Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rubingatan 35, Västra Frölunda

GAVEL 2:A MED GRÖNSKANDE UTSIKT!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 564 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Västra Frölunda

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 3  (Inklusive värme, vatten och Kabel-TV) , hiss finns inte

Byggår: 1968

Boarea: 59,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Snart finns möjlighet att förvärva denna fint renoverade gavel 2:a med bästa läget i föreningen! Du välkomnas in i bostaden genom en stor och öppen hall med plats för avhängning. Direkt till vänster nås det rymliga sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i skjutgarderober. Köket är renoverat i modern stil med vita skåpluckor som matchas mot grå bänkskiva och golv. Här finns plats för matbord för 4. Från köket når du bostadens underbara inglasade balkong med kvällssol! Koppla av ensam eller med vänner och familj och låt ögonen vila på den grönskade och fria utsikten. Vardagsrummet är stort och rymligt och blir automatiskt den naturliga samlingsplatsen. Enkelt att möblera och en vacker ekparkett pryder golvet. Här sliprar solen in från två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp! Badrummet är fräscht från stambytet 2018, helkaklat i neutrala färger, inrett med wc, handfat, kommod och badkar. På Rubingatan 35 bor du i en stor och stabil förening, nära till kommunikationer, havet och naturstråk. En bostad och område att trivas länge i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emelie Wulff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 52

  emelie.wulff@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sara Holm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 59

  sara.holm@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   59,5m2

   Våning

   1 av 3  (Inklusive värme, vatten och Kabel-TV) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   169

   Andel i föreningen

   0,17872%

   Andel av årsavgift

   0,17856%

   TV och internet

   Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Ansluten till kabelnät via ComHem eller Bredbandsbolaget.

   Byggnad

   Byggår

   1968

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens BRF Göteborgshus nr 31

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7536

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   På Rubing 23 finns aktivitetslokal om ca 400 kvm som bla erbjuder gym, biljard, styrketräning, pubaftnar, utställningar etc. På Rubing 4 finns en mindre fritidslokal som rymmer ca 30 personer, gratis att hyra för tex barnkalas eller andra mindre tillställningar. Föreningen erbjuder en uthyrningslägenhet, utrustad för 5 personer, som medlemmarna kan hyra vid behov av extra sängplatser. Kostnad 150 kr/natt. På de prisbelönta, vackra innergårdarna finns även en boulebana, pergola med grill på åtskilliga ställen i föreningen. Det finns även en aktivitetslokal som kan användas kostnadsfritt av föreningens medlemmar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Renovering av stammar och badrum utfört i föreningen mellan 2016-2018. Under 2010 utfördes renovering av bastu och tvättstugor. Underhåll och reparationer i föreningen sköts löpande enligt plan. För mer info gå in på föreningens hemsida Riksbyggen Göteborgshus 31

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källarförråd som hör till lägenheten. Boende i föreningen har dessutom tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, mopedförråd, fritidslokal, aktivitetslokal, bastu samt tvättstuga med torkrum och mattvättmaskin.

   Parkering

   Det finns 430 st garage-platser som går att hyra för ca 400 kr/mån.Till dessa är det separat kö. Det finns även tvättmöjligheter för bilar i garaget. Förutom ordinarie besöksparkering finns besöksparkeringar i garage 1 och 3. Dessa kan hyras av medlemmar som har gäster som stannar lite längre.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rubingatan 35, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 564 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-15

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder