Objektbild

Ställets Bygata 9, YTTERBY

Ställets Bygata 9

Pris:

3 295 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 6 117 kr/mån Uppvärmning, vatten, kabeltv från Comhem (baspaket), sophämtning, uteförråd, carport och bostadstilla¨gget i hemfo¨rsa¨kringen.

Bostadsrättslägenhet - YTTERBY

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1993

Boarea: 107 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Nu erbjuds ni en underbar fyra om hela 107 kvadratmeter på populära Ställets Bygata! Här njuter ni av ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Fyra rum och kök fördelat på rymliga kvadrat i ett och samma plan, till detta adderar ni en mysig framsida, stor altan och en halv öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Bostaden har genomgående renoverats under senare åren med moderna och fina materialval. Samtliga rum är i fint skick! Lägenheten ligger med gavelläge vilket ger fint ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Här bor man i ett familjärt område med mycket barn i alla åldrar och trevliga grannar. I närområdet finns flertalet lekplatser och förskolor. Nybyggda Sparråsskolan ligger bara en kort promenad härifrån. Pendlar du till Göteborg så är detta ett toppenläge då tåget från Ytterby tar ca 18 min in till Centralstationen utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger endast några hundra meter från bostaden. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport beläget strax utanför. Missa inte en utav områdets absolut bästa och sällan återkommande lägenheter. Anmäl intresse redan idag för eventuell förhandsvisning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Claes-Johan Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-208330

  claes-johan.olsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   107m2 (HSB)

   Våning

   1 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   22-6816-1-7-3

   Andel i föreningen

   1,37408%

   Andel av årsavgift

   1,53646%

   TV och internet

   Via fiber.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Smultronstället 38

   Byggår

   1993 Området byggdes mellan 1993 och 1995.

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Fönster

   3-Glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ställets Bygata

   Föreningens organisationsnummer

   769617-0120

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   76 st , varav hyresrätter: 7 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1993

   Byggår kommentar

   Området byggdes mellan 1993 och 1995.

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Ställets Bygata bildades 2012 och består av 76 lägenheter som byggdes 1993 och 1995. De flesta är bostadsrätter, men det finns ett fåtal hyresrätter kvar. Föreningen följer sin ekonomiska plan.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Under 2012 byttes bergvärmepumpar, varmvattensberedare, termostater på samtliga radiatorer samt takfläktar med tillhörande kökskåpor. Man arbetade även med omgivningen som planteringar, häckar och fällning av träd. Man dränerade fyra gårdar samt kompletterade material på gångarna. Under 2013/2014 målades samtliga hus om och man gick över fasaderna och bytte ut de delar som var dåliga. Under 2015 har man reparerat och målat carportar och förråd samt tagit bort och sanerat gamla borrhål. Taken på carportarna är bytta under 2017. Renovering av samtliga trapphus 2018 samt renovering lekplatser och underhåll av grönytor och buskar. Under 2019 kommer endast löpande underhåll vid behov att utföras.

   Gårdsplats

   Vid varje gård finns ett soprum och ett återvinningsrum. Gemensamt cykelförråd finns också vid varje gård. Föreningen har två städdagar per år. Yttre anordningar såsom t.ex. markiser, parabolantenner, belysning m.m. får monteras på huset endast efter ett skriftligt godkännande från styrelsen. Bostadsrättshavaren svarar sedan för skötsel och underhåll för sådana anordningar. Varje bostadsrätt har ett eget tvättrum, gemensam tvättstuga finns som komplement vid Ställets Bygata 87. Hemsida: www.brfstalletsbygata.se

   Parkering

   Varje bostadsrätt har tillgång till en carport. Det finns även flera gästparkeringar på området.

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkring via Moderna försäkringar.

   Föreningens hemsida

   http://brfstalletsbygata.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ställets Bygata 9, YTTERBY

   Kommun: Kungälv

   Område: Stället

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 295 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 6 117 kr/mån Uppvärmning, vatten, kabeltv från Comhem (baspaket), sophämtning, uteförråd, carport och bostadstilla¨gget i hemfo¨rsa¨kringen.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder