Objektbild

Rubingatan 19, VÄSTRA FRÖLUNDA

TREVLIG 2:A MED KARAKTÄR OCH FRANSK BALKONG I EN VÄLSKÖTT FÖRENING!

Pris:

1 690 000 kr

Månadsavgift 2 926 kr/mån Inklusive värme, vatten och Kabel-TV

Bostadsrättslägenhet - VÄSTRA FRÖLUNDA

Rum: 2 rok

Våning: 0 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1968

Boarea: 52,5 m2

Välkommen till denna smakfulla och trevliga 2:a i en välskött förening. Bostaden har genomgående bra ytskikt med smakfulla material och ljusa kulörer. Ett smakfullt kök med bra arbetsyta samt plats för mindre matbord. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Lättmöblerat med utrymme för både soffdel och matsalsmöbel - perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Bostaden erbjuder även ett hemtrevligt sovrum, här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Badrummet är snyggt och fräscht från stambytet 2018 vilket utfördes av föreningen. Det finns hiss i huset och ett praktiskt källarförråd som ligger intill ytterdörren till lägenheten. En mycket fin och välplanerad lägenhet som har stor potential till förändring och som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer

Pris

1 690 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 25 April

  12:15 - 12:45

  Tis 27 April

  17:00 - 17:30

  Ansvarig mäklare

  Sara Holm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 59

  sara.holm@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Rubingatan 19 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkommen in i den inbjudande hallen med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober på både höger och vänster sida. Vita väggar och trägolv.

    Kök

    Rakt fram från hallen har vi det smakfulla köket, här finns god arbetsyta att jobba på och bra förvaring i form av mycket skåp. Maskinell utrustning som finns här är kyl, frys, fläkt, spis och ugn. Vita skåpluckor, diskbänk i rostfri stål och laminatskiva. Från köket har vi även en fransk balkong som ger ett härligt ljusinsläpp! Laminatgolv och vita väggar.

    Vardagsrum

    Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för soffdel och matsalsbord för den som önskar. Även här har du goda förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob. Tack vare dem stora fönsterpartierna bidrar det till ett naturligt och fint ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar.

    Badrum

    Ett snyggt och modernt badrum som stambytes av föreningen år 2018. Badrummet har vitkaklade väggar matchat mot ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikbara väggar, toalett, kommod med tillhörande skåp, samt en tvättmaskin.

    Sovrum

    Till vänster från hallen når du bostadens hemtrevliga och rofyllda sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt bra förvaringsmöjligheter bland annat i form av en inbyggd garderob. Vita väggar och laminatgolv. Välkommen till ett hem att trivas i!

    Bostad

    Boarea

    52,5m2

    Våning

    0 av 3 , hiss finns inte

    Andel i föreningen

    0,14484%

    Andel av årsavgift

    0,14472%

    TV och internet

    Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Ansluten till kabelnät via ComHem eller Bredbandsbolaget.

    Övriga utrymmen

    Det finns källarförråd om ca 5-6 kvm. Boende i föreningen har dessutom tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, mopedförråd, fritidslokal, aktivitetslokal, bastu samt tvättstuga med torkrum och mattvättmaskin.

    Byggnad

    Byggår

    1968

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Riksbyggens BRF Göteborgshus nr 31

    Föreningens organisationsnummer

    757201-7536

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    På Rubingatan bor du med både havet och staden på 10 minuters bilavstånd och på promenadavstånd från Frölunda Torg med sitt stora shopping- och serviceutbud. Med närhet till spårvagnar (nr 1 och 7) och bussar tar du dig enkelt även till centrum och andra delar av Göteborg. Flertalet förskolor och skolor finns i området.

    Föreningens byggnader

    Antal lokaler

    0 st

    Äger föreningen marken

    Nej

    Allmän information

    På Rubing 23 finns aktivitetslokal om ca 400 kvm som bla erbjuder gym, biljard, styrketräning, pubaftnar, utställningar etc. På Rubing 4 finns en mindre fritidslokal som rymmer ca 30 personer, gratis att hyra för tex barnkalas eller andra mindre tillställningar. Föreningen erbjuder en uthyrningslägenhet, utrustad för 5 personer, som medlemmarna kan hyra vid behov av extra sängplatser. Kostnad 150 kr/natt. På de prisbelönta, vackra innergårdarna finns även en boulebana, pergola med grill på åtskilliga ställen i föreningen. Det finns även en aktivitetslokal som kan användas kostnadsfritt av föreningens medlemmar.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Renovering av stammar och badrum utfört i föreningen mellan 2016-2018. Under 2010 utfördes renovering av bastu och tvättstugor. Underhåll och reparationer i föreningen sköts löpande enligt plan. För mer info gå in på föreningens hemsida Riksbyggen Göteborgshus 31

    Gemensamma utrymmen

    Det finns källarförråd som hör till lägenheten. Boende i föreningen har dessutom tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, mopedförråd, fritidslokal, aktivitetslokal, bastu samt tvättstuga med torkrum och mattvättmaskin.

    Parkering

    Det finns 430 st garage-platser som går att hyra för ca 400 kr/mån.Till dessa är det separat kö. Det finns även tvättmöjligheter för bilar i garaget. Förutom ordinarie besöksparkering finns besöksparkeringar i garage 1 och 3. Dessa kan hyras av medlemmar som har gäster som stannar lite längre.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Rubingatan 19, VÄSTRA FRÖLUNDA

    Kommun: Göteborg

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 690 000 kr

    Månadsavgift: 2 926 kr/mån Inklusive värme, vatten och Kabel-TV

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Reparationsfond: 520 kr


    Driftkostnad: 350 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 200 kr/månad

    Försäkring: 150 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är en schablon och baserad på en person i hushållet. Kostnaden kan variera efter personlig förbrukning och personligt behov och skall således ses som en uppskattning.

    Karta & område

    Göteborg - Väster

    Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

    Läs mer

    Bobutiken i Göteborg - Väster

    Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder