Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ringvältvägen 64D, Kungälv

Pris:

2 595 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 110 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Kungälv

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 2009

Boarea: 81 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till en riktigt fin fyra på Ringvältvägen! En hem med välplanerade rum, en härligt öppen och modern planlösning. Alla ytskikt är enhetliga och stilrena vilket ger en skön känsla i bostaden. Balkong i högt läge mot den lummiga baksidan och som grädde på moset får du lov att grilla. Här får ni ett bekvämt boende med alla fördelar som det innebär att bo i en bostadsrättsföreningen där värme, vatten, kabel-tv och parkering ingår i avgiften. Ullstorp är ett familjärt område med närhet till Kungälv centrum som enkelt nås via gång och samt precis intill skog och natur. Pendlingsläget är perfekt då Grön express går direkt utanför dörren. För er som pendlar med bil har ni endast några minuter ner till motorvägspåfarten. Området erbjuder både härliga promenadslingor och lekplatser för barnfamiljen, här finns också en mycket populär förskola, närhet till åk 1-9 och på kort gångavstånd finns mindre kiosk med nödvändigheter. Ring gärna redan idag för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats entrén

   Precis intill entrén finns plats för mindre möblemang. En perfekt plats att njuta av morgonkaffet på.

   Hall

   Generös hall med plats för stor garderob om så önskas. Vita väggar och ekgolv som enhetligt följer in i resterande rum i bostaden. Här finns även en klädkammare.

   Klädkammare

   Välplanerat utrymme som rymmer det mesta.

   Badrum

   I badrummet är det vitt kakel på väggarna och lättstädad grå våtrumsmatta på golvet. Här finns wc, dusch, handfat och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare står i torn. Charmigt fönster ger ljusinsläpp och vädringsmöjliget.

   Sovrum

   Första sovrummet är beläget från hallen och in till höger. Plats för både säng, skrivbord samt ytterligare förvaring.

   Kök/vardagsrum

   Öppen planlösning främjar för umgäng. Matlagning och läxläsning intill varandra är en mysig stund på dagen. Köket ligger i vinkel och har gott om både arbetyta och förvaring. Vita luckor och vitt kakel är snyggt ihop med den grå bänkskivan. Köket är utrustat med två stycken kombinerad kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Plats för matbord intill fönstret. En duvblå fondvägg samsas med resterande vita väggar. Härifrån nås balkongen.

   Balkong

   Söderläge på balkongen betyder många soltimmar. Tänd grillen när ni kommer hem från jobbet, öppna en öl och njut. Skulle solstrålarna bli för starka finns en fin markis till skydd.

   Sovrum

   Mysigt sovrum med grå fondvägg. Fönster i två väderstreck ger skönt ljusflöde.

   Master bedroom

   Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns fyra garderober. Vita väggar.

   Uteplats/Balkong

   Balkong både vid entrén samt med utgång från vardagsrummet

   Bostad

   Boarea

   81m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   64

   Andel i föreningen

   0,036618%

   Andel av årsavgift

   0,036618%

   TV och internet

   Fastigheten är ansluten till Kungälvs fibernät, vilket innebär att man kan välja valfri leverantör av bredband och ip- telefoni. Föreningen är ansluten till Canal Digitals kabel-tv. I avgiften ingår det analoga basutbudet. Önskar man fler kanaler (eller HD-tv) kan man beställa något av Canal Digitals digitala kanalpaket.

   Övriga utrymmen

   Till varje lägenhet hör ett förråd i speparat byggnad på gården.

   Byggnad

   Byggår

   2009

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf BoKlok Uppegård

   Föreningens organisationsnummer

   769619-3627

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   32 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen BoKlok Uppegård består av 32 lägenheter i sex flerbostadshus om två våningar. Byggnaderna uppfördes 2009 och kännetecknas av rymliga rum och ljusa planlösningar. I nära anslutning till samtliga lägenheter finns ett förråd. På föreningens fastighet finns även två miljörum för avfallshantering samt cykel/barnvagns förråd. Föreningens hemsida: www.sbc.se/boklokuppegard Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Den ekonomiska förvaltningen sker via SBC. Föreningen är medlem i Ängegärdes samfällighet, http://ullstorp.org/publik/svarta-ladan/, vilket ger föreningens medlemmar möjlighet att hyra områdets lokal, Svarta Ladan.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2044. Inga större underhåll är planerade under närmaste tiden.

   Parkering

   En parkeringsplats ingår i avgiften och följer med lägenheten Ytterligare parkeringsplatser kan hyras mot en avgift om 150 kr/månad.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ringvältvägen 64D, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Område: Ullstorp

   Möjligt tillträdesdatum: Februari 2021

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 595 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 110 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 455 kr

   Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder