Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Vendergatan 9, KUNGÄLV

29kvm uteplats med västerläge mitt i centrala Kungälv!

Pris:

3 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 933 kr/mån ink. värme & kallvatten.

Bostadsrättslägenhet - KUNGÄLV

Rum: 3 rok

Våning: 1 av 5  (En halv trappa upp) , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 79 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

En toppmodern trea i Kungälvs nya expansiva stadskärna. Nästintill nyproducerad bostad med altan om 29kvm i soligt västerläge. Bostaden är belägen en halv trappa upp vilket förhindrar direkt insyn från gatan. Förutom den fantastiska altanen så bjuder den här bostaden på snyggt kök med påkostade vitvaror och trevlig matplats, helkaklat badrum med egen tvättstuga, två sovrum i bra storlek, generöst vardagsrum med plats för både soff-, och matdel om så önskas. Här behöver ni inte oroa er för att få plats med era saker för det finns två rejäla skjutdörrsgarderober, väl tilltagen klädkammare samt förråd i källaren. Detta är en riktigt bra bostad i ett av de först sålda kvarteren på Kongahälla, vilket ger ett bra läge. I närområdet finner ni shopping, fina promenadstråk, brett restaurangutbud, träningsanläggning, vårdcentral, grundskolor och gymnasium samt vårt nya resecentrum med oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren. Möjlighet till garageplats finns under huset.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Claes-Johan Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben. I hallen finns också en rejäl klädkammare.

   Klädkammare

   I klädkammaren finns en garderob, ett städskåp samt hylla med hängare undertill.

   Badrum/tvättstuga

   Helkaklat badrum med grå klinker med komfortvärme på golvet samt vitt kakel på väggarna. I taket sitter dimbara spotlights. Här finns wc, kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med raka duschväggar. I tvättdelen står tvättmaskin och torktumlare intill varandra med en bänkskiva ovantill som förenklar arbetet med tvätten. Ovanför bänkskivan finns förvaring i de två skåpen. Litet charmigt fönster för vädring och ljusinsläpp.

   Sovrum

   Det mindre av de två sovrummen rymmer både säng, skrivbord och extra förvaring. Passar fint som barn-, arbets-, eller gästrum.

   Kök

   Hemmets hjärta! Köket som kommer från Marbodal är stilrent och går i färgerna vitt och grafitgrått. Här får ni hel kyl och frys i borstat grafitgrått utförande, induktionshäll, fläkt, ugn, mikro och integrerad diskmaskin. Plats för stort matbord. Även bänkskivan och kaklet ovantill är i grafitgrått, riktigt snyggt!

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum som rymmer både soff-, och matsalsdel. Härifrån nås altanen och master bedroom.

   Master bedroom

   Även detta rum är generöst i storleken. Här finns gott om plats för säng, sängbord och ytterligare förvaring. Hel garderobsvägg med skjutdörrar.

   Uteplats

   Västerläge och 29kvm stor altan hör inte till vanligheterna i centrala Kungälv. Detta är det som gör denna bostad unik. Att den dessutom vetter mot den fina innergården är ingen nackdel. Här finns plats för att bjuda hem mycket släkt och vänner.

   Uteplats/Balkong

   Stor altan (29kvm) i västerläge

   Bostad

   Boarea

   79m2

   Våning

   1 av 5  (En halv trappa upp) , hiss finns

   Andel i föreningen

   0,82%

   Andel av årsavgift

   0,82%

   TV och internet

   Bredband, tv och telefoni via Telia Triple Play. Kostnad 220 kr/per månad.

   Övriga utrymmen

   Förråd finns till lägenheten. Cykelrum, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Extra förråd finns att hyra. Separat kö.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till och frånluftsventilation

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Borggården i Kongahälla

   Föreningens organisationsnummer

   769633-9345

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   137 st

   Antal lokaler

   4 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Gemensamma utrymmen

   Gemensamhetslokal, cykelrum och gästlägenhet. Ett förråd hör till varje lägenhet. Ytterligare förråd finns att hyra för 300 kr/mån. Separat kö till dessa.

   Parkering

   - Det finns 64 st platser i garaget under huset, kostnad 900 kr/mån. Till dessa är det separat kö. - Möjlighet till boendeparkering på gatan 400 kr/mån. - Tillgång till kommunens parkeringshus Pallisaden vid Marstrandsvägen. Avgift enligt kommunens taxa. Se kungalv.se -Bilpool Sunfleet

   Centralt

   Allmänt om området

   Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns flera förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen samt Ängsblommans och Iskällans förskola. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en höstadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se

   Kommunikation

   Intill köpcentret ligger Resecentrum som blivit en ny knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Där avgår direktbuss till Göteborg kontinuerligt.

   Tjänster i området

   Att bo mitt i Kungälv Centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I mars förra året öppnade Kongahälla Center, ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats.

   Övrigt

   I området finns flera skolor. Fontinskolan har klasser mellan F-6. Gamla Nedre Fontinskolan är numera en montessoriskola årskurs F-9. På promenadavstånd ligger också Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. På promenadavstånd ligger även Mimers hus som är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek. I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC, STC har även en anläggning centralt på Västra Gatan. I Fontins friluftsområde erbjudes härliga motionsspår i olika längder, där finns också nybyggda motionscentralen; "Kotten" som ligger vackert vid den lilla sjön Svarte Mosse.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vendergatan 9, KUNGÄLV

   Kommun: Kungälv

   Område: Centralt

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 933 kr/mån ink. värme & kallvatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 658 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Vatten & avlopp: 188 kr/månad

   Övrigt: 220 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Övrigt är Telia triple play som faktureras av föreningen i samband med avgiften.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder