Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tvetgatan 235, Kungälv

Totalrenoverad lägenhet högst upp i huset!

Pris:

2 195 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 284 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Kungälv

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 4  (Högst upp i huset ) , hiss finns

Byggår: 1975

Boarea: 65 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Väldisponerad tvåa om 65,5 kvm i populära Tveten. Detta mysiga hem erbjuder snyggt och välutrustat kök, nyrenoverat badrum, förråd samt klädkammare i lägenheten och stor balkong som vetter mot det trevliga villaområdet med fri utsikt och kväll sol. I anslutning till Tveten ligger naturområdet Fontins välbesökta och fina motionsslingor, utegym, temalekplats och nybyggda "Kotten" som erbjuder bastu, omklädningsrum samt café. Några minuter bort ligger välsorterade närbutiken ICA Skafferiet och centrala Kungälv nås på ett skönt promenadavstånd. Vid Kongahällatomten har ett helt nytt resecentrum precis slagit upp dörrarna, som en ny samlad knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Intill detta byggs även ett helt nytt köpcentrum "Kongahälla Shopping" som kommer att ge staden ett riktigt fint lyft i i form av affärsutbud, restauranger och service.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Claes-Johan Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Partner

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   65m2 (HSB)

   Våning

   4 av 4  (Högst upp i huset ) , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övrigt

   https://www.ekonomifokus.se/bostad/salja-bostad-guide

   Byggnad

   Byggår

   1975

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns
   Rymligt hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Fridhem

   Föreningens organisationsnummer

   753300-0365

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   140 st

   Antal lokaler

   8 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Fridhem uppfördes 1975 och har adress Tvetgatan. Föreningen består av 4 byggnader innehållande 140 st lägenheter fördelat på 1-3 rok och 15 st lokaler. En mycket välmående BRF med låg belåningsgrad och god ekonomi. I föreningen finns det barnvagnsförråd, motionsrum, samlingslokal, samt övernattningsrum. Bord, stolar, slagborrmaskin och tapetbord finns dessutom för utlåning till föreningens medlemmar. Föreningen ingår i Tvetens samfällighet, vilken sköter alla grönområden, parkeringar, snöröjning och områdets fyra lekplatser. Om samfälligheten på Tveten kan man läsa mer om på www.tveten.se

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har genomfört löpande underhåll och renoveringar och underhållsplanen uppdateras årligen. Under 2013 genomfördes en detaljerad uppdatering av underhållsplanen. För mer information beträffande underhåll, reparationer, investeringar och förväntad framtida utveckling se föreningens årsredovisning eller kontakta mäklaren.Under 2015 har spiskåpor och takfläktar bytts ut samt sotning och OVK av ventilationen. För 2016 byte av maskiner i tvättstugorna.

   Parkering

   Parkeringsplats med eluttag går att hyra för 250 kr/mån, utan el för 138 kr/mån. Varje hushåll har enligt samfällighetens stadgar rätt till en permanent plats. En andra parkeringsplats går att få enligt separat kölista.

   Tveten

   Allmänt om området

   Tveten är ett lugnt lägenhet- och radhusområde granne med Fontins och Trankärrs vackra natur med bekvämt gång- och cykelavstånd in till Kungälv. Området, som ligger vid kanten av Fontinberget är byggt i mitten av 70-talet. Här bor barnfamiljer blandat med såväl unga som äldre vilket är en bra mix för ett trivsamt område. Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg. Detta är en trevlig kommun med ca 40 000 invånare. Här finner man de mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter.

   Kommunikation

   Det är promenadavstånd till centrum där det är mycket god kommunikation. Det går buss in till Göteborg var 15:e minut och resan tar ca 33 minuter. Om du går ner till Tvetgatan kan du åka med linje 422 som går in till centrum.

   Tjänster i området

   Närbutiken "Skafferiet" ligger på Ivar Claessonsgatan och det är 15 minuter promenad till Kungälv centrum. Här finns det ett stort utbud av affärer och restauranger. Vid Kongahällatomten har ett helt nytt resecentrum precis slagit upp dörrarna, som en ny samlad knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Intill detta byggs även ett helt nytt köpcentrum "Kongahälla Shopping" som kommer att ge staden ett riktigt fint lyft i i form av affärsutbud, restauranger och service.

   Övrigt

   Det finns sex förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen och Ängsblommans förskola. Fontinskolan - en F-6 skolan som ligger i backen på väg upp till Fontin. Älvkulleskolan (Montesoriskola) 1-9 klass, även den i Fontinbacken. Fredkullaskolan (Walldorfskola) som ligger på ängarna alldeles nedanför Tveten. Thorildskolan är Kungälv högstadium som ligger nere i Centrum vid Oasen. I Komarken finns också Strandskolan, som är även den er en montessoriskola, med förskola till 9'an. På det angränsande Fontinberget finner du härliga motionsslingor i olika längder. Genom Fontin passerar även Bohusleden, en vandringsled från Lindome till Strömstad på ca 37 mil. Här finns även gott om parkeringar samt den nybyggda motionscentralen "Kotten" med omklädningsrum, dusch, bastu och sist men inte minst ett mysigt café. Kongevi är kommunens största publika fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Vi har Idrottsgymnasiet på Mimers hus och ett flertal andra trevliga anläggningar. Oasen, här hittar du Kungälvs ishall samt inomhussimbad. Det finns tre bassänger, en barnbassäng, en stor bassäng samt lagunen med en temperatur på 34,5 grader. Skarpe Nord är kommunens konstfrusna bandybana som ligger vid Nordre älv. På sommaren spelas det fotboll på konstgräset. Precis vid Skarpe Nord finner du även utomhussimbadet som har öppet från mitten av juni till mitten av augusti. Här ordnas simskola samt märkestagning för barn.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tvetgatan 235, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Område: Tveten

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 284 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 50 kr/månad

   Övrigt: 200 kr/månad

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder