Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rubingatan 34, VÄSTRA FRÖLUNDA

Trevlig 2:a i en stabil förening

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 956 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - VÄSTRA FRÖLUNDA

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1968

Boarea: 52,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Snart finns möjligheten att förvärva denna trevliga 2:a i en stabil förening. Du välkomnas in i bostaden genom en stor och öppen hall med plats för avhängning. Parkettgolv löper i alla rum förutom hallen och badrummet där det är klinkergolv. Rakt fram från hallen når du det snygga och renoverade köket, här finns utrustning som diskmaskin, häll, ugn, micro samt kyl och frys. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Till höger från hallen når du bostadens hemtrevliga sovrum, här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. I sovrummet finns en stor och rymlig garderob som sträcker sig över hela väggen på höger sida. Badrummet är fräscht från stambytet 2018 med vit kaklade väggar, här finns utrustning som WC, komfort, dusch samt förberett för kombimaskin eller tvättmaskin/torktumlare. Rubingatan 34 bor du i en stor och stabil förening, nära till kommunikationer, havet och naturstråk. En bostad och område att trivas länge i! På Rubingatan 23 finns aktivitetslokal om ca 400 kvm som bla erbjuder gym, biljard, styrketräning, pubaftnar, utställningar etc. På Rubing 4 finns en mindre fritidslokal som rymmer ca 30 personer, gratis att hyra för tex barnkalas eller andra mindre tillställningar. Föreningen erbjuder en uthyrningslägenhet, utrustad för 5 personer, som medlemmarna kan hyra vid behov av extra sängplatser. Kostnad 150 kr/natt. På de prisbelönta, vackra innergårdarna finns även en boulebana, pergola med grill på åtskilliga ställen i föreningen. Det finns även en aktivitetslokal som kan användas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sara Holm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 59

  sara.holm@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Emelie Wulff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 52

  emelie.wulff@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkommen in i bostadens inbjudande och rymliga hall, här finns det gott om plats för avhängning och förvaring i form av en större garderob på vänster sida. Vita väggar och parkettgolv är i stort sett genomgående i hela lägenheten förutom i hallen och badrummet där det kläs av klinkergolv, vilket skapar ett stilrent och enhetligt intryck i bostaden.

   Vardagsrum

   Fortsätter du till vänster från hallen når du bostadens hjärta och naturliga samlingsplats vilket är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Två gråa fondväggar för att få ytterligare en touch på det smakfulla vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring.

   Kök

   Bostaden erbjuder ett snyggt och modernt kök från Ikea som renoverades runt 2018. Ett mycket trevligt kök av hög standard. Det skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge. Här finns vitvaror som häll, inbyggnadsugn, micro, kyl/frys som smälter stilrent in i det högkvalitativa köket samt integrerad diskmaskin. I köket finns gott om plats för förvaring och bra arbetsytor att jobba på. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden.

   Badrum

   Till vänster från hallen når du bostadens fräscha och rymliga badrum som stamrenoverades av föreningen 2018. Ett ljust och trevligt badrum med vita helkaklade väggar matchat mot ljusgrått klinkergolv. Här finner du utrustning såsom WC, handfat och spegel samt duschhörna med glasdörrar. Förberett för kombimaskin eller tvättmaskin/torktumlare.

   Sovrum

   Till höger från hallen når du bostadens hemtrevliga sovrum med vita väggar och samma fina parkett samt fönster som bjuder på fin utsikt mot innergården. Här finns plats för dubbelsäng, skrivbord samt bra förvaringsmöjligheter. I sovrummet finns också en stor och rymlig garderob som sträcker sig över hela väggen på höger sida.

   Bostad

   Boarea

   52,5m2

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   159

   Andel i föreningen

   0,14663%

   Andel av årsavgift

   0,14652%

   TV och internet

   Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Ansluten till kabelnät via ComHem eller Bredbandsbolaget.

   Byggnad

   Byggår

   1968

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens BRF Göteborgshus nr 31

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7536

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   På Rubing 23 finns aktivitetslokal om ca 400 kvm som bla erbjuder gym, biljard, styrketräning, pubaftnar, utställningar etc. På Rubing 4 finns en mindre fritidslokal som rymmer ca 30 personer, gratis att hyra för tex barnkalas eller andra mindre tillställningar. Föreningen erbjuder en uthyrningslägenhet, utrustad för 5 personer, som medlemmarna kan hyra vid behov av extra sängplatser. Kostnad 150 kr/natt. På de prisbelönta, vackra innergårdarna finns även en boulebana, pergola med grill på åtskilliga ställen i föreningen. Det finns även en aktivitetslokal som kan användas kostnadsfritt av föreningens medlemmar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Renovering av stammar och badrum utfört i föreningen mellan 2016-2018. Under 2010 utfördes renovering av bastu och tvättstugor. Underhåll och reparationer i föreningen sköts löpande enligt plan. För mer info gå in på föreningens hemsida Riksbyggen Göteborgshus 31

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källarförråd som hör till lägenheten. Boende i föreningen har dessutom tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, mopedförråd, fritidslokal, aktivitetslokal, bastu samt tvättstuga med torkrum och mattvättmaskin.

   Parkering

   Det finns 430 st garage-platser som går att hyra för ca 400 kr/mån.Till dessa är det separat kö. Det finns även tvättmöjligheter för bilar i garaget. Förutom ordinarie besöksparkering finns besöksparkeringar i garage 1 och 3. Dessa kan hyras av medlemmar som har gäster som stannar lite längre.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rubingatan 34, VÄSTRA FRÖLUNDA

   Kommun: Göteborg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 956 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder