Objektbild

Kongahällagatan 40 B, Kungälv

Välplanerad etta med låg månadsavgift!

Pris:

1 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 209 kr/mån Ink värme, vatten & kabel-tv

Bostadsrättslägenhet - Kungälv

Rum: 1 rok

Byggår: 1972

Boarea: 39 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

NU presenterar vi denna rymliga etta på 39kvm. Fräscha, ljusa kulörer, bra materialval och välplanerade rum. En lägenhet som med schysst läge i föreningen, en sammanlagt låg boendekostnad, grymt bra pendlingsmöjligheter och ett kanonfint investeringsläge då området är beläget mycket nära Kungälvs nya stadskärna som i detta nu växer upp på Kongahällatomten. Föreningen erbjuder allt fån välutrustat gym, föreningslokal, boulebana till bastu och jacuzzi. Bra möjligheter att använda olika biutrymmen och inte bara den egna bostaden. En fantastisk kombination till en etta! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Claes-Johan Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Välkommen in i fräsch välplanerad hall med bra förvaring! Snyggt laminatgolv och en fräsch grå tapet. Rakt fram har du köket med plats för litet matbord. Fönstret släpper in mycket ljus och ger köket det där lilla extra. Köket är renoverat med ny skåpinredning och nya maskiner, rostfri kyl/frys, inbyggd ugn och spishäll. Badrum med våtrumsmatta på golvet och ljusblå våtrumstapet på väggarna. Dusch, toalett och handfat. Rejält vardagsrum med plats för både soffa och sovavdelning. Stora fönster och en snygg bokparkett ger ett ljust rum. Via den franska balkongen är det lätt att vädra. Du har utsikt mot grönytor och bouleplanen.

   Bostad

   Boarea

   39m2

   Våning

   1 av 0  (Våningsplan 1. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   282

   Andel i föreningen

   0,18179%

   Andel av årsavgift

   0,18179%

   TV och internet

   Fiber via Kungälv Energi.

   Byggnad

   Byggår

   1972

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Komarken

   Föreningens organisationsnummer

   753300-0480

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Övrigt om föreningen

   Ventilationssystem Lägenheterna har ett gemensamt centralt ventilationssystem med en fläkt på taket. Därför får man inte ansluta någon fläkt i lägenheten till ventilationsdonen. Passagesystem Alla gemensamma dörrar, entréer, cykelrum, förråd, tvättstugor, barnvagnsrum och föreningens gemensamhetslokaler osv är försedda med ett passagesystem via nyckelbrickor. Allt är låst dygnet runt för att hålla hög säkerhet. I passagesystemet ingår en porttelefon för varje lägenhet med möjlighet att släppa in besökare. Vicevärdsexpedition vanligen öppen på tisdagar (se anslag i trapphus)18.30 – 19.30 Gå gärna in på föreningens hemsida där mycket finns att läsa om föreningen. http://www.hsb.se/goteborg/komarken

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   292 st

   Antal lokaler

   22 st

   Byggår

   1972

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   En av Kungälvs största bostadsrättsföreningar som bildades 1971 och består av 9 byggnader. Husen färdigställdes 1972. Välskött och omtyckt förening men fina gemensamma utrymmen. Med en medveten strategi satsar föreningen på att hålla en hög kvalité på boendet genom att ligga väl till med underhåll av fastigheter, en vacker yttre miljö samt ha ett stort utbud av aktiviteter för medlemmarna. Brf Komarken består av 292 bostadsrättslägenheter i nio hus fördelade på: 55 st 1rok 39 kvm, 55 st 2rok 69 kvm, 55 st 3rok 71 kvm, 72 st 3rok 72 kvm, 25 st 3rok 84 kvm, 30 st 4rok 91 kvm

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2011 - 2013 renoverades stammar och vattenledningar. Samma år byttes även sovrumsfönster samt balkongpartiernas fönster i låghusen och tilläggsisolerade balkongväggen. 2012 köpte föreningen in nya tvättmaskiner och torktumlare. 2015 tilläggsisolerades kallvindarna. 2016 målningsarbeten i trapphusen. 2018 Föreningen installerar fiber i fastigheten. Man fortsätter med dräneringsarbetet. Fler parkeringsplatser byggs till. Föreningen kikar även på möjligheten att installera solpaneler på taken. En underhållsplan finns upprättad som sträcker sig flera år framåt i tiden.

   Gemensamma utrymmen

   Hobbyrum, biljardrum, pingisrum, träningslokal samt en badanläggning med bastu, duschar, jacuzzi och relaxavdelning. Det finns även en samlingslokal med tillhörande komplett kök och porslin. Lokalen är ca 70 kvm och rymmer lika många sittplatser till bords. Hyreskostnad är 250 kr per tillfälle. I höghusen finns åtta tvättstugor samt en mattvättstuga. Dessa skall betjäna samtliga lägenheter.

   Gårdsplats

   I området mellan höghusen och låghusen finns lek- och grillplatser samt grönytor att umgås vid.

   Parkering

   265 parkeringsplatser. Kostnad för parkering är 180 kr/månad med el och 135 kr/månad utan el. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Saknas ledig parkeringsplats när man flyttar in finns det tillfälliga parkeringstillstånd att köpa där man får stå på besöksparkeringen.

   Föreningens hemsida

   http://hsb.se/goteborg/komarken

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kongahällagatan 40 B, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 209 kr/mån Ink värme, vatten & kabel-tv

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder