Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Torpe gränd 18, Kungälv

Pris:

3 595 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 503 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Kungälv

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 6 , hiss finns

Byggår: 2020

Boarea: 86 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Är du 55 år fyllda? Vilken tur, för då får du nämligen lov att bo i Riksbyggens nya förening Brf Blåregnet. Det centrala läget intill Kongahälla center med alla affärer, vårdcentral/tandläkare och resecentrum ihop med bekvämligheten av bonumkonceptet är oslagbart. Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet. Bonumvärden är en person som kan hjälpa till med t.ex hämta medicin, skruva upp hyllor, eller vattna blommor när du är på semester, riktigt lyxigt! Själva bostaden bjuder på kök med köksö in mot vardagsrummet, två generösa sovrum, badrum med egen tvättstuga samt generös inglasad balkong. Fler foton och mer info inom kort men ring gärna redan nu vid intresse.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Claes-Johan Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   86m2

   Våning

   3 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2432

   Andel i föreningen

   2,20441%

   Andel av årsavgift

   2,20441%

   TV och internet

   Via Telia triple play, obligatorisk kostnad som debiteras via föreningen 229kr/mån

   Byggnad

   Byggår

   2020

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration behövs ej

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Blåregnet

   Föreningens organisationsnummer

   769635-5416

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   46 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2020

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Hållbara bostadsrätter i Kungälv. Du som väljer bostadsrättsföreningen Blåregnet ska bo tryggt och hållbart. Vi arbetar därför med att plantera nya träd och växter som bidrar till fröspridning och pollinering. På den gröna innergården kommer det finnas odlingslådor för boende att använda. Husen byggs med gröna tak och hårdgjorda rännor läggs in för lokal fördröjning av dagvatten. För extra bekvämlighet har vi lagt in sopsug i syfte att dra ner på tung trafik i området. Allt för att din verklighet ska bli så hållbar som möjligt.

   Gemensamma utrymmen

   Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet I anslutning till entrén på innergården ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, wc, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

   Parkering

   Garage under huset, spearat kö 900kr/mån Boendeparkering 400kr/mån. Boendeparkeing i garage intill 600kr/mån.

   Centralt

   Allmänt om området

   Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns flera förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen samt Ängsblommans och Iskällans förskola. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en höstadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se

   Kommunikation

   Intill köpcentret ligger Resecentrum som blivit en ny knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Där avgår direktbuss till Göteborg kontinuerligt.

   Tjänster i området

   Att bo mitt i Kungälv Centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I mars förra året öppnade Kongahälla Center, ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats.

   Övrigt

   I området finns flera skolor. Fontinskolan har klasser mellan F-6. Gamla Nedre Fontinskolan är numera en montessoriskola årskurs F-9. På promenadavstånd ligger också Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. På promenadavstånd ligger även Mimers hus som är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek. I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC, STC har även en anläggning centralt på Västra Gatan. I Fontins friluftsområde erbjudes härliga motionsspår i olika längder, där finns också nybyggda motionscentralen; "Kotten" som ligger vackert vid den lilla sjön Svarte Mosse.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Torpe gränd 18, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Område: Centralt

   Möjligt tillträdesdatum: Maj eller enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 595 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 503 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 552 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 134 kr/månad

   Vatten & avlopp: 189 kr/månad

   Övrigt: 229 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Övrigt avser Telia triple play och är en obligatorisk avgift som föreningen debiterar.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder