Briljantgatan 92, Västra Frölunda

1 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 22 Jul 17:00 - 17:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Briljantgatan 92 - Västra Frölunda

   Kommun

   Göteborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   42,2m2

   Våning

   2 av 4 , Hiss finns

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Tynnered

   Avgift

   2 633 kr/mån

   Utgångspris

   1 550 000 kr

   36 730 kr/m2

   Smakfullt totalrenoverad 2:a med låg avgift!

   Nu har vi glädjen att erbjuda en elegant tvåa utöver det vanliga - Optimalt planerad och smakfullt totalrenoverad! Denna ljusa, inbjudande lägenhet har en boyta om ca 42 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent inrett i svart/vitt med rostfria vitvaror med undantag för diskmaskinen som är integrerad samt ljust och fint golv. Badrummet är helkaklat i vitt med svart klinkergolv och förberedd för tvättmaskin. Hallen har praktisk grå klinker och spotlights infällt i taket. All el är också nydragen. Trevligt område med gröna innergårdar och lekplatser för de minsta. Optimalt läge mellan stad och hav med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger på sju minuters promenadväg. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

   Ansvarig mäklare

   Filip Bahno

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 59

   filip.bahno@lansfast.se Läs mer om Filip

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-22 17:00:00 2019-07-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Briljantgatan 92, Västra Frölunda 57,64885857, 11,90738009 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   En elegant lägenhet i toppskick - totalrenoverad under 2018! Lägenheten ligger på andra våningen och hiss finns. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt praktisk klinker på golvet och spotlight infällda i taket Direkt från hallen når man det stilrena badrummet som är helkaklat i vitt med mörkt golv samt förberedd för tvättmaskin. Här finns wc, dusch, handfat och spegelskåp. Badrummet renoverades i föreningens regi 2012. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och stora fönster som släpper in det naturliga ljuset. Köket är smakfullt inrett i en snygg kombination med svarta och vita köksluckor och grått kakel ovanför den mörka bänkskivan. Diskmaskinen är integrerad i inredningen och i rostfritt har vi ugn, kyl och frys (med vatten och is funktion), samt en inbyggd mikro. Vardagsrummet rymmer både matplats och soffgrupp. Spotlights infällda i taket samt nymålade väggar i mycket behaglig färg (2019). Sovrummet är mycket generöst i storlek och har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i form av större garderob. Välkommen att trivas!

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1967

   Bilplats

   Parkering | Föreningen har både parkeringsplatser, garageplatser och platser i bur (låsbara garageplatser). En parkeringsplats kostar ca 180 kr/mån, parkeringsplats under tak ca 275kr/mån och en plats i bur kostar ca 400 kr/mån. Gemensamhetslokaler | Gemensamma cykelförråd och barnvagnsförråd finns. Föreningen har en samlingslokal som kommer att hyras ut för att få in ytterligare intäkter.

   Övrigt

   Brf Briljanthöjden ligger fint beläget högst upp på Briljantgatan med vidsträckt utsikt över området. Här bor du nära Frölunda Torg, mataffärer, restauranger, kommunikationer, dagis, skolor, vårdcentral, och apotek. Strövområden och havet ligger också på kort avstånd från hemmet. Spårvagnarna stannar bara några minuter från uppgången och tar dig snabbt och smidigt både till Frölunda Torg och centrum. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 i Högsbo som bara ligger några minuters bilfärd bort.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Andel i föreningen:

   0,87052%

   Andel av årsavgift:

   1,02382%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Briljanthöjden

   Lägenhetsnummer:

   496

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av 63 lägenheter och 2 lokaler med adresserna Briljantgatan 86-92. I dagsläget upplåts 48 lägenhter med bostadsrätt och 13 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt. Sammanlagd lägenhetsyta är 4467,1 kvm.   Föreningens ekonomi:

   Brf Briljanthöjden förvärvade fastigheten under våren 2008. 2006 - Nya porttelefoner installerades 2009 - Föreningen målade om balkongerna och fräschade upp samtliga tvättstugor. Södra gaveln renoverades. 2012 - Alla badrum renoverades och stammarna byttes. Föreningens samlingslokal hyrs ut för att få in ytterligare intäkter. 2014 Ny uteplats 2015 Byte av takpapp, hängrännor och översyn av taksäkerhet   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor