Prilyckegatan 125, Hisings Kärra

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Prilyckegatan 125 - Hisings Kärra

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1977

  Boarea

  75,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hisingen

  Avgift

  5 231 kr/mån

  Accepterat Pris!

  1 795 000 kr

  23 775 kr/m2

  3ROK med stor balkong, bra planlösning och snart ett helt nytt badrum!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomen upp med hissen till våning 2 på Prilyckegatan 125 som har nära till butiker, skolor och andra servicebutiker med bara gångavstånd. Väl disponerad bostad med stora rum och en bra klädkammare. Inom kort ska föreningen renovera badrummet så det kommer bli nytt, ingen avgiftshöjning pga renoveringarna i badrummen! Stabil och bra förening via Riksbyggen. Välkommen att trivas!

  Ansvarig mäklare

  Pouya Aminzadeh

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 63

  pouya.aminzadeh@lansfast.se Läs mer om Pouya

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  | HALL | Ljus hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster, mörkt klinkers på golvet. Snyggt och praktiskt! Lite längre in i hallen når ni även bostadens stora klädkammare. | VARDAGSRUM | Stort vardagsrum med plats för större möbelgrupper, tvbord och andra möblemang. Fönster längst hela väggen släpper naturligt dagsljus. Från vardagsrummet når ni även bostadens stora balkong. | BALKONG | Stor balkong som rymmer både sittgrupper och loungegrupper, här finns en markis på halva balkongen. På golvet ligger det plastgolv. Balkongen vetter mot ett västerläge. Utöver bostadens balkong finns det även en mindre yta tillgänglig på loftgången på framsidan av huset. | SOVRUMMEN | Två bra sovrum där båda rymmer varsin dubbelsäng, garderober och andra möblemang. | KÖK | Fint och modern kök, ljusa köksluckor och mörkt kakel som skapar en tidlös design. Gott om ytor för matlagning. Kökets vitvaror består utav: -Stor kyl -Stor frys -Fläkt -Ugn med spis -Diskmaskin I köket finns det även plats för matbord och stolar för upp till 6-8 personer. | BADRUM | Föreningen skall renovera alla badrum i föreningen, ingen avgiftshöjning är planerad pga renoveringarna. Idagsläget är det klinkers på golvet och badrummet är utrustad handfatt med kommod, badrumsskåp och spegel, badkar, WC-stol och en tvättmaskin. Mer information om badrummet finns att läsa på https://www.goteborgshus40stambyte.se/

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1977

  Bilplats

  Balkong mot västerläge samt loftgång.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,04993%

  Andel av årsavgift:

  1,05221%

  Reparationsfond:

  431 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-14

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Göteborgshus 40

  Lägenhetsnummer:

  41

  Antal lägenheter:

  95

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Göteborgshus nr 40 består av 95 lägenheter. Fastigheten Kärra 43:3 innehas med tomträtt. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m. 2025-11-30. Fastighetens adress är Prilyckegatan 125-145 i Hisings Kärra. Byggnad: Byggår: 1977 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2005-Byte av ytterdörrar och låssystem. Målning av tak. 2006 - Renovering av fönster och balkongdörrar. 2013 - Ombyggnation av hisschakt, plåtinklädning. Installation av ny port till MC-garage. Ombyggnation av bastu. Byte av ventilationsaggregat, rengöring kanaler, OVK. 2015-Renovering av betongfasad utfördes under våren. För mer detaljerad information om ekonomi och renovering, se årsredovisning Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Information angående kommande stamrenovering: Styrelsen har nu skrivit avtal med Riksbyggen gällande genomförandet av stambyte- och våtrumsrenoveringen. Entreprenören Bergman & Höök har valts ut att genomföra projektet. Stambytet kommer att starta i januari 2019. Hela projektet beräknas vara klart i december 2019. Byggtiden för respektive lägenhet beräknas bli ungefär 6-8 veckor. Föreningen har ställt iordning en visningslokal inför stambytet, där kan man se de val som kommer att finnas för de nya badrummen (kakel, klinker, handfat, dörrar m.m m.m). För ytterligare information och ev nyheter besök: http://www.goteborgshus40stambyte.se/ Ekonomi: Avgiftshöjning om 2 % genomfördes 2017-07-01. Föreningen planerar inte för någon avgiftshöjning pga stambyte, däremot tror föreningen att kommande höjningar kommer att ligga på ca 2% de kommande åren. Årsstämman är i november (brutet räkenskapsår) Ekonomi månadsavgiften: I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och el. Övriga utrymmen: Varje bostadsrättsinnehavare har tillgång till ett förråd. Via föreningen har man tillgång till bastu, hobbyrum och föreningslokal/festlokal Parkering: Föreningen har c:a 60st parkeringsplatser, Parkering finns att hyra för 80 kr/månad och carport för 120 kr/månad. Till parkering i carport är det kö. Kabel-TV/Bredband: Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida: https://www.goteborgshus40.se/ Efter försäljning åligger det säljaren att boka ett möte med föreningen gällande in- och utträde. Då skall både säljare, köpare och styrelsemedlem närvara. Informationen baseras på avstämning med föreningen 2018-11-14  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  158 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor