Objektbild

Valthornsgatan 6, Västra Frölunda

VÄLPLANERAD TVÅA I HÖGT LÄGE

Pris:

2 295 000 kr

Månadsavgift 2 733 kr/mån I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Västra Frölunda

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 12 av 16  ((våning 11 i hissen)) , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 42 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Äntligen finns möjlighet att förvärva den perfekta bostaden! Här bor du i toppmodernt boende, byggt 2019! Högt upp i huset och med en magisk inglasad balkong med vacker utsikt blir den här bostaden verkligen något att längta hem till. Några hundra meter från bostaden nås Frölunda Torg med massvis av bra förbindelser där både buss och spårvagn tar dig till stora delar av Göteborg. Torget erbjuder även all tänkbar shopping och serviceutbud. Alldeles runt hörnet nås Ruddalens friluftsområde med vacker natur och härliga promenadstråk. På sommaren är ett dopp i havet bara en kort cykeltur bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emelie Wulff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 52

  emelie.wulff@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ljus hall med vita väggar och plats för avhängning strax innanför dörr. Ekparkett i 3-stav pryder golvet och löper sedan vidare in genom hela bostaden. Förvaring ges i garderob med skjutdörrar och i förrådet. Dimningsbara spotlight ger rummet ett behagligt ljus.

   Kök

   Snyggt kök från Marbodal med vita köksluckor. Kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Öppet mot vardagsrum och matplats.

   Vardagrum

   Vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Vita väggar matchas snyggt mot parketten.

   Balkong

   Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen, belägen i nord/öst läge. Bästa platsen att börja dagen på med morgonkaffe och soluppgång medan ögonen vilar på den milslånga utsikten! I och med inglasningen skapas här ett extra rum att nyttja året runt.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med plats för större säng och mindre skrivbordshörna. Vita väggar och ekparkett.

   Badrum

   Helkaklat badrum med dusch med duschväggar i glas, spegelskåp, handfat med kommod samt wc. För högsta komfort finns även kombimaskin installerad. Dimningsbara spotlights i taket.

   Bostad

   Boarea

   42m2

   Våning

   12 av 16  ((våning 11 i hissen)) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   02108

   Andel i föreningen

   0,006446%

   Andel av årsavgift

   0,64458%

   TV och internet

   Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Höghus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf sjöstjärnan

   Föreningens organisationsnummer

   769633-5855

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   130 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Parkering

   Parkeringsgarage finns under mark med 49 platser samt besöksparkeringar i närheten av huset. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.

   Västra Frölunda

   Tjänster i området

   När du bor i Västra Frölunda så har du närhet till allt. Frölunda torg ligger med sina 200 butiker bara några minuter bort och är förutom ett mycket populärt shoppingcenter även en stor knutpunkt som kan ta dig in till Göteborgs stad eller ut till skärgården. Eller varför inte ta cykeln till Fiskebäcksbadet en varm sommardag, då är du där på bara en kvart. på nära avstånd ligger naturområdet Ruddalen med sport och motion för hela familjen och fina löpslingor och ett välutrustat idrottscentrum.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Valthornsgatan 6, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Område: Västra Frölunda

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 295 000 kr

   Månadsavgift: 2 733 kr/mån I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 364 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 94 kr/månad

   Vatten & avlopp: 120 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder