Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tage madsens väg 29A, PARTILLE

Välhållen radhustrea med solig trädgård och mycket låg avgift

Pris:

2 990 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 965 kr/mån i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbudet via Comhem) samt bredband (50 Mbit via Comhem)

Bostadsrättslägenhet - PARTILLE

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 2  (Lägenheten är fördelad över två plan) , hiss finns inte

Byggår: 1950

Boarea: 76,9 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu kan vi erbjuda en av de populära och väldisponerade radhustreorna med låg avgift i de gamla, pittoreska arbetarbostäderna på Tage Madsens väg. Här erbjuds ett fint boende där välbevarade originaldetaljer, såsom vacker stavparkett, samsas med moderna inslag på bästa sätt. Generösa sociala ytor, både inne och ute, bjuder in till gemenskap med nära och kära medan det renoverade köket inspirerar till spännande matlagning. Två bra sovrum på övre plan balanserar upp och bidrar till harmoni i boendet. Renoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Trädgården som omgärdas av insynsskyddade häck blir som din egen oas med stenlagd uteplats i soligt söderläge samt både gräsytor och planteringar – perfekt för sommarens grillkvällar. Här bor du med det bästa av två världar – radhusets frihet med trädgård i kombination med bostadsrättens bekymmerslöshet. Föreningen med anor från 50-talets arbetare på Daros Kolvfabrik är mycket stabil, välskött och nästintill skuldfri. På bekvämt promenadavstånd finns både skolor, daghem samt Allums köpcenter med sitt breda utbud av butiker och service. Goda kommunikationer med både bil, buss och cykel tar dig snabbt och lätt runt i Partille eller vidare in mot pulsen i centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mia Johansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0725-11 15 04

  mia.johansson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Man välkomnas in i entréplanets nav - den inbjudande hallen varifrån samtliga utrymmen nås. Gott om avhängningsmöjligheter i både öppen och dold förvaring i form av en rymlig klädkammare. Modernt och renoverat kök i vinkel som bjuder in till gemensam matlagning. Här erbjuds rikliga förvaringsmöjligheter bakom de vita luckorna med trä detaljer medan köksbänken i ljust trä bidrar med väl tilltagna arbets- och avställningsytor. Ovan arbetsbänken sitter ett mörkt stänkskydd. Köket rymmer även en trevlig matplats invid fönstret där 4 personer kan följa kockens bravader. Till vänster från entrén öppnar det härliga vardagsrummet upp sig med generöst ljusinsläpp från fönster och altandörr i syd. Med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för det större sällskapet bjuder vardagsrummet tillsammans med den angränsande uteplatsen i soligt söderläge in till gemenskap med nära och kära. Vacker parkett i holländskt förband samsas med en mörk mönstrad tapet. Från vardagsrummet nås den generösa altanen där ni kan njuta av det soliga söderläget. Slappna av i en avkopplande loungegrupp eller duka upp ett långbord för långa och sena middagar med vänner och familj. I angränsning till altanen finns en mindre trädgård med plats för odling och plantering eller barnens lek och spring.

   Övre plan

   Uppför trappan nås den övre hallen som sammanbinder planets samtliga rum med varandra. På golvet ligger ett fint laminatgolv medan väggarna är målade i ljus ton. Till höger ligger det första sovrummet som rymmer både dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringsmöbel. Fönster och fransk balkong mot den grönskande baksidan bidrar med bra vädringsmöjligheter. Laminatgolv och en blomstrande tapet på väggarna. I andra änden av huset finner vi det andra sovrummet. Här erbjuds flera olika möbleringsalternativ med plats för både säng med tillhörande nattduksbord, skrivbord, mysig läshörna samt utrymme för lek. En rymlig klädkammare bidrar med bra förvaringsmöjligheter som frigör golvyta i sovrummet. Laminatgolv med en lekfull tapet på väggarna. Stilrent renoverat badrum med vitt kakel och brunt klinker på golvet. Ovanför handfatet händer ett snyggt spegelskåp i mörkt trä. Elektrisk golvvärme och vattenburen handdukstork.

   Uteplats/Balkong

   Rymlig altan som nås från vardagsrummet med direkt anslutning till en egen gräsmatta och föreningens gemensamma gräsytor. Soligt läge med gott om plats för matplats och loungegrupp. I anslutning till altanen finns det gott om utrymme för bärbuskar, plantering och odlingsmöjligheter.

   Bostad

   Boarea

   76,9m2 (Uppgifter från föreningen)

   Våning

   1 av 2  (Lägenheten är fördelad över två plan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   29A

   Andel i föreningen

   1,88339%

   Andel av årsavgift

   1,88069%

   TV och internet

   Kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften Internet 50/10 Mbit/s via Comhem ingår i månadsavgiften

   Övriga utrymmen

   Finns två förråd till lägenheten. Det ena är i källaren och det andra i källaren på hus nr 15.

   Byggnad

   Byggår

   1950

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-11-08
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 145 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Duplexringen

   Föreningens organisationsnummer

   757200-4443

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   68 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1950

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Området längs Tage Madsens väg innefattar Daros fabrikers tjänstebostäder som uppfördes 1950. Industrins expansion krävde snabb byggnation och fabrikerna lade oftast upp riktlinjerna för sina behov själva. Bebyggelsen blev en- och flerfamiljshus

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en mycket god ekonomi och har enligt årsredovisningen för räkenskapsåret 2019 gått med vinst med knappt 74 TKR. Föreningen är skuldfri vilket får anses som ganska ovanligt och mycket bra i jämförelse med andra föreningar i Partille. Föreningen hade vid räkenskapsårets drygt 593 TKR i underhållsfond, ca 233 TKR placerat i kortfristiga fordringar samt ytterligare ca 527 TKR i kassa och bank. Den låga avgiften beror på att man hjälps åt i föreningen för att hålla nere föreningens kostnader. Efter att ha varit oförändrad i många år så valde föreningen infrö 2019 att höja avgiften med 9 % och inför 2020 med 4 % för att täcka kostnaderna för kommande underhåll och reparationer.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1979: Fasad tilläggsisolerad och plåtbeklädd 1987: Fönster 3-glas 1992-95 Tak 2014: Dränering utförd block 7 samt vid hus 15 och 17. Entrétak sattes upp på alla ettor och treor i föreningen. 2015: Renovering av källartrappor. Byte av avlopp i block 23. 2017: Vissa bjälklag utbytta efter rötskador 2018: Vissa takarbeten utförda pga läckage. Tvättmaskin bytt i tvättstugan.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har 7 stycken förråd för uthyrning, storleken är ca 2,4 m². Förråden fördelas efter separat kö. Detta innebär att förråden inte följer bostadsrätten vid en försäljning eller andrahandsuthyrning. Gemensam tvättstuga i källaren till hus nr.11.

   Gårdsplats

   Trevlig gård med stora gräsytor, lekplats samt gemensam grillplats.

   Parkering

   Föreningen har garageplatser att hyra, till dessa är det separat kö. Kostnad 350:-/mån. Extra parkeringsplatser finns att hyra, till dessa är det separat kö. Kostnad 100:-/mån.

   Föreningens hemsida

   duplexringen.wordpress.com

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tage madsens väg 29A, PARTILLE

   Kommun: Partille

   Område: Skulltorp

   Möjligt tillträdesdatum: 1/4 eller enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 990 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 965 kr/mån i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbudet via Comhem) samt bredband (50 Mbit via Comhem)

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-29

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 550 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 400 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Partille

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gamla Kronvägen 19 A i Partille, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Partille!

   Läs mer

   Bobutiken i Partille

   Hitta din mäklare i Partille

   Liknande bostäder