Objektbild

Fräkne gränd 5, KUNGÄLV

Underbar takvåning med terass och unikt hörnläge!

Pris:

6 245 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 964 kr/mån ink. värme & telia tripple play (fiber 100/100, 28 st tv-kanaler, fast telefoni)

Bostadsrättslägenhet - KUNGÄLV

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 5 av 5 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 127 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu har ni möjlighet att köpa en av de läckraste bostäderna i Brf Vildvinet! En toppmodern etagelägenhet i Kungälvs nya heta expansiva stadskärna. Nästintill nyproducerad bostad med soligt läge högst upp i huset. Stor takterrass i väster med solläge under dag såväl kväll, egen balkong från stora sovrummet samt ett stort inglasat uterum på entréplan. Öppen planlösning med köksö, ljusinsläpp från alla väderstreck, påkostade material och väl valda ytskikt. Här bor ni mitt i händelsernas centrum med ett härligt urbant liv mellan husen och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Bostaden har en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ljusinsläpp ifrån tre håll, stort påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare och tre härliga sovrum. Invändigt är standarden hög. Klinker och kakel i badrum, vitt Vedum kök och ekparkett är några av alla fina materialval tillsammans med påkostande vitvaror. En riktigt läcker bostad i ett av de först sålda kvarteren på Kongahälla, vilket självfallet ger ett oerhört bra läge. I närområdet finner ni shopping, fina promenadstråk, brett restaurangutbud, träningsanläggning, vårdcentral, grundskolor och gymnasium samt vårt nya resecentrum med oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren. Möjlighet till garageplats finns under huset. I området finns även gemensam bilpool!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Claes-Johan Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Partner

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   127m2 (Riksbyggen)

   Våning

   5 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   234554001-3652

   Andel i föreningen

   1,90471%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Tv, bredband & telefoni levereras via Telia.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-Glas

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Vildvinet

   Föreningens organisationsnummer

   769631-2565

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Övrigt om föreningen

   Info från Riksbyggen: Förutom att vi är ledande inom hållbar samhällsutveckling och ställer höga krav på oss själva använder vi oss av SundaHus verktyg för medvetna materialval och certifieringssystemet Miljöbyggnad. Något som också ligger i linje med Kongahällas tydliga miljöprofil och Kungälv Kommuns mål att det ska vara enkelt att leva ett hållbart och miljöriktigt stadsliv här. Vi arbetar precis som övriga aktörer för att all användning av energi ska vara förnybar och att utemiljön är grön, levande och inspirerande att vistas i.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   81 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Vildvinets kvarter och 81 lägenheter består av 1-5 rok och 30-127 välplanerade kvadratmeter. Designade för dig som värdesätter modern arkitektur, stora balkonger, luftiga planlösningar och nya innovationer som sparar miljö, energi och pengar. Bostäderna består utav 3 stycken flerbostadshus i fyta till sex våningar med källare. Föreningen innehar även två affärslokaler som i dagsläget hyrs ut till Mollys Glass & bar och salong So Classy.

   Gemensamma utrymmen

   Utöver privata förrådsutrymmen, övernattningslokal, gemensamhetslokal för fest, kalas, möten och andra aktiviteter har du tillgång till miljösmarta sopsugsanläggningar och miljörum för tidningar, plast, batterier och glödlampor. Det finns även cykelförråd & barnvagn/rullstolsrum.

   Gårdsplats

   Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. Gården är multifunktionell och anpassad för alla åldrar och intressen. Bra med lekutrymmen för barnen och gott om sittplatser för spontana möten och samtal. Mitt på gården finns det också en mindre verkstad/förrådsbyggnad/samlingsplats för kreativa intressen. Här kan du sommartid till exempel meka med cykeln och skruva på andra saker som inte lämpar sig i lägenheten. Utanför finns det upphöjda sittplatser, en separat arbetsbänk/köksbänk och lite längre bort odlingslotter där du kan odla dina egna grönsaker. Föreningen kommer att återvinna dagvattnet genom vackra ränndalar som är riktade mot parken och torget med avslutande vattenspegel och integrerade vattenkaskader. Mot parken kommer också fasaderna att kläs med murgröna och vildvin. När de fått växa till sig kommer det att lyfta fram årstiderna och säkerställa att kvarteret är grönt året runt.

   Centralt

   Allmänt om området

   Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns flera förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen samt Ängsblommans och Iskällans förskola. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en höstadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se

   Kommunikation

   Intill köpcentret ligger Resecentrum som blivit en ny knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Där avgår direktbuss till Göteborg kontinuerligt.

   Tjänster i området

   Att bo mitt i Kungälv Centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I mars förra året öppnade Kongahälla Center, ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats.

   Övrigt om området

   I området finns flera skolor. Fontinskolan har klasser mellan F-6. Gamla Nedre Fontinskolan är numera en montessoriskola årskurs F-9. På promenadavstånd ligger också Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. På promenadavstånd ligger även Mimers hus som är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek. I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC, STC har även en anläggning centralt på Västra Gatan. I Fontins friluftsområde erbjudes härliga motionsspår i olika längder, där finns också nybyggda motionscentralen; "Kotten" som ligger vackert vid den lilla sjön Svarte Mosse.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fräkne gränd 5, KUNGÄLV

   Kommun: Kungälv

   Område: Centralt

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 6 245 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 964 kr/mån ink. värme & telia tripple play (fiber 100/100, 28 st tv-kanaler, fast telefoni)

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 475 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder