Prytzgatan 29, Mölndal

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 20 Okt 12:00 - 12:30

Välkommen att boka dig på visning!

Anmäl till visning

Adress

Prytzgatan 29 - Mölndal

Kommun

Mölndal

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1946

Boarea

69m2

Enligt föreningen.

Våning

1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Mölndal Centrum

Avgift

4 389 kr/mån

Inkl värme och vatten.

Utgångspris

2 595 000 kr

37 609 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Fin trerummare med härlig uteplats!

   Välkommen till Prytzgatan 29 och denna gavellägenhet med ett fint ljusinsläpp och tre rum om ca 69 kvm en halv trappa upp. Här bor du på välplanerade kvadratmeter i ett attraktivt område med god närhet till det mesta. Några minuters promenad tar dig till Mölndals innerstad och dess gedigna utbud av både affärer och cafés. Mölndals innerstad fick under 2018 en ny galleria med med över 70 butiker. Här finns med andra ord allt du kan önska på promenadavstånd från bostaden. Lägenheten är ljus och fin och har bland annat ett fint badrum, en solig uteplats med trappa ner till föreningens gräsmatta, två lättmöblerade sovrum samt ett vardagsrum som rymmer både soffa och matsalsbord. Här kan du njuta av att bo i lägenhet men ändå få den härliga villakänslan med både uteplats och tillgång till föreningens mysiga trädgård! Parkering finns att få precis utanför porten och kostar endast 220 kr/månad. Kommunikationer i form av tåg, spårvagn och buss finns i närheten av bostaden. Med spårvagn 2 och 4 tar du dig på ca 20 minuter raka vägen till centrala Göteborg och med tåget tar du dig på några minuter till Kungsbacka. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

   Ansvarig mäklare

   Linn Asplund

   Reg. Fastighetsmäklare

   0704-94 77 37

   linn.asplund@lansfast.se Läs mer om Linn

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-10-20 12:00:00 2019-10-20 12:30:00 40 Bostadsvisning Prytzgatan 29, Mölndal 57,65208472, 12,0120888 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Rymlig och ljus hall med gott om plats för både avhängning och förvaring.

   Sovrum

   Ett av bostadens två rymliga sovrum. Här finns utrymme att möblera med en dubbelsäng med tillhörande möblemang samt en byrå om så önskas.

   Vardagsrum

   Trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Här kan möbleras med en soffa med tillhörande möblemang samt ett matsalsbord om så önskas. Utgång till bostadens härliga uteplats!

   Sovrum

   Bostadens andra sovrum. Även detta är välplanerat och erbjuder också garderober och förvaringsmöjligheter.

   Kök

   Charmigt kök i vitt. Generösa förvaringsmöjligheter och arbetsytor. I köket ryms ett matbord för fyra. Köksutrustning består av spis med ugn, fläkt (2003) samt kombinerad kyl/frys (2008).

   Badrum

   Fräscht badrum med klinker och kakel i stilrena färger. Badrumsutrustning består av dusch, wc, handfat, underskåp till handfatet och ett vägghängande skåp ovanför wc.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1946

   Uteplats/Balkong

   Härlig och eftertraktad uteplats med en trappa ner till föreningens gräsmatta. Här får du den goa känslan av att bo i villa. Soligt söderläge!

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   357 kr/månad

   Försäkring:

   157 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   357 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   10,89%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-09

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Måsen 29 i Mölndal

   Lägenhetsnummer:

   1001

   Antal lägenheter:

   10

   Byggår:

   1946

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   Huset byggdes 1946 och köptes av föreningen 2004 tillsammans med tillhörande tomt på 684 kvm. Fastighetsbeteckningen är Siken 3 och 4. Genomförda renoveringar Huset genomgick en större renovering 1983 där det gjordes stambyte, omläggning av tak samt omläggning av fasad till plåtfasad. Företag har kollat taket 2007 och det såg bra ut. Föreningen byter tegelpannor så fort de går sönder. Föreningen tvättade taket 2018 och gjorde en taksäkerhetsbesikting 2018. Dränerat på södersidan inför bygget av altaner 2007. Föreningen har bytt de flesta fönster på södersidan ihop med balkongdörrar, detta gjordes samtidigt som altanerna byggdes 2008. Föreningen byter ut resterande fönster vid behov. Målning av källarfönster 2018. Duschutrymme i källaren renoverades 2018. Två nya ventilationsaggregat 2018. OVK-besiktning 2018 Luftflödesprotokoll 2018 Energideklaration 2018 Radonmätning 2015 Planerade renoveringar Några större renoveringar är ej bokade. Ekonomi På varje årsmöte (i mars månad) bestämmer föreningen om dem ska höja avgiften. Kabel-tv Com hem Bredband Fiber Förråd Ett vindsförråd tillhör lägenheten. Parkering På tomten finns det 9 parkeringsplatser. Kostnad 220 kr /månad.   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-09-26

   Primärenergital:

   134 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor