Objektbild

Rubingatan 12, Västra Frölunda

VÄLPLANERAD OCH STILREN GAVEL 2:A MED INGLASAD BALKONG

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 627 kr/mån Inklusive värme, vatten och Kabel-TV

Bostadsrättslägenhet - Västra Frölunda

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Byggår: 1968

Boarea: 60 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Snart finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad och stilren gavel 2:a med utsikt från två väderstreck. Bostaden erbjuder ett smakfullt kök i vitt med öppen känsla mot vardagsrummet. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här finns ett hemtrevligt och rymligt sovrum. Ett snyggt badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2018. En av få trappuppgångar med hiss! Högt och fint läge med bra ljusinsläpp och inglasad balkong med öppen och fri utsikt mot grönskan. Bostaden har genomgående bra ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal inbyggda garderober. Öppen och ljus lägenhet som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. En bostad att trivas i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sara Holm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 59

  sara.holm@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   60m2

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   410

   Andel i föreningen

   0,1819%

   Andel av årsavgift

   0,18175%

   TV och internet

   Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Ansluten till kabelnät via ComHem eller Bredbandsbolaget.

   Övriga utrymmen

   Det finns källarförråd om ca 5-6 kvm. Boende i föreningen har dessutom tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, mopedförråd, fritidslokal, aktivitetslokal, bastu samt tvättstuga med torkrum och mattvättmaskin.

   Byggnad

   Byggår

   1968

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens BRF Göteborgshus nr 31

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7536

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   På Rubingatan bor du med både havet och staden på 10 minuters bilavstånd och på promenadavstånd från Frölunda Torg med sitt stora shopping- och serviceutbud. Med närhet till spårvagnar (nr 1 och 7) och bussar tar du dig enkelt även till centrum och andra delar av Göteborg. Flertalet förskolor och skolor finns i området.

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   På Rubing 23 finns aktivitetslokal om ca 400 kvm som bla erbjuder gym, biljard, styrketräning, pubaftnar, utställningar etc. På Rubing 4 finns en mindre fritidslokal som rymmer ca 30 personer, gratis att hyra för tex barnkalas eller andra mindre tillställningar. Föreningen erbjuder en uthyrningslägenhet, utrustad för 5 personer, som medlemmarna kan hyra vid behov av extra sängplatser. Kostnad 150 kr/natt. På de prisbelönta, vackra innergårdarna finns även en boulebana, pergola med grill på åtskilliga ställen i föreningen. Det finns även en aktivitetslokal som kan användas kostnadsfritt av föreningens medlemmar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Renovering av stammar och badrum utfört i föreningen mellan 2016-2018. Under 2010 utfördes renovering av bastu och tvättstugor. Underhåll och reparationer i föreningen sköts löpande enligt plan. För mer info gå in på föreningens hemsida Riksbyggen Göteborgshus 31

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källarförråd som hör till lägenheten. Boende i föreningen har dessutom tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, mopedförråd, fritidslokal, aktivitetslokal, bastu samt tvättstuga med torkrum och mattvättmaskin.

   Parkering

   Det finns 430 st garage-platser som går att hyra för ca 400 kr/mån.Till dessa är det separat kö. Det finns även tvättmöjligheter för bilar i garaget. Förutom ordinarie besöksparkering finns besöksparkeringar i garage 1 och 3. Dessa kan hyras av medlemmar som har gäster som stannar lite längre.

   Övrigt

   På Rubingatan bor du med både havet och staden på 10 minuters bilavstånd och på promenadavstånd från Frölunda Torg med sitt stora shopping- och serviceutbud. Med närhet till spårvagnar (nr 1 och 7) och bussar tar du dig enkelt även till centrum och andra delar av Göteborg. Flertalert förskolor och skolor finns i området.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rubingatan 12, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 627 kr/mån Inklusive värme, vatten och Kabel-TV

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-05

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är en schablon och baserad på en person i hushållet. Kostnaden kan variera efter personlig förbrukning och personligt behov och skall således ses som en uppskattning.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder