Arfwedssons Väg 3, Floda

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Arfwedssons Väg 3 - Floda

  Kommun

  Lerum

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  57m2

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Floda - Centralt

  Avgift

  4 182 kr/mån

  Floda - Centralt

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Mycket fin bostadsrätt med vitt modernt kök med gott om förvaring. Från matplatsen når man det den soliga balkongen med fin utsikt över grönområde. Trivsamt sovrum med bra garderober för förvaring. Stort vardagsrum med gott om plats för trivsamma stunder för stora sällskap. Gångavstånd till Floda centrum.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall: Välkommen in i denna trevliga bostadsrätt. Framför dörren finns praktisk klinker. Avhängningsmöjlighet finner vi i två bra garderober.

  Badrum

  Badrum. Badrummet är halv kaklat i ljusa färger. Badkar, handfat och wc.

  Kök

  Kök. Snyggt kök med vita snickerier och vitt kakel över bänkskivor. Gott om plats för förvaring i många bra skåp. Trivsam matplats med utgång till balkongen som har sol hela dagen.

  Vardagsrum

  Vardagsrum. Stort vardagsrum med gott om plats för både soffa och datorhörna om man så önskar. Fint ljus som flödar in från de stora fönstren.

  Sovrum

  Sovrum. Bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd, källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1964

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge väster.

  Bilplats

  Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Floda är ett attraktivt och mycket expansivt område som storsatsatsar på Floda centrum och nyproduktion av bostäder. Här finns allt man behöver och lite till såsom caféer, rastauranger, mysiga butiker, mataffär, vårdcentral, bibliotek, bank, förskola och skola. Kommunikationerna med både buss och tåg är mycket goda och väl utbyggda. Vill man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig in till Göteborg centrum eller Alingsås finns pendeltåget och vill man hellre ta bussen finns Orange Express som utgår från Göteborg och som stannar på de olika orterna inom kommunen. Här finns även något för den friluftsintresserade då naturupplevelserna är många med skogar och sjön Sävelången som erbjuder vackra promenadstråk, en paddeltur på sjön och ett fantastiskt fiskedrag då sjön mynnar ut i Säveån. Även badplatser finns det gott om för den som uppskattar sol och bad! För den som har häst finns här också goda möjligheter till stallplats då gårdarna häromkring är många. Gillar man att svinga klubban på en golfbana finns här Sveriges största anläggning med tre stycken 18-hålsbanor i Öijared. I utkanten av Floda finner vi Nääs slott med en historia som sträcker sig tillbaka ända till 1529. Här erbjuds fantastiska miljöer och interiören från 1800-talet är unikt i sitt slag för Skandinavien. Julmarknaden, midsommarfirandet och Nääs-spelen är tre traditionella arrangemang som drar till sig många besökare varje år.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,41981%

  Andel av årsavgift:

  1,41999%

  Reparationsfond:

  2 954 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-11-03

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Flodahus 1

  Lägenhetsnummer:

  24

  Antal lägenheter:

  72

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  -1 rok, 13 st - 1 ro k, 10 st -2 rok, 25 st -3 rok, 24 st Tillkommer gör en lokal, 20 st garageplatser och 19 st parkeringsplatser.  Gjorda renoveringar:

  2008 genomfördes relining (renovering) av avloppsstammar samt sticken till badrum och kök i lägenheterna. 2008 anslutning till fjärrvärmenät. 2013 bytte föreningen till säkerhetsdörrar. Föreningen satte även upp postboxar i entrén.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor