talet och bestod av en kvarn, ett småbåtsvarv, en stängselfabrik och en färgbutik. Området var ända in på 70-talet glest befolkat och en utpräglad jordbruksbygd. Skolor och barnomsorg I Kärra finns tre kommunala skolor, Lillekärrskolan (åk F-3), Klarebergsskolan (åk 4-9) och Kärraskolan (åk F-9). Det finns även sex förskolor och flertalet familjedaghem. Kommunikationer Från Hisings Kärra finns det goda kommunikationer. Med bil når man Göteborgs centrum på endast tio minuter, och med buss på ca 20 minuter. Under rusningstrafik avgår det bussar så ofta som var femte minut. Natur och fritid Inom promenad och cykelavstånd finner ni många möjligheter till natur och fritidsliv. Det finns ett stort utbud av föreningar för alla åldrar. De stora klubbarna är Kärra HF (Handboll), Kärra KIF (Fotboll), Kärra IBK (Innebandy) samt Clarebergs Ridklubb. Svankällan som ligger norr om Hisings Kärra är ett fint naturlandskap med stigar och utsiktsberg. Ni finner även Europas nordligaste bokskog mellan Hisings Kärra och Rödbo. Affärer och restauranger. Kultur och nöjen Kärra centrum erbjuder bra service i form av apotek, frisörer, konditorier och blomsteraffärer. Här finns även ett bra utbud av restauranger.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lillekärr norra 54, Hisings Kärra

   Kommun: Göteborg

   Område: Hisings Kärra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 660 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV .

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-23

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 5 137 kr


   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder