Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bildradiogatan 4, Västra Frölunda

RYMLIG TVÅA MED BALKONG I VÄSTERLÄGE

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 404 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Västra Frölunda

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 7 , hiss finns

Byggår: 1953

Boarea: 53,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Snart finns möjlighet att förvärva denna rymliga 2:a i gavelläge med härligt ljusinsläpp och grönskande utsikt. Lägenheten erbjuder bl.a balkong i perfekt soligt och lugnt västläge, socialt vardagrum där mycket solljus slipprar in genom det stora fönsterpartiet, helkaklat badrum med tvättmaskin, praktiskt kök från original och rikligt med förvaring i klädkammare. Här bor du i en mycket omtyckt förening med bekvämt avstånd till kommunikationer och med gångavstånd till bland annat servicebutiker, skola och kommunikationer. I närområdet finner man bl.a. Slottsskogen, Sisjöns handelsområde, Ruddalen och Änggårdsbergen samt expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig gärna in till stan eller ut mot havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emelie Wulff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 52

  emelie.wulff@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Filip Söndergaard

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 43

  filip.sondergaard@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkommen in i bostaden. Direkt till höger finns plats för avhängning i inbyggda garderober och plats för ytterligare förvaring i den angränsande klädkammaren.

   Badrum

   Till vänster från hallen når du badrummet. Smakfullt helkaklat med tvättmaskin, dusch, wc, handfat med överhängande spegelskåp och med ett naturligt ljusinsläpp från fönster.

   Kök

   Från hallen når du även köket som präglas av vackra originaldetaljer. Goda arbetsytor ger dig ordentligt med plats att lyckas med middagen och bakom de höga vita köksluckorna ryms alla dina köksprylar. Vid fönstret finns den givna platsen för köksbord. Maskinparken består av spis, fläkt, kyl och frys.

   Vardagsrum

   Det första vi möts av i vardagsrummet är det fantastiska ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet med utsikt mot grönskan - nästan som en tavla. Ett stort och socialt rum som enkelt går att möblera precis som du vill ha det. På golvet ligger fin ekparkett i original och väggarna är, liksom övriga rum, målade i en ljus och stilsäker kulör.

   Balkong

   Från vardagrummet når du bostadens underbara balkong, belägen i perfekt västerläge. Koppla av själv med en bok eller bjud hem vänner och familj för härligt balkonghäng! Högt i tak för att få plats med parasoll när du vill skydda dig från solens strålar medans ögonen vilar på den fria och gröna utsikten. En given favoritplats!

   Sovrum

   Sovrummet når du både från kök och vardagsrum. Här ryms dubbelsäng och ännu mer förvaring i inbyggda garderober. Mysigt rum i behagliga ljusa toner, utan insyn!

   Bostad

   Boarea

   53,5m2 (Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   95

   Andel i föreningen

   0,6954%

   Andel av årsavgift

   0,6954%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Bredband via Comhem.

   Övriga utrymmen

   Tvättstuga med torktumlare och torkrum finns på Antenngatan 6B. Föreningslokal kan hyras för 150 kr/dygn (Antenngatan 6B). Det finns även hobbylokal, bastu och motionsrum/träningslokal som ligger på Antenngatan 4D. Cykelförråd finner man i källarplan.

   Övrigt

   Till lägenheten hör även två stycken rymliga förråd - ett på vinden och ett i källaren.

   Byggnad

   Byggår

   1953

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-02-22
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Göteborgshus 15

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7270

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   153 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1953

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen består av 153 lägenheter och tre lokaler belägna på Antenngatan 4-8 och Bildradiogatan 2-6, samtliga upplåts med bostadsrätt. Total bostadsyta är 7 892 kvm. I föreningen finns 21 st 1 rok, 107 st 2 rok samt 25 st 3 rok. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. Se årsredovisningen för detaljerad ekonomisk data. Föreningens fastigheter är upplåtna med tomträtt som löper till 2021-10-23.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Ekonomi och renoveringar | Tidigare underhåll och renoveringar är bl a stambyte (2003-2004), el (2003-2004), nya säkerhetsdörrar (2007), balkongrenovering samt utbyggnad (2010), takrenovering (2010), dränering (2011), termostatbyte på radiatorer (2012), renovering av entréplan på Bildradiogatan (2013), installation av nytt porttelefonsystem (2013).

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga med torktumlare och torkrum finns på Antenngatan 6B. Föreningslokal kan hyras för 150 kr/dygn (Antenngatan 6B). Det finns även hobbylokal, bastu och motionsrum/träningslokal som ligger på Antenngatan 4D. Cykelförråd finner man i källarplan.

   Parkering

   Föreningen har tillgång till 43 garageplatser och 60 parkeringsplatser i området. Till dessa är det separat kö.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade genom Trygg Hansa sedan 2018-01-01.

   Järnbrott

   Allmänt om området

   Stora delar av området i Järnbrott, däribland Antenngatan, byggdes i början av 1950-talet. Området var mer lantligt med bondgårdar. Idag är Järnbrott ett mycket populärt och gemytligt område med tidstypiska bostäder, flera fina grönytor och med närhet till både havet och centrum.

   Kommunikation

   Buss 84 och 95 går genom området. Närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen (1,7 och 8:ans spårvagn). Gamla Säröbanan är ju numera cykelbana och det tar 10 – 15 minuter att cykla in till Linnéstaden eller Slottsskogen.

   Tjänster i området

   Radiotorget är områdets lokala centrum där man bland annat kan hitta konditori, fiskaffär, frisör, tandläkare, videobutik och en cykelaffär. Radiotorget står inför en spännande renovering som kommer ge torget ett rejält lyft. Frölunda torg, som erbjuder fler än 100 butiker, når man till fots på cirka 15 min eller med buss på 7 minuter. Köpcentrumet 421 med bland annat Ica Maxi nås också på cirka 20 min till fots, liksom Sisjö Centrum med bl. a Willys, Coop Forum och Systembolaget.

   Övrigt

   Björkåsskolan samt Ebba Pettersons skola ligger är områdets primära skolor. Det finns ett flertal förskolor i närheten såsom Våglängdsgatans förskola, Gnistgatans förskola, Bilradiogatans förskola, och nybyggda Transistorgatans förskola.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bildradiogatan 4, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Område: Järnbrott

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 404 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-07-15

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder