Objektbild

Antenngatan 5A, VÄSTRA FRÖLUNDA

Exklusivt boende för dig som har fyllt 55+!

Pris:

3 650 000 kr

Månadsavgift 4 117 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - VÄSTRA FRÖLUNDA

Rum: 3 rok

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Boarea: 79 m2

Äntligen kan vi här erbjuda dig som fyllt 55 möjlighet att flytta in i en härlig trerummare med alla bekvämligheter som kommer med nyproduktion. Bostaden fördelar sig över 79 välplanerade kvadrat med fantastiska fönsterpartier som tillför ett vackert ljusinsläpp som gör att bostaden känns hemtrevlig och harmonisk. Du välkomnas in i en öppen hall och vidare får du två rymliga sovrum det ena mäter större än det andra men båda rymmer med enkelhet den stora dubbelsängen. Fullrustat och exklusivt kök ifrån Marbodal med hög standard. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer med enkelhet din soffgrupp och annat önskat möblemang. Vardagsrummet förlängs av en fantastisk inglasad uteplats som vetter mot föreningens uppskattade innergård. Tack vare uteplatsen får du ett extra rum att nyttja redan ifrån tidig vår, här kan du sitta länge och njuta av solens strålar enda fram till kvällen. Avslutningsvis får du ett snyggt helkaklat badrum med tvättannordning för att underlätta vardagens bestyr och dessutom en gästwc med snygg kommod och spegelskåp. BRF Radiotorget är en 55+ förening med 40 stycken bostäder upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har fantastiska grönytor för de boende belägen i ett tryggt och härligt kvarter i hjärtat av Järnbrott. Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter såsom välplanerade planlösningar, stora balkonger och uteplatser med direkt närhet till dagligvaruhandel. Som boende i föreningen har du tillgång till Boförmåner såsom en trevlig gemensamhetslokal, frivilliga tjänster som du väljer om du vill köpa till. Från städhjälp och fönsterputs till hantverkshjälp och resor. Önskar er varmt välkommna på visning!

Läs mer

Pris

3 650 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 23 Maj

  14:00 - 15:00

  Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen

  Mån 24 Maj

  17:00 - 17:30

  Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen

  Ansvarig mäklare

  Sanna Nyberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 56

  sanna.nyberg@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sara Holm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 59

  sara.holm@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Antenngatan 5A till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Öppen hall med ekparkett som löper träskelfritt på golvet vitmålade väggar. Förvaring i garderobslänga.

    Kök

    Stort och exklusivt kök fullrustat med dubbla kyl/frys, diskmaskin, spis och integrerad mikro och ugn. Otroligt gott om förvaring för köksgeråd och annat i köksskåpen. Vitt kakel ovan arbetsbänken. Invid maskinparken bjuder köket in till en naturlig samlingsplats för stora familjemiddagar. Här finns det nämligen plats för ett stort middagsbord invid fönsterpartiet.

    Vardagsrum

    Vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett på golv. I anslutning hittar du en stor inglasad uteplats. Trägolv och träpanel på väggarna.

    Sovrum 1

    Rymligt sovrum som enkelt rymmer din dubbelsäng och sängbord fönsterparti som skänker sovrummet ett vackert ljus. Förvaring i skjutdörrsgarderober.

    Sovrum 2/Arbetsrum

    Vitmålade väggar och fönsterpartiet som vetter mot uteplatsen.

    Badrum

    Badrum installerat med dusch, wc, handdukstork, kommod med spegel ovan, tvättannordning för att underlätta vardagens bestyr och arbetsbänk ovanför. Skåp för extra förvaring.

    Gäst WC

    Grått kakel på golv och vitmålade väggar. Installerat med snygg kommod, spegelskåp.

    Bostad

    Boarea

    79m2

    Våning

    1 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    1002

    Andel i föreningen

    2,87%

    Andel av årsavgift

    2,87%

    Övriga utrymmen

    Ett förråd tillhör lägenheten. Föreningen disponerar över en gemensamhetslokal om hela 72 kvm som föreningens medlemmar kan hyra. Utöver detta finns övernattningsrum samt grillplats.

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Radiotorget Järnbrott

    Föreningens organisationsnummer

    769635-9962

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    40 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2020

    Äger föreningen marken

    Ej angiven

    Allmän information

    BRF Radiotorget är en bostadsrättsförening för dig över 55 år. I BRF Radiotorget finns 40 stycken bostadsrätter på totalt 2628kvm med adress Antenngatan 5. Föreningen har stora grönytor för de boende belägen i ett tryggt och härligt kvarter i hjärtat av Järnbrott. Här bor du praktiskt med ypperliga bekvämligheter för dig som är 55+ såsom genomtänkta planlösningar, bekväma balkonger och uteplatser med direkt närhet till dagligvaruhandel Precis utanför porten finns busshållplats för linje 84 och 95 med förbindelser som tar dig över hela staden. Närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen där 1,7 eller 8. Gamla Säröbanan är numera omgjord till en cykelbana och det tar ungefär samma antal minuter att cykla in till Linnéstaden eller Slottsskogen som att ta spårvagnen eller bussen. Radiotorget är det självklara torget för dig som bor här, på torget hittar man bland annat ett konditori, fiskaffär, frisör, tandläkare etc. Radiotorget genomgår en spännande renovering med mycket att se fram emot. Frölunda torg, som erbjuder fler än 100 butiker, ligger inte långt bort utan nås till fots på cirka 15 min eller med buss på 7 minuter. Köpcentrumet 421 med bland annat Ica Maxi och klädbutiker nås också på cirka 15 min till fots.

    Gemensamma utrymmen

    Gemensamhetslokaler och tjänster. Föreningen tillhandahåller hjälp och möjligheter till olika förmåner, allt från städhjälp och fönsterputs till hantverkshjälp och resor. Till föreningen finns även en gemensamhetslokal på 72kvm, övernattningsrum samt grillplats och odlingsmöjligheter i föreningens gröna trädgård.

    Järnbrott

    Allmänt om området

    Stora delar av området i Järnbrott, däribland Antenngatan, byggdes i början av 1950-talet. Området var mer lantligt med bondgårdar. Idag är Järnbrott ett mycket populärt och gemytligt område med tidstypiska bostäder, flera fina grönytor och med närhet till både havet och centrum.

    Kommunikation

    Buss 84 och 95 går genom området. Närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen (1,7 och 8:ans spårvagn). Gamla Säröbanan är ju numera cykelbana och det tar 10 – 15 minuter att cykla in till Linnéstaden eller Slottsskogen.

    Tjänster i området

    Radiotorget är områdets lokala centrum där man bland annat kan hitta konditori, fiskaffär, frisör, tandläkare, videobutik och en cykelaffär. Radiotorget står inför en spännande renovering som kommer ge torget ett rejält lyft. Frölunda torg, som erbjuder fler än 100 butiker, når man till fots på cirka 15 min eller med buss på 7 minuter. Köpcentrumet 421 med bland annat Ica Maxi nås också på cirka 20 min till fots, liksom Sisjö Centrum med bl. a Willys, Coop Forum och Systembolaget. I Järnbrott finns lite av allt.

    Övrigt om området

    Björkåsskolan samt Ebba Pettersons skola ligger är områdets primära skolor. Det finns ett flertal förskolor i närheten såsom Våglängdsgatans förskola, Gnistgatans förskola, Bilradiogatans förskola, och nybyggda Transistorgatans förskola.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Antenngatan 5A, VÄSTRA FRÖLUNDA

    Kommun: Göteborg

    Område: Järnbrott

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 650 000 kr

    Månadsavgift: 4 117 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Göteborg - Väster

    Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

    Läs mer

    Bobutiken i Göteborg - Väster

    Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder