Objektbild

Åby allé 35, Mölndal

Välplanerad trerummare på våning tre! Hiss finns!

Pris:

4 600 000 kr

Månadsavgift 4 639 kr/mån Inkl värme. Tillkommer kostnad för varmvatten, kallvatten och el utefter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/månad för bredband samt obligatoriskt tillägg om 50 kr/månad för elnät. HSB Brf Hovslagaren har gemensamt elavtal med Mölndals Energi. Elförbrukningen fördelas på resektive lägenhet genom individuell mätning. Debitering sker ihop med månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - Mölndal

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 83,2 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Varmt välkommen till denna välplanerade trerummare om 83,2 kvm på våning tre. Hiss finns självklart. Här bor du på välplanerade kvadratmeter och med högt i tak (270 cm). Bostaden erbjuder bland annat en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett badrum med klinker och kakel samt all utrustning du kan önska, en gäst-wc, två välplanerade sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt en rymlig balkong! Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med buss 753 tar det endast några få minuter till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. En kort promenad tar dig även till Mölndal centrum med dess torg och affärsgator som bl.a. erbjuder apotek, mysiga caféer, fiskhall, frisörer, klädbutiker, ostbutik, livsmedelsaffärer, nytt stadsbibliotek och nya Mölndals galleria som invigdes och slog upp dörrarna den 27 september 2018. På taket på ena huset finns det en bubbelpool som de boende i föreningen får använda. Här finns också en gemensam takterrass. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linn Asplund

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0704-94 77 37

  linn.asplund@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig och ljus hall med målade väggar. Gott om plats för avhängning då här finns en garderob och plats för hatthylla.

   Badrum

   Fräscht badrum med klinker och kakel i tidlösa färger. Badrumsutrustning består av tvättmaskin, torktumlare, kommod, spegelskåp, wc, dusch samt förvaringsskåp.

   Gäst-wc

   Fräsch toalett med klinker och kakel. Utrustning i form av toalett, handfat och spegelskåp.

   Sovrum

   Bostadens mindre sovrum. Perfekt som ett barnrum eller varför inte som ett kontor.

   Sovrum

   Bostadens största sovrum. Här ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter erbjuds i form av en skjutdörrsgarderob.

   Vardagsrum

   Ovanligt stort vardagsrum som har en öppen planlösning mot köket. Ett riktigt härligt och socialt rum! Från vardagsrummet nås en av bostadens två rejäla balkonger.

   Kök

   Mycket smakfullt kök i vitt med gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här är ett kök att njuta i! Köksutrustning består av häll, ugn, Micro, kyl, frys, fläkt samt integrerad diskmaskin. I köket ryms ett större matbord för trevliga middagar.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong i sydvästligt läge.

   Bostad

   Boarea

   83,2m2 (Enligt lägenhetsförteckningen. )

   Våning

   3 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   23

   Andel i föreningen

   1,89556%

   Andel av årsavgift

   1,89562%

   TV och internet

   HSB Hovslagaren i Mölndal har tillsammans med Bredbandsbolaget sytt samman ett kraftfullt paket för de boende där Bredband 250/100 Mbit/s ingår samt fast telefoni för den som vill. Detta bekostas av varje bostadshavare och ett obligatoriskt tillägg om 208 kr/månad tillkommer på månadsavin.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-09-28
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Hovslagaren i Mölndal

   Föreningens organisationsnummer

   716444-6549

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   62 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   62 bostadslägenheter i 7-3 planshus. Byggår 2017. Adress är Åby Allé 35-41. Husen är uppförda av Tommybyggare. HSB är entreprenör. Lägenhetsfördelning är 1-4 rok. Uppvärmning Fjärrvärme Förvaltning HSB Mölndal

   Föreningens ekonomi

   Lån/kvm: 14 516 kr

   Gemensamma utrymmen

   Det finns en gemensamma takterrass med bokningsbar spaavdelning med jacuzzi. Det finns även en gemensam tvättstuga samt en övernattningslägenhet. Finns ett förråd till varje lägenhet i källaren.

   Parkering

   Finns 35 st garageplatser samt 30 st öppna platser varav tre är gästparkeringar. Inflyttad kan ta över avflyttad plats. Garage kostar 800 kr/ månad och parkeringsplats kostar 300 kr/månad. Separat kö, administreras av HSB. Mc-plats kostar 200 kr/månad.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åby allé 35, Mölndal

   Kommun: Mölndal

   Område: Stallbacken

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 600 000 kr

   Månadsavgift: 4 639 kr/mån Inkl värme. Tillkommer kostnad för varmvatten, kallvatten och el utefter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/månad för bredband samt obligatoriskt tillägg om 50 kr/månad för elnät. HSB Brf Hovslagaren har gemensamt elavtal med Mölndals Energi. Elförbrukningen fördelas på resektive lägenhet genom individuell mätning. Debitering sker ihop med månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-11-16

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 738 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 333 kr/månad

   Vatten & avlopp: 250 kr/månad

   Försäkring: 155 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Mölndal

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Frölundagatan 35D i Mölndal, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Mölndal!

   Läs mer

   Bobutiken i Mölndal

   Hitta din mäklare i Mölndal

   Liknande bostäder