Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Porsholmsvägen 63, Lycke

2 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Porsholmsvägen 63 - Lycke

  Kommun

  Kungälv

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  70m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Tjuvkil

  Avgift

  3 953 kr/mån

  I avgiften ingår kallvatten, kabeltv, parkering, bredband och telefoni.

  Utgångspris

  2 650 000 kr

  37 857 kr/m2

  Tänk att vakna upp en solig morgon, ta en kaffe på en av uteplatserna och planera dagen. Efter kaffet så packar ni en picknick-korg och tar en kort promenad ner till havet som ligger precis intill. Detta härliga hem är belägen långt in på en återvändsgata med ett fritt läge framför båda uteplatserna. Utanför entrén finns en stor balkong där ni får plats med antingen stort möblemang eller trevlig loungegrupp. Det är här ni bäst njuter av frukost i morgonsolen. Intill den vackra ytterdörren sitter granit vilket ger en ombonad och lyxig upplevelse. Känslan när ni kommer in i själva bostaden är fantastisk och den upplevs större än sina sjuttio kvadrat. Hallen är rymlig, på golvet ligger mörkgrå klinker som sedan övergår i ekparkett som enhetligt följer in i resterande rum i bostaden. Generös skjutdörrsgarderob gömmer ytterkläder och skor. Från hallen in till vänster ligger det helkaklade badrummet som är kombinerat med tvättstuga. Efter detta följer två sovrum, det största sovrummet har lite snedtak vilket ger fin karaktär. Här inne finns tre garderober. Det mindre sovrummet ligger precis intill och det har en dubbel garderob. Vardagsrum och kök har öppen planlösning och fönster i tre väderstreck. Ytan är riktigt stor så här får ni plats med mycket familj och vänner. Köket är utrustat med allt som behövs och det finns gott om arbetsyta och förvaring. Fönstret ovanför arbetsbänken är en trevlig detalj för vem vill stå och titta in i en vägg när man diskar? Härifrån nås den andra balkongen. Det är här ni avslutar kvällen med något gott i glaset till solnedgången de ljumna sommarkvällarna som väntar oss framöver. För mer info och visning ring 0735-337762

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Hansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se Läs mer om Mathilda

  Extra kontaktperson

  Claes-Johan Olsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se Läs mer om Claes-Johan

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Stor skjutdörrsgarderob, mörkgrå klinker som sedan övergår i enhetlig ekparkett.

  Badrum/tvättstuga

  Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin som är kombinerad med torktumlare, dusch med infällbara duschväggar i glas, vit kommod, spegelskåp med belysning och handdustork. Spotlights i taket.

  Sovrum

  Detta är det större av de två sovrummen. Här finns gott om plats för dubbelsäng. Tre garderober erbjuder förvaring. Fönster i två väderstreck.

  Sovrum

  Detta rum är lite mindre och passar fint som barn-, arbets- eller gästrum. En dubbel garderob finns här.

  Vardagsrum/kök

  Generös yta med stora fönster som erbjuder fin utsikt. Köket är utrustat med kyl och frys i full höjd, induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin. Gott om arbetsyta och förvaring. Tack vare den öppna planlösningen får ni plats med mycket gäster. Härifrån nås den andra balkongen.

  Övriga utrymmen

  Till varje bostad hör parkeing på gemensam gårdsparkering, åv-rum med sortering, samt förråd i gemensam byggnad på gården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Tjuvkil ligger utmed väg 168 på väg mot Marstrand cirka 16 kilometer väster om Kungälv. Det är ett litet kustsamhälle med Bohuslänska klippor, båthamnar och badplatser. Här har du naturen och havet runt knuten och närhet till ett rikt friluftsliv. Många gamla vägar finns att utforska med cykel och i närområdet finns härliga promenadvägar och fina badplatser.

  Kommunikation

  Utefter Marstrandsvägen går regelbundna bussturer hela året. Under sommarhalvåret går även extra snabbussar mellan Marstrand och Göteborg. Det går även extrabussar morgon och eftermiddag in till centrala Göteborg. Från Ytterby kan du ta tåget in till Göteborg eller Stenungsund. Med bil når du Kungälv på ca 25 minuter och Göteborg på ca 40 min.

  Tjänster i området

  Vid Tjuvkilshuvud finns det en båthamn med en kiosk som är öppen sommartid. Vid Instöbron på Nordösidan finner du Instöbrons café, bar och kök. Här har du en helt fantastisk uteservering, räkfrossa, trubadurkvällar och mycket mer. På Marstrand behöver man inte oroa sig för att man inte hittar en favoritrestaurang. Societetshuset är en otrolig byggnad från år 1886 med restaurang, festvåning och dans. Hotell Villa Maritime erbjuder boende samt förstklassig mat med vacker utsikt. Vill man ha något enklare så finns här både pizza och gatukök. På Marstrand finner vi även livsmedelsbutik. I Lökeberg finner vi en kläd- och inredningsbutik av mindre slag vid namn Butik Tjuvkil 939. För den golfintresserade finns närbelägna Gullbringa Golf & Country Club, även vid Tofta Herrgård finns en vacker havsnära golfbana. Kärna ligger ca 7 km bort och erbjuder diverse service som mataffär, bensinmack, blomsteraffär, kiosk, pizzeria samt frisersalonger. Även Ytterby bjuder på god service i form av mataffären City Gross, vårdcentral, tandläkare och apotek.

  Övrigt

  Hålta skola (0-6) som är en riktig "bullerbyskola" inklusive förskola ligger utmed Marstrandsvägen. Kyrkan med anor från 1100 talet ligger i anslutning till skolan, de har mycket aktiviteter för barn i det renoverade församlingshemmet. Högstadiet går man i Ytterbyskolan. Det finns en friskola i Kärna (0-9). En ny kommunal förskola om ca 110 platser planeras och beräknas vara klar 2021.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  950 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Uppvärmning:

  550 kr/månad

  Total driftkostnad:

  950 kr/månad

  Andel i föreningen:

  2,40385%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Ängen Tjuvkil

  Lägenhetsnummer:

  J2:2

  Antal lägenheter:

  40

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor