Valthornsgatan 6, Västra Frölunda

3 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Valthornsgatan 6 - Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

76m2

Våning

13 av 17 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Avgift

4 088 kr/mån

I avgiften ingår Telia Triple Play - TV, bredband och telefoni samt kallvatten och uppvärmning.

Utgångspris

3 550 000 kr

46 711 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Nyproducerad 3:a högt och fritt läge med inglasad balkong i västerläge!

  Nu kan vi erbjuda en välplanerad 3:a högt upp på våning 13/17 med fantastisk vidsträckt utsikt och stor balkong! Bostaden är nyproducerad och inflyttningsklar redan i oktober 2019! Välplanerad bostad med ett högt och fritt läge samt inglasad balkong. I avgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). Bostaden är mycket påkostad med tillval såsom inglasad balkong och "elegans paket". Här bor man nära Ruddalens rekreationsområde med härlig natur och fina motionsspår, all tänkbar service som Frölunda Torg erbjuder samt cykelavstånd till salta havsbad och Göteborgs vackra skärgård. Fina cykelvägar leder snabbt in till stan och till Slottsskogen, Botaniska och Röda sten. Bra kommunikationer från både Lergöksgatan och vid Frölunda Torg.

  Ansvarig mäklare

  Filip Bahno

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 59

  filip.bahno@lansfast.se Läs mer om Filip

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Välkommen in i den rymliga hallen där det finns gott om plats för avhängning och förvaring i form av en större garderob med skjutdörrar samt hallmöblemang. Vita väggar och vacker vitpigmenterad ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten, vilket skapar ett stilrent och enhetligt intryck. Du möts av ett öppet och ljust vardagsrum som har öppen planlösning mot köket och tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man också den stora härliga balkongen på hela 13,9kvm som är inglasad och i västerläge. Njut av en fantastisk vidsträckt utsikt och många soltimmar. Komplett kök i hög kvalitet från Marbodal. Vitvaror så som fläkt, ugn och mikro är i rostfritt utförande och diskmaskin, kyl/frys integrerat som smälter stilrent in i det högkvalitativa köket. Samtliga vitvaror är från Siemens med undantag för fläkten som är från Franke. Bänkskivan och stänkskyddet är kvartskomposit. Rymligt helkaklat badrum med väggar i vitt och klinker på golvet i grått. Utrustning såsom WC, handfat, spegelskåp och överskåp går i vitt samt duschhörna med glasdörrar (90x90cm). I badrummet finns det också tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva och överskåp. Från hallen finns två stora sovrum med vita väggar och samma fina vitpigmenterad parkett samt fönster som bjuder på den fantastiska utsikten. I de större sovrummet finns också en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Välkommen att trivas.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i västerläge

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  560 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  160 kr/månad

  Total driftkostnad:

  560 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,9904%

  Andel av årsavgift:

  0,9904%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  2202

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor