Objektbild

Fiolgatan 8, Västra Frölunda

TOPPRENOVERAD TREA MED INGLASAD BALKONG!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 012 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Västra Frölunda

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 12 , hiss finns

Byggår: 1963

Boarea: 70,7 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

På Fiolgatan 8 har vi snart det stora nöjet att saluföra en renoverad trerummare i attraktiva kvarter. Insynsskyddad tack vare ett av föreningens bästa lägen med blickfång som sträcker sig över Frölunda och Ruddalen. Med fönsterpartier åt två väderstreck tillåter det ljusinsläppet i bostaden att flöda fritt vilket skänker den en härlig rymd. Lägenheten präglas av en ljus interiör och en sober färgsättning och tillsammans med vackra ekparkettgolv och ett genomgående gott skick gör det att bostaden känns modern och andas harmoni. Sammanfattningsvis en förstklassig trerummare som du verkligen inte vill missa! HSB Brf Kvartetten har ett utmärkt läge med vacker natur och Ruddalens rekreationsområde som granne, samtidigt som kommunikationer, affärer, skolor, dagis och hela Frölunda Torgs serviceutbud finns i närheten. Dessutom nära både stan och havet, endast ca tio minuter med bil eller ca 20 minuter med cykel! För mer info, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emelie Wulff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 52

  emelie.wulff@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sanna Nyberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 56

  sanna.nyberg@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkommen in! Här kliver vi in i en modernt renoverad lägenhet. Direkt till vänster ges plats att hänga av ytterkläderna. Härifrån orienterar vi oss enkelt vidare till samtliga rum i bostaden. Golvet pryds av vacker ekparkett vilket är genomgående för hela bostaden.

   Kök

   Snyggt modernt, renoverat kök med god plats för både matlagning och förvaring. Inrett med vita skåpsluckor och silvriga beslag, grå laminatbänkskiva och snygga vita kakelplattor vilka fortsätter upp till takhöjd. Maskinparken består av induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys (Samsung). Plats för matgrupp för flera. Vita väggar och parkettgolv.

   Vardagrum

   Socialt vardagrum med plats för den större soffan och tv-möbeln. Från fönster i två väderstreck skänks rummet av naturligt dagsljus och skapar en härlig yta att umgås på. Även här parkettgolv och vita väggar.

   Balkong

   Underbar inglasad balkong, belägen i perfekt syd/väst läge för många soltimmar! En given favoritplats stora delar av året.

   Sovrum 1

   Det större sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande sängbord och garderobsförvaring om så önskas. Parkettgolv och målade väggar i snygg grå/grön kulör.

   Sovrum 2

   Det mindre rummet är perfekt som barnrum / hemmakontor / gästrum men rymmer även dubbelsäng för den som önskar. Parkettgolv och gråmålade väggar.

   Badrum

   Snyggt helkaklat badrum med grått klinker och kakel. Spotlights i tak för behaglig belysning och bekväm golvvärme installerad. Utrustat med vägghängd wc, handdukstork, handfat med kommod och överhängande spegelskåp, dusch med vikbara väggar samt förberett för tvättmaskin.

   Klädkammare

   Optimal förvaring ges i praktisk klädkammare som rymmer alla era kläder. Parkettgolv och vita väggar. För extra förvaring ingår ett källarförråd till lägenheten.

   Bostad

   Boarea

   70,7m2

   Våning

   3 av 12 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   141

   Andel i föreningen

   0,39461%

   Andel av årsavgift

   0,34223%

   TV och internet

   Föreningen är ansluten till digital-TV via Tele2 och Internet via Bahnhof (1000/1000 Mbit/s) .

   Byggnad

   Byggår

   1963

   Byggnadstyp

   Höghus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-11-13
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   F

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Kvartetten

   Föreningens organisationsnummer

   757200-9152

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   268 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   HSB Brf Kvartetten innehar husen på Fiolgatan 4-10, med 268 lägenheter med bostadsrätt. En välskött förening med god ekonomi. Flera större underhållsåtgärder såsom rörbyte med badrumsrenoveringar och fönsterbyten är utförda. Även hissarna är renoverade. I varje lägenhet har installerats en porttelefon med videobild så man ser vem som ringer på. Läs gärna mer om föreningens underhållsplan i bilagd årsredovisning eller gå in på föreningens hemsida, sök på HSB Brf Kvartetten.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tidigare har följande utförts i föreningen - 1998 Byte fönster - 2000/2001 Bredbandsinstallation - 2002 Byte garageportar - 2003 Upprättat underhållsplan - 2005 Ny värmeväxlare - 2005 Stamrenovering och i samband med den så renoverades samtliga badrum - 2008 Byte yttertak samt OVK-besiktning - 2009 Nybyggnad garage efter brand - 2010 Justerat värmesystemet. Bytt och rensat brunnar i kulvertarna. Ny belysning i trapphusen. - 2012 Vissa källaryttertrappor bytta. - 2013 Renovering av balkonger. - 2014 spolades avloppsstammar - 2015-2016 genomfördes rensning av kanaler samt justering av ventiler i föreningens ventilationssystem. Därefter genomfördes OVK med godkänt resultat. Under samma period fälldes eller beskars ett antal träd på föreningens område. - 2016-2017 genomfördes en relining av husens avloppsledningar (från källarplan och ut i markområdet). - 2018 Rivning av takens betongkonsoler samt renovering av tak och fasader har avslutats. Relining av avloppsledningar från källarplan och ut i markområdet har genomförts. - 2019 Göteborgs Park och Natur har tog över skötseln av lekplatsen - 2020 Byte maskiner tvättstuga - 2020 anslöt sig till Bahnof bredband 1000 Mbit/s upp och 1000 Mbit/s ned. Alla hushåll fick ett antiviruspaket, Bahnhof Safe Antivirus och en router utan extra kostnad. I föreningens underhållsplan finns det planer för renovering av föreningens elsystem och kommer sannolikt genomföras inom 2-4 år. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

   Gemensamma utrymmen

   Samtliga fyra hus har en välutrustad tvättstuga med en stor och två mindre tvättmaskiner samt tre torkrum i entréplan. I tvättstugorna finns även en mangel. I föreningen finns även en gästlägenhet med två rum och gemensamt kök. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum.

   Parkering

   Medlemmar i föreningen kan hyra parkeringsplatser i Musikvägens parkeringsförening. Plats kan hyras till en kostnad om ca 140 kr/månad samt 215 kr/månad för plats med motorvärmare. Hyran läggs på månadsavgiften. I dagsläget är det en mindre kö till parkeringsplats. Motorvärmaruttagen aktiveras automatiskt vid +5°C. I dagsläget är det en mindre kö till platserna.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fiolgatan 8, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Område: Ruddalen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 5 012 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-06-23

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 579 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 350 kr/månad

   Försäkring: 229 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder