Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Solhagagatan 86, Hisings Kärra

Välkommen till denna trevliga genomgångstrea med stor balkong i soligt söderläge!

Pris:

1 945 000 kr

Månadsavgift 5 345 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Hisings Kärra

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1975

Boarea: 76 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna trevliga genomgångstrea med stor balkong i soligt söderläge. Bostaden ligger i nära anslutning till Kärra centrum samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Det är nära till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 20 minuters resväg till Göteborgs centrum.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Från hallen får man en bra överblick över lägenhetens planlösning. Goda användningsmöjligheter i entrén. Plats finns för sittmöbel, avlastningsbord och hatthylla. Badrum Badrummet hittar ni direkt till vänster om hallen. Färgstämt och fint kakel på vägg och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin. Kök Ljust, rymligt kök med vita snickerier och kakel ovan arbetsbänken. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Given matplats framför fönstret. Utrustningen består av häll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Vardagsrum Vardagsrummet är rymligt. Här får man mycket väl plats med en soffgrupp samt tv-hörna. Stora fönsterpartier ger rummet ett flödande ljus och skapar en mycket luftig atmosfär. Balkong Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som är belägen i soligt söderläge. Här finns gott om plats för utemöbler. Sovrum 1 Bostadens första sovrum finner ni med ingång från hallen. Här erbjuds plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. God förvaring genom tre garderober Sovrum 2 Bostadens stora sovrum är ett ljust och trevligt rum. Här finns god plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord om så önskas. God förvaring genom garderober.

   Bostad

   Boarea

   76m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   21

   Andel i föreningen

   0,54675%

   Andel av årsavgift

   0,54675%

   Byggnad

   Byggår

   1975

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Bergegård

   Föreningens organisationsnummer

   757202-7196

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   HSB Brf Bergegård består av 194 st lägenheter och 4 lokaler med adresserna Solhagagatan 40–96. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Byggår: 1975 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2009/2010 - Införande av individuell elförbrukning. 2010/2011-Renovering av garagetak, byte av samtliga avstängningsventiler för varm- och kallvatten samt värmesystemet i lägenheterna. 2011/2012 - Byte av maskiner i tvättstugorna. 2012/2013 - Byte av entrépartier/portar samt portlåssystem. 2015 - Reparation av fasader samt vissa avloppsrör m.m. 2017-Reparation av avloppssystem och stuprör. 2017 - Carportar och garage har renoverats. Garagen har fått nya portar (elektriska). 2020 - Renovering av loftgångar samt balkonger i markplan. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Balkongrenovering beräknas inom c:a 5 år. Det kommer att startas en utredning i samband med balkongrenovering att glasa i balkongerna. Tvättning samt målning av fasadplåtar samt reparation av tegelfasader beräknas inom c:a 5år. Ekonomi: Avgiften höjdes den 1 juli 2020 med 1% Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Elen debiteras á conto efter verklig förbrukning. Pris idag 1,00 kr/Mwh Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, förråd och tvättstuga med torkskåp samt grovträtt. Övriga utrymmen: Till samtliga lägenheter för ett källarförråd. Parkering: I föreningen finns 173 parkeringsplatser som är uppdelade på parkering med och utan el, carport med och utan el samt garage. Parkeringsplats utan el kan hyras för 129 kr/månad, plats med el 177 kr/månad, carport utan el 182 kr/månad carport med el 230 kr/månad samt garage 311 kr/månad. I dagsläget är det kö till garageplatserna. Kabel-TV/Bredband: Ansluten till kabelnät ComHem. Bredband via ComHem. Avtal tecknas separat med lägenhetsinnehavaren beroende på vilken hastighets som önskas. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna Försäkringar Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Avstämning med föreningen 2020-09-04

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Solhagagatan 86, Hisings Kärra

   Kommun: Göteborg

   Område: Hisings Kärra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 945 000 kr

   Månadsavgift: 5 345 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-28

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 2 209 kr


   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Liknande bostäder