Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Brynjegatan 21, Kungälv

Välplanerad trea med inglasad balkong i söderläge! Flexibel inflytt.

Pris:

1 750 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 253 kr/mån ink. värme, internet, tv & telefoni (telia tripple play)

Bostadsrättslägenhet - Kungälv

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 78 m2

Hemtrevlig välplanerad bostad med rymligt kök och totalrenoverat badrum! Ni finner ett påkostat badrum med klinker och kakel i stilrena toner samt egen tvättmaskin. Ett kök i vitt med praktiska ytor och gott om förvaring. Härligt inglasad balkong med bra rymd! Planlösningen ger ett genomgående ljusinsläpp och rummen är i väl tilltagen storlek. Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett klockrent centralt boende nära Kungälvs nya stadskärna som växer fram med stormsteg på Kongahällatomten. "Kongahälla shopping" ett köpcentra på hela 37 000 kvm finns på nära gångavstånd. Bredvid detta finns även stadens nya resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg med täta avgångar! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. Hör gärna av er för med information och möjlighet till förhandsvisning.

Läs mer

Pris

1 750 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tis 01 December

  17:30 - 18:00

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Partner

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   78m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   172

   Andel i föreningen

   0,34789%

   Andel av årsavgift

   0,34789%

   TV och internet

   Allt nedanstående ingår fördelaktigt i månadsavgiften: · TV: Telia kanalpaket "Lagom" (för närvarande 25 kanaler) med playtjänster och filmbutik · Internet 100/100 till alla · Digital Ip-telefoni till alla som önskar · Uppgradering av vårt nät så att medlemmarna kan köpa internet upp till 1 Gb · Router och TV-box. Garanti på utrustningen under hela bindningstiden.

   Övriga utrymmen

   Förråd + matkällarförråd.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Fasanen

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Ripan

   Föreningens organisationsnummer

   753300-0423

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   295 st

   Antal lokaler

   10 st

   Byggår

   1966

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Ripan är en trivsam och välskött förening som omfattar fastigheterna Ripan 1 och Fasanen 1 som sammantaget innehåller 295 lägenheter, 10 st lokaler, 210 st p-platser och 84 st garage. I föreningen ingår 7 bostadshus som tillsammans med 41 trapphus har adresserna Trekungagatan 1-9, 11-23, Brynjegatan 1-9, 2-16, 18-22, 11-21 och Kongahällagatan 41-53. Styrelsen arbetar för en god framförhållning i en 30-årig underhållsplan. Målet är att utveckla boendet samt behålla en god ekonomi.

   Föreningens ekonomi

   Inga höjningar på månadsavgiften inplanerad dom närmaste fyra till fem åren.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Stambyte genomfört under 2018/2019.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns tvättstuga och källarförråd, matkällare, samt cykelförråd, samlingslokal (för 30 personer), övernattningslägenhet (Trekungagatan 23) hobbylokal, barnvagnsförråd och pingisrum.

   Gårdsplats

   Fina lummiga bilfria innergårdar med bland annat flertalet lekplatser, bollplan, grill och gemensamma utemöbler.

   Parkering

   Garageplats. Går att hyra för 491 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 178 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 244 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Moped/motorcykel parkering finns att tillgå vid kontakt med styrelsen.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

   Föreningens hemsida

   http://www.hsb.se/goteborg/ripan/

   Komarken

   Allmänt om området

   Området ligger i centrala Kungälv och består av både lägenhetshus, radhus och villor. Du har närhet till allt vad Kungälvs kan erbjuda, service, vårdcentral, skolor för alla åldrar, mat- och klädaffärer, bra bussförbindelser m.m.

   Kommunikation

   Området har mycket bra pendlingsmöjligheter. Vid Kungälvs nya resecentrum stannar de flesta bussar som passerar Kungälv och du kan enkelt ta dig till både Göteborg, Uddevalla, Stenungsund och Marstrand. Härifrån kan du också ta dig till Kungälv centrum eller Ytterby genom att ta lokalbussen som går var femtonde minut.

   Tjänster i området

   Att bo i centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I slutet av mars 2019 öppnade Kongahälla Center, ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Västsveriges just nu största köpcentrumsprojekt. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats.

   Övrigt

   I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC. Fontins friluftsområde ligger ca 2 km från centrum och erbjuder härliga motionsspår i olika längder, där finns också den nybyggda motionscentralen; "Kotten". Motionsspår och vackra promenadvägar finns i skogen intill Ingegatan och i området runt Iskällan, Valbergsdammen och ut mot Kastellegården, samt utefter Nordre Älv. I området finns flera skolor. Strandskolan är en montessoriskola, med både förskola samt låg-, mellan- och högstadie. Sandbackaskolan har klasser mellan F-6. Till denna hör Iskällans förskola, Rödhakens förskola, Blåmesens förskola, fritidshem och fritidsklubb. Vid nya Kongahälla finns även en helt nyöppnad förskola. På promenadavstånd ligger också högstadium; Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9 . Mimers hus är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Brynjegatan 21, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Område: Komarken

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 750 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 5 253 kr/mån ink. värme, internet, tv & telefoni (telia tripple play)

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Vatten & avlopp: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder