Objektbild

Sjömilsgatan 9, VÄSTRA FRÖLUNDA

Fantastiskt uteplats i soldränkt söderläge!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 925 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - VÄSTRA FRÖLUNDA

Rum: 3 rok

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1964

Boarea: 76,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Belägen mitt i hjärtat av Flatås i populära kvarter hittar du denna drömmiga hörntrea med unik uteplats om ca 30kvm. Njut av ett ostört läge och en fantastisk radhuskänsla tack vare läget i bottenplan. Här erbjuds du en väldisponerad bostad med två bra sovrum, rymligt kök med väl tilltagen matplats invid ett gediget fönsterparti. Trevligt vardagsrum som med enkelhet rymmer din soffgrupp och ett matsalsbord om så önskas. Ett inglasat uterum som funkar som ett trevligt extrarum för er att samlas i. Avslutningsvis får du ett helkaklat fräscht badrum. För att underlätta vardagens bestyr erbjuds du dessutom en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Med ett genomgående harmoniskt ljusflöde och en unik radhus känsla erbjuds du här en bostad med alla rätt! Brf Flatås 1 är i en stabil och välskött förening i Riksbyggens regi. De boende har en härlig gemenskap och trivselfaktorn är hög vilket gjort att många bor länge i föreningen. Utemiljön är fantastisk med grönskande gårdar och vackra lekplatser i direkt närhet. Ett extra plus är ett de har ett renoverat och fräscht gym inom föreningen för de boende att nyttja. Perfekt läge mellan citypuls och hav, med närhet till kommunikationer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. För mer information kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sanna Nyberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 56

  sanna.nyberg@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sara Holm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 59

  sara.holm@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   76,5m2

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   346

   Andel i föreningen

   0,14509%

   Andel av årsavgift

   0,14509%

   Byggnad

   Byggår

   1964

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Brf Flatås 1

   Föreningens organisationsnummer

   757201-7551

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   651 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   5 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Välkommen till Flatås och Brf Flatås 1! Här erbjuds en omtyckt och stabil förening med bra ekonomi i Riksbyggens förvaltning. Föreningen innehar 651 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätter samt 1 lokalhyresgäst. Detta är således en av Sveriges största bostadsrättsföreningar. Expeditionen ligger på Sjömilsgatan 8 och är öppen den andra tisdagen i månaden. Fastighetsskötaren har telefon- och besökstid måndagar 07:30 - 08:30. Tfn: 031-47 13 97. Föreningen har investerat i en bredbandslösning där 100 M/bits från Bredband 2 ingår i hyran. Gemensamma utrymmen: Det finns cykelrum, barnvagnsrum och källarförråd vid entréerna på bottenplan. Föreningen har en övernattningslägenhet (Nymilsgatan 1) för upp till sex personer. Det finns 2 lokaler för uthyrning. Det finns även bastu, solarium och gym (Nymilsgatan 11). Föreningslokal på Svängrumsgatan 30. Tvättstugan ligger på innergården i en separat byggnad. Spårvagnshållplatsen Nymilsgatan når man till fots på 3-4 minuter. Härifrån tar man sig sedan till Frölunda Torg, med fler än 200 butiker, på ca 4 minuter. Tre spårvagnslinjer trafikerar hållplatsen och det tar 10 minuter till Linnéplatsen.

   Föreningens ekonomi

   Stabil ekonomi. Se årsredovisningen för detaljerad ekonomisk data.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Underhåll i normal omfattning.Renovering/lagning av tegelfasaderna pågår nu (oktober 2017). Se årsredovisningen för ytterligare information samt genomförda renoveringar.

   Föreningens hemsida

   www.flatas.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sjömilsgatan 9, VÄSTRA FRÖLUNDA

   Kommun: Göteborg

   Område: Flatås

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 925 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 445 kr

   Överlåtelseavgift: 1 140 kr

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder