Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kungälvsvägen 58, Kungälv

Underbart fin gaveltrea med altan på 45 kvadratmeter!

Pris:

2 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 400 kr/mån ink. hushållsel, värme, vatten & p-plats.

Bostadsrättslägenhet - Kungälv

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 2013

Boarea: 75 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till en av Kungälvs bästa treor! I ett idylliskt område vid Gamla Grinden erbjuds ni framöver en bostad med familjär och trivsam radhuskänsla. Utöver vad många andra lägenheter kan erbjuda finner ni här en altan i prefekt västerläge samt en stensatt uteplats vid entrén. Altanen är med sina 45 kvadratmeter väl tilltagen och erbjuder ett riktigt bra solläge. Här får ni ett låg avgift med näst intill allt inkluderat, hushållsel, värme, vatten och p-plats. Välskött förening med fin ekonomi. Området består i övrigt av radhus och friliggande villor, och alla verkar trivas riktigt bra, då det sällan är något till salu. Ett riktigt gott tecken och en anledning att passa på att lägga vantarna på denna pärla. Runt husknuten finns expressbussar direkt in till Göteborg C (28 min) och på kort avstånd finns även tåg att tillgå. Här njuter ni av den härliga idyll som området erbjuder med närhet till både natur och Kungälv centrum. På femton minuter knallar ni ner till de centrala delarna av staden, längs vägen finns massor av bra pendelmöjligheter, skola/förskola och affär. Stadskärnan växer något enormt under de närmsta åren, bland annat har vi nyöppnade Kongahälla Center med runt 100 butiker och restauranger. Väljer ni att vända kosen söder/väster om området kommer ni ut längs älven och i områden med lantlig charm och mycket natur. Grindenområdet har även olika motionsspår i nära anslutning. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 07 December

  17:00 - 18:00

  Förhandsvisning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Partner

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Allmän beskrivning

   Hög standard och fina materialval.

   Uteplats framsida/entré

   När ni kommer in på gården förstår ni innebörden utav "bullerbykänsla". Här välkomnas ni utav en träklädd fasad och en fastighet i två plan. En mysig gemensam gård med lekplats och stora gräsytor. Ni välkomnas av en stensatt uteplats, här finns rymd för mindre utemöbel. Utsikt över innergården.

   Hall

   När ni kommer in i hallen ser ni genast det fina genomgångsljuset mot baksidan. Här ligger en stilren såväl praktisk klinker. Väggarna är ljusa. Hallen erbjuder plats för hatthylla, skoställ, mindre hallmöbel samt garderob.

   Kök

   Till höger från hallen når ni köket! Kökets luckor och kakel går i vitt, bänkskivan bryter av snyggt i naturnära ek. Maskinparken är utrustad med kyl, frys, ugn, mikro, fläkt, spis och diskmaskin. Matgruppen placeras naturligt intill fönsterpartiet med utsikt mot innergården. Köket har en modern öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en härlig känsla och ett vackert ljusinsläpp genom hela lägenheten. Stora sociala ytor för vänner och familj. För den som vill dela av något är en köksö ett perfekt alternativt. På golvet ligger en ekparkett som sedan följer enhetligt i alla rum.

   Vardagsrum

   Stort och härligt vardagsrum med direktutgång till den underbara altanen mot baksidan. Här finner ni plats för soffgrupp och annat rumsmöblemang. Det breda fönsterpartiet och altandörren ger rummet ett mycket trevligt ljusflöde.

   Altan

   Bostadens absoluta pärla! Altanen på baksidan är en klar höjdpunkt! Här erbjuds ni hela 45 kvadratmeter i ett perfekt västerläge. Skyddat och naturnära. Plats finns helt klart för flertalet möbelgrupper, grill och lek! Härifrån kliver ni enkelt ut och sätter fötterna i gräsmattan som sträcker sig runt huset ända till framsidan.

   Sovrum

   Det stora sovrummet rymmer gott om plats för dubbelsäng. Här finns fasta garderober. Fönstren i vinkel ger ett fint naturligt ljusinsläpp. Sovrummet är fördelaktigt beläget i ett lugnt och ostört läge.

   Badrum

   Rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt. På golvet klinker i gråton. Här njuter ni utav en komfortabel golvvärme. Badrummet är utrustat med spegelskåp med integrerad belysning, handfat med kommod, dusch med infällbara duschväggar, toalett, samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa ligger en praktisk bänkskiva. Badrummet har fönster, vilket ger ett naturligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

   Sovrum

   Det mindre sovrummet används idag som barnrum men passar såklart även bra som gästrum eller kontor.

   Bostad

   Boarea

   75m2 (enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1BH4

   Andel i föreningen

   12,5%

   Andel av årsavgift

   12,5%

   TV och internet

   Via fiber.

   Övriga utrymmen

   Isolerat förråd!

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Skatan 14

   Byggår

   2013

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 84 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Grinden Kungälv 1

   Föreningens organisationsnummer

   769621-5222

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   8 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2013

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger och förvaltar fastigheten Skatan 14 på adressen Kungälvsvägen 42-58 i Kungälv. Föreningen består utav åtta stycken lägenheter om tre rum och kök, totalt 600 kvm. Ett förråd finns till varje lägenhet. Även två stycken gemensamma redskapsförråd finns. Till alla lägenheter ingår även en parkeringsplats. Föreningens ekonomi ser mycket god ut, befintliga lån är nyss omförhandlande till låg ränta. Inga höjningar utav avgiften är planerade. Eftersom fastigheterna är såpass nybyggda har inga större renoveringar behövts. Man utförde en fasadtvätt under 2015. I övrigt sker mest löpande underhåll. Underhållsfond finns för kommande behov.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Förråden är isolerade och el är dragen dit. Belysningen är bytt på både fram och baksidan på lägenheterna till LED med skymningsrelä. I förråden sitter det LED belysning som är sensor styrd och det finns frostvakter.

   Gemensamma utrymmen

   Förråd för trädgårdsverktyg.

   Gårdsplats

   Fin grönskande innergård med gemensam mindre lekplats. Lugnt och skönt, bilfritt och ingen genomgående passage.

   Parkering

   En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Extra p-plats kostar 150 kr, till dessa är det kölista (ingen kö för tillfället). Gratis gäst-parkeringar finns i området.

   Grinden

   Allmänt om området

   Grinden tillhör ett av Kungälvs mest populära områden, en liten oas som kännetecknas utav god grannsämja och familjär anda. Här finner man vacker trähusbebyggelse i gemytlig anda, i huvudsak bestående av småhus som omges av vacker skog och i anslutning till strövområdet Kastellegårdsskogen med flera fornlämningar. Här njuter ni av den härliga idyll som området erbjuder med närhet till både natur och Kungälv centrum. Perfekt för barnfamiljen med bilfria gårdar och skolorna på nära avstånd. Bebyggelsen är blandad och omgiven av natur, älven och motionsslingor. Kungälvs växande stadskärna ligger på promenadavstånd precis som de mycket goda pendlingsmöjligheterna via pendeltåg och direktbuss till centrala Göteborg. I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC. I Grinden finns motionsspår och vackra promenadvägar i området runt Iskällan, Valbergsdammen och ut mot Kastellegården, samt i nedre Komarken mot Nordre Älv. I området finns flera skolor. Närmaste skola är Sandbackaskolan som har klasser mellan F-6. Till denna hör Iskällans förskola, Rödhakens förskola, Blåmesens förskola, fritidshem och fritidsklubb. På promenadavstånd ligger också högstadium; Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. I Komarken finns också Strandskolan, som är en montessoriskola, med både förskola samt låg-, mellan- och högstadie. Mimers hus är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kungälvsvägen 58, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Område: Grinden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 4 400 kr/mån ink. hushållsel, värme, vatten & p-plats.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 475 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Kommentar till driftkostnad: Hushållselen ingår i avgiften.

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder