Budgivning pågår

Selma Lagerlöfs Gata 10, Kungälv

Aktuellt bud

2 250 000 kr

Utgångspris 2 195 000 kr

Budgivare 1 25/06 kl: 16:43 - 2 250 000 kr

Budgivare 2 25/06 kl: 16:12 - 2 200 000 kr

Budgivare 1 25/06 kl: 16:10 - 2 190 000 kr

Budgivare 2 25/06 kl: 16:08 - 2 180 000 kr

Budgivare 1 25/06 kl: 16:03 - 2 170 000 kr

Budgivare 2 25/06 kl: 15:58 - 2 160 000 kr

Budgivare 1 25/06 kl: 15:56 - 2 150 000 kr

Budgivare 2 25/06 kl: 15:55 - 2 140 000 kr

Budgivare 1 25/06 kl: 15:54 - 2 130 000 kr

Budgivare 2 25/06 kl: 15:42 - 2 120 000 kr

Budgivare 1 25/06 kl: 15:38 - 2 110 000 kr

Budgivare 2 25/06 kl: 09:49 - 2 100 000 kr

Budgivare 1 24/06 kl: 19:02 - 2 050 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Selma Lagerlöfs Gata 10 - Kungälv

  Kommun

  Kungälv

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  72m2

  SBC

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Centralt

  Tillträde

  16-09-2019

  Avgift

  5 055 kr/mån

  Inkl värme, VA, kabel-tv, bredband

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  30 486 kr/m2

  Tvåa med charmig och lättmöblerad balkong på Selma Lagerlöfs Gata 10

  Här kikar ni på en charmigt bostad om två till tre rum och kök. Här erbjuds ni en planlösning med både stort vardagsrum och kök vilket ger stora sociala ytor att umgås med familj eller vänner. Läget i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp då solen följer lägenheten hela dagen. Från bostaden har ni ett helt insynsskyddat läge med trevlig utsikt över området. Ni erbjuds ett stort och härligt kök, i vardagsrummet finns sedan plats att duka ut långbord när ni väntas gäster, badrummet erbjuder egen tvättmaskin, stort sovrum med egen klädkammare. Vardagsrummet är rymligt. Balkongen ligger med ett fint sydvästligt läge vilket ger er solchanser från morgon och eftermiddag! Selma Lagerlöfs Gata har ett centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som nu inspirerande växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via nya resecentrum endast en kort promenad bort.

  Ansvarig mäklare

  Claes-Johan Olsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se Läs mer om Claes-Johan

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare/Partner

  0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se Läs mer om Tove

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en välplanerad och praktisk hall med hatthylla, klädhängare och bra förvaringsutrymmen. Här finns vita väggar och parkettgolv.

  Kök

  Stort, välplanerat och fräscht kök från Marbodal med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Ljusa väggar och parkettgolv. Den maskinella utrustning som finns är spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt och ljust med stora, lättmöblerade ytor och vacker utsikt. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

  Sovrum

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är stort och ljust med klädkammare och plats för stor säng. Sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Ett smakfullt och stort badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

  Balkong

  En charmig och lättmöblerad balkong som nås från vardagsrummet. Här har man utsikt mot den trevliga innergården.

  Bilplats

  41 garageplatser. Går att hyra för 550 kr/mån.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns flera förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen samt Ängsblommans och Iskällans förskola. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en höstadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se

  Kommunikation

  Intill köpcentret har ett helt nytt resecentrum precis öppnat som en ny knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Där avgår direktbuss till Göteborg kontinuerligt.

  Tjänster i området

  Att bo mitt i Kungälv Centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I slutet av mars 2019 öppnade Kongahälla Center. Ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Västsveriges just nu största köpcentrumsprojekt. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats.

  Övrigt

  I området finns flera skolor. Fontinskolan har klasser mellan F-6. Gamla Nedre Fontinskolan är numera en montessoriskola årskurs F-9. På promenadavstånd ligger också Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. På promenadavstånd ligger även Mimers hus som är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek. I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC, STC har även en anläggning centralt på Västra Gatan. I Fontins friluftsområde erbjudes härliga motionsspår i olika längder, där finns också nybyggda motionscentralen; "Kotten" som ligger vackert vid den lilla sjön Svarte Mosse.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,74396%

  Andel av årsavgift:

  1,70739%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bastionen

  Lägenhetsnummer:

  00341

  Antal lägenheter:

  49

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  På www.brfbastionen.se kan du läsa mycket intressant information om föreningen. I föreningen finns 49 lägenheter fördelade på fem våningar. 12 tvårums-(57-72kvm), 18 trerums-(70-90kvm) samt 19 fyrarumslägenheter(86-123kvm). Lägenheterna har varierande balkonger och inbyggda uterum huvudsakligen i söder- och västerläge. Bastionen inflyttades 2007. Kvarteret består av 141 lägenheter där även bostadsrättsföreningarna Citadellet och Redutten ingår. Tillsammans bildar de samfälligheten Chauffören som ansvarar för värme, vatten, kabel-TV (com-hem) samt skötsel av yttre miljön m. m. Gården rymmer cykelförråd samt soprum med sopsortering och har en ringformig uteplats med sittgrupp av fyra fasta bänkar. Bostadsrättsföreningen är en egen förening men använder Riksbyggen för förvaltning och viss administration.  Gjorda renoveringar:

  Då föreningen är relativt ny har inga större underhållsarbeten planerats de närmast åren.  Parkering:

  41 garageplatser. Går att hyra för 550 kr/mån.  Annat:

  www.brfbastionen.se Föreningen har vår och höststädning och en lucia- och glöggkväll.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor