Objektbild

Kristinebergsgatan 5A, Kinna

Välskött bostadsrätt med härligt läge

Pris:

1 550 000 kr

Månadsavgift 6 796 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Kinna

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 1984

Boarea: 102 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkommen till Kristinebergsgatan 5A. Nu har du chansen att förvärva denna trivsamma bostadsrätt på Kinnasten! Det har blivit dags för nästa ägare att ta vid förvaltandet av detta mysiga radhus, som funnits i de boendes ägo sedan bostadsrätterna uppfördes 1984. Radhuset bjuder på två våningar fördelat på 4 rum och kök, samt badrum på både nedre och övre plan. Bostadsrätten är välplanerad och ljus och har genom året tagits väl om hand av dess ägare. Bostaden har ett av föreningens bästa lägen med hörnplacering och sol nästan hela dagen. Trädgården på baksidan har en friliggande känsla och en bra väderstrecksplacering för dig som är odlingsintresserad, är du inte det så kan du stationera dig på altanen och njuta av eftermiddagssolen istället. Föreningen HSB Brf Hagen är en mycket välskött förening med stabil ekonomi, läs mer om föreningen på deras hemsida: https://www.hsb.se/gota/brf/hagen/

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mikaela Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-759 98 84

  mikaela.eriksson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Hall Ljusa väggar och mörk laminat som övergår i ljus laminat, trappa upp till övre plan. Kök Ljust laminatgolv, tapetserade väggar samt ljusa köksluckor. Rostfri diskbänk, kyl, frys och ugn med häll. I skåpet bredvid diskbänken är det förberett för att montera en diskmaskin. Tvättstuga Nyrenoverad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, rostfri ho samt städskåp. Mörk plastmatta och ljusa väggar. Vardagsrum Ljust vardagsrum med vita väggar och tak samt ljust laminatgolv, utgång till altanen på baksidan. Badrum Helkaklat badrum med dusch, WC samt handfat med kommod.

   Övre plan

   Hall Laminatgolv och ljusa väggar. Sovrum 1 Mindre sovrum med ljusa väggar och laminatgolv. Sovrum 2 Större sovrum med gröna väggar och laminatgolv. Sovrum 3 Ljusa väggar och laminatgolv. Badrum Helkaklat badrum med badkar, WC och handfat med kommod. Klädkammare Rymlig klädkammare mellan sovrum 2 och 3.

   Bostad

   Boarea

   102m2 (Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   08-3214-1-7-1

   Andel i föreningen

   3,9095%

   Andel av årsavgift

   3,90955%

   Renoveringar

   Föreningen: 2020–2021 - utfört fönsterbyte i samtliga lägenheter, 2014 - utfört takbyte på samtliga byggnader. Renoverat fasadgavlar Renoverat och bytt ut skärmväggar. De boende: 2020 - renoverat tvättstuga. 2016 - byte av luckor & lådor i kök. 2015 - renovering av vardagsrum nytt golv & målning av ytskikt. 2013 - renovering av hallen. 2005 - Badrum på övre plan. 2002 - badrum på nedre plan. Samt löpande underhåll.

   Byggnad

   Byggår

   1984

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-12-03
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Hagen i Kinna

   Föreningens organisationsnummer

   716409-8225

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   26 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes året 1984 på fastigheten Skeden 2 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Kristinebergsgatan 3, 5, 7, 9 och 11 i Kinna.

   Föreningens ekonomi

   Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget enl. samtal med styrelsedlem 21-07-02. För mer information om föreningen ekonomi, se föreningens årsredovisning.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   De senaste åren har föreningen gjort följande större underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten: bytt tak på alla bostadshus, bytt garagetak, renoverat och bytt ut skärmväggar. Föreningen har bytt ut samt renoverat fasadgavlar på huskropparna. Under 2020-2021 har samtliga fönster i föreningen bytts ut, i dagsläget håller arbetet på att avlutas med foder och målning som sista anhalt.

   Parkering

   P-plats med el och garage. Separat kösystem tillämpas.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kristinebergsgatan 5A, Kinna

   Kommun: Mark

   Område: Kinnasten

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 550 000 kr

   Månadsavgift: 6 796 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 455 kr

   Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 1 kr


   Driftkostnad: 270 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 4 978 kWh/år

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 70 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Värme, V/A, Renhållning, Brunnstömning ingår i avgiften.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Kinna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Boråsvägen 32 i Kinna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kinna!

   Läs mer

   Bobutiken i Kinna

   Hitta din mäklare i Kinna

   Liknande bostäder