Information med anledning av coronaviruset Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tungevägen 108, Ytterby

Pris:

1 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 221 kr/mån ink. värme, vatten & kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Ytterby

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1966

Boarea: 85,4 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

En av de få stora treorna på Tungevägen är till salu inom kort. Att den ligger på bottenplan och dessutom har gavelläge är riktigt bra. Bostaden bjuder på 85,4 kvm fördelat på två rejäla sovrum, vardagsrum, kök, badrum och balkong som kan utökas med stor altan om så önskas. Tungevägen 108 ligger i den sista längan i området och balkongen vetter mot skogen intill. Ett familjärt och mysigt närområde i varierande bebyggelse med lägenheter, radhus och villor. Gångavstånd till allt! Läget är dessutom bra för den som vill bo nära kommunikationer/pendling med tåg och buss. I BRF Tunge bor ni tryggt och säkert med en stabil bostadsrättsförening i ryggen. Ett enkelt och bekvämt boende helt utan bekymmer. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Balkong som kan utökas med stor altan om så önskas.

   Bostad

   Boarea

   85,4m2

   Areakälla

   Enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   109

   Andel i föreningen

   1,00904%

   Andel av årsavgift

   1,00904%

   TV och internet

   Fiber, flera leverantörer finns att välja emellan.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykel/barnvagnsförråd, förråd, matkällarförråd och tvättstuga.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Ytterby-Tunge 2:10

   Byggår

   1966

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda: 158 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Tunge Västra

   Föreningens organisationsnummer

   753300-0555

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   112 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1966

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Tunge Västra är en omtyckt och välmående förening i ett centralt beläget område i Ytterby. I närområdet finns dagis, skolor och affärer. Mycket bra förbindelser till Göteborg med både tåg och buss. Föreningen förvaltar 8 bostadshus i två plan innehållande 112 lägenheter. I föreningen finns 84 st parkeringsplatser, 20 st garage och gästparkering.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Under 2014 installerades fibernät i området. I viktiga underhåll har föreningen bytt stammarna under 90-talet och de senaste stora underhållen är renoveringen av innergårdarna samt ventilation och termostat justeringar/byten.

   Gemensamma utrymmen

   Det gemensamma utrymmena som finns i föreningen består av sju tvättstugor med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även en separat tvättstuga med mattvätt. Cykel-/barnvagnsförråd finns i varje huskropp. Föreningen har köpt in diverse utrustning som exempelvis borrmaskin och tapetbord och tanken är att medlemmarna skall kunna låna dessa vid behov.

   Parkering

   Parkeringsplatserna kostar 200 kr/månad utan el och 250 kr/månad med el. Garageplats kostar 450kr/månad.

   Ytterby

   Allmänt om området

   3,5 kilometer utanför Kungälv, mot Marstrand, ligger Ytterby. Bebyggelsen är blandad med flerfamiljshus och villaområden. Ytterby centrum binds ihop med ett antal bostadsområden, bl a Stället, Tega och Ulvesund. Det är lätt att förstå områdets omåttligt växande popularitet, där barnen kan växa upp nära skola och vänner, omsluten av dess lugna omgivningar.

   Kommunikation

   Kommunikationerna är fantastiska med mycket goda buss- och tågförbindelser till Göteborg, men också Marstrand och Stenungsund/Uddevalla. Vid stationen i Ytterby Centrum finns en stor pendelparkering. Tåget tar dig till Göteborg på endast 17 minuter och Stenungsund på 20 minuter. Det går flertalet bussar varje timma som tar ca 45 minuter till Göteborg.

   Tjänster i området

   Ytterby bjuder också på god service i form av mataffären City Gross, vårdcentral, tandläkare och apotek. Det finns dessutom frisersalonger och ett par restauranger. Ytterby bibliotek, i anslutning till Ytterbyskolan, är både för skolan och invånarna.

   Övrigt

   I området runt Ytterby finns flera förskolor med olika avdelningar. Det finns låg- och mellanstadium i Kastellegårdsskolan, högstadium i Ytterbyskolan, samt helt nybyggda Sparråsskolan med förskoleklasser och lågstadium i området vid Övre Tega/Stället. Gymnasium finns sedan i det toppmoderna Mimers Hus i centrala Kungälv. För den aktive finns det mycket att välja på. Yttern bjudern på en fritidsanläggning för den fotbollsintresserade och i Björkås finns Kongahälla Ridsällskap. I centrala Kungälv ligger Mimershallen, där Sportlife Kungälv Innebanduklubb har alla sina träningar och hemmamatcher. I Rollsbo finns flera moderna gym- och träningsanläggningar. Enekullen bjuder på motionsspår och vackra promenadstigar. Kommunen har anlagt en konstgräsplan, parkourbana och lekplats i anslutning till Ytterbyskolan.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tungevägen 108, Ytterby

   Kommun: Kungälv

   Område: Ytterby

   Möjligt tillträdesdatum: 1/7 eller enligt överenskommelse.

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 221 kr/mån ink. värme, vatten & kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder