Objektbild

Antenngatan 6B, Västra Frölunda

Topprenoverad trerummare!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 638 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten & TV och värmetillägg.

Bostadsrättslägenhet - Västra Frölunda

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1953

Boarea: 65,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Här har vi snart har vi det stora nöjet att presentera en ljus och tilltalande gaveltrea på populära Antenngatan. Modernt renoverad med en stilfull färgsättning där du med enkelhet bara kan flytta in. Tack vare bostadens stora fönster i tre olika väderstreck får du ett riktigt ljusinsläpp i hela lägenheten som gör att den känns rymlig och inbjudande. Många öppna sociala ytor för dig möblera såsom du önskar. Det här är ett hem där ni kan samlas många i och trivas länge. Bostaden är del av en omtyckt och välskött förening med god ekonomi. Läs mer om föreningen i underfliken eller i årsredovisningen. Otroligt lugnt och trevligt område där ni kan flytta in och njuta av tillvaron. Perfekt läge mellan citypuls och hav, fina cykelvägar tar oss lätt ut till havet och Göteborgs skärgård. Närhet till kommunikationer, hållplatsen Radiomotet ligger bara några minuters promenadväg, där Expressbussar tar oss snabbt in till restaurangtäta Linnégatan. Med direkt närhet utanför porten går det gott om bussförbindelser till bla. expansiva Frölunda torg med allt vad det har att erbjuda, Sisjöns handelsområde och Marklandsgatan. Tack vare de goda kommunikationerna har ni närhet till något för hela familjen. Sammanfattningsvis en förstklassig trerummare som du verkligen inte vill missa! För mer info, kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emelie Wulff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 52

  emelie.wulff@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sanna Nyberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 56

  sanna.nyberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   65,5m2 (Enligt Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   36

   Andel i föreningen

   0,79567%

   Andel av årsavgift

   0,079567%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Bredband via Comhem.

   Byggnad

   Byggår

   1953

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Göteborgshus 15

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7270

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   153 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1953

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen består av 153 lägenheter och tre lokaler belägna på Antenngatan 4-8 och Bildradiogatan 2-6, samtliga upplåts med bostadsrätt. Total bostadsyta är 7 892 kvm. I föreningen finns 21 st 1 rok, 107 st 2 rok samt 25 st 3 rok. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. Utöver månadsavgiften tillkommer det ett obligatoriskt värmetillägg. Se årsredovisningen för detaljerad ekonomisk data. Föreningens fastigheter är upplåtna med tomträtt som löper till 2021-10-23.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Ekonomi och renoveringar | Tidigare underhåll och renoveringar är bl a stambyte (2003-2004), el (2003-2004), nya säkerhetsdörrar (2007), balkongrenovering samt utbyggnad (2010), takrenovering (2010), dränering (2011), termostatbyte på radiatorer (2012), renovering av entréplan på Bildradiogatan (2013), installation av nytt porttelefonsystem (2013).

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga med torktumlare och torkrum finns på Antenngatan 6B. Föreningslokal kan hyras för 150 kr/dygn (Antenngatan 6B). Det finns även hobbylokal, bastu och motionsrum/träningslokal som ligger på Antenngatan 4D. Cykelförråd finner man i källarplan.

   Parkering

   Föreningen har tillgång till 43 garageplatser och 60 parkeringsplatser i området. Till dessa är det separat kö.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade genom Trygg Hansa sedan 2018-01-01.

   Järnbrott

   Allmänt om området

   Stora delar av området i Järnbrott, däribland Antenngatan, byggdes i början av 1950-talet. Området var mer lantligt med bondgårdar. Idag är Järnbrott ett mycket populärt och gemytligt område med tidstypiska bostäder, flera fina grönytor och med närhet till både havet och centrum.

   Kommunikation

   Buss 84 och 95 går genom området. Närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen (1,7 och 8:ans spårvagn). Gamla Säröbanan är ju numera cykelbana och det tar 10 – 15 minuter att cykla in till Linnéstaden eller Slottsskogen.

   Tjänster i området

   Radiotorget är områdets lokala centrum där man bland annat kan hitta konditori, fiskaffär, frisör, tandläkare, videobutik och en cykelaffär. Radiotorget står inför en spännande renovering som kommer ge torget ett rejält lyft. Frölunda torg, som erbjuder fler än 100 butiker, når man till fots på cirka 15 min eller med buss på 7 minuter. Köpcentrumet 421 med bland annat Ica Maxi nås också på cirka 20 min till fots, liksom Sisjö Centrum med bl. a Willys, Coop Forum och Systembolaget.

   Övrigt om området

   Björkåsskolan samt Ebba Pettersons skola ligger är områdets primära skolor. Det finns ett flertal förskolor i närheten såsom Våglängdsgatans förskola, Gnistgatans förskola, Bilradiogatans förskola, och nybyggda Transistorgatans förskola.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Antenngatan 6B, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Område: Järnbrott

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 638 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten & TV och värmetillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-06-09

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 550 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 400 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder