Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Gransikagatan 10 C, Skövde

Stilsäker 3:a med utsikt över Billingen!

Pris:

1 795 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 854 kr/mån Månadsavgiften inkluderar hushållsel, värme, vatten, avlopp, sophämtning, bredband och TV samt fasta avgiften för telefoni.

Bostadsrättslägenhet - Skövde

Rum: 3 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1969

Boarea: 84 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Här finner du en topprenoverad 3:a om hela 84kvm med en låg avgift som inkluderar allt utom försäkring! Köket är renoverat så sent som i år vilket även elen är. En stor inglasad balkong med utsikt över Billingen i perfekt läge för kvällssol! Ett fräscht badrum med helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme från -15 och genomgående nya fräsch ytskikt i större delen av lägenheten. En mysig heltäckningsmatta för den ultimata hotellkänslan i sovrummet och en vacker parkett som är nylagd i kök. Här är det bara att flytta rakt in! Kommer inom kort!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ottilia Linden

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-89 46 26

  ottilia.linden@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Vitmålade och bredspacklade väggar och en ny vacker parkett. Här har du gott om plats för skor och ytterkläder. Kök Direkt till vänster om hallen har du köket som renoverades i maj i år. Gediget Marbodalkök med genomtänkta val, fullt utrustat med diskmaskin, spis, induktionshäll, micro och fläktkåpa med utsug. I samband med köksrenoveringen passade man även på att dra ny el, så numer har lägenheten även moderna säkringar. Vardagsrum Intill köket ligger vardagsrummet praktiskt placerat. Här har vi även den inglasade balkongen varifrån vi får en vacker vy över Billingen och kan njuta av kvällssolen. Nymålade väggar. Badrum Renoverat -15 utav den förre ägaren. Helkaklade vita väggar och klinker på golv. Känslan är fräsch och stilren. Givetvis har man tänkt på att lägga in golvvärme. Sovrum Ultimat hotellkänsla med en ljusgrå heltäckningsmatta på golvet. En praktisk garderobsvägg som löper längs med hela långsidan. Sovrum Intill entrén finns ytterligare ett sovrum som idag används som kontor. Intill detta rum finns ytterligare en wc och även en praktisk klädkammare.

   Bostad

   Boarea

   84m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   35-4026-2-46-5

   Andel i föreningen

   0,68995%

   Andel av årsavgift

   0,68995%

   TV och internet

   TV grundutbud och bredband 250/50 mbit via ComHem ingår i avgiften.

   Övriga utrymmen

   Källarförråd med gallerdörrar.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Ostronet 13

   Byggår

   1969

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB:s brf Ostronet

   Föreningens organisationsnummer

   766600-0901

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   167 st

   Antal lokaler

   7 st

   Byggår

   1969

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   På föreningens fastigheter Ostronet 12-16 finns åtta bostadshus med adresserna Gransikagatan 4, 6, 8, 10, Sveagatan 8 och Lars Olofs gata 1, 3, 9. I föreningen finns totalt 167 bostäder.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens ekonomi är mycket god. Föreningen reviderar underhållsplanen varje år och gör kontinuerliga avsättningar till denna. Kommande renoveringar/investeringar är framför allt balkongerna som diskuteras. Beslut tas på årsstämman 2020. Sannolikt blir det avgiftshöjningar i några år framöver. 2014: Ingen avgiftshöjning 2015: Ingen avgiftshöjning 2016: Ingen avgiftshöjning 2017: Föreningen har tecknat ett förmånligt avtal för digital-TV (grundutbudet), bredband (250/50) och abonnemang på hemtelefoni via ComHem. Detta kostar 190 kr/månad och ingår i den presenterade månadsavgiften. 2018: Ingen avgiftshöjning 2019: Ingen avgiftshöjning 2020: 3,5% avgiftshöjning

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2006: Stammarna renoverades och beräknas hålla fram till 2046. 2012: Nya säkerhetsdörrar samt postboxar i entrén. 2013. Nya fönster och tak. 2014: En ventilrengöring är utförd i samtliga lägenheter och affärslokaler. 2017: Frånluftsventilationen har förbättrats. 2017: Radonbrunnar har installerats vid varje hus för att eliminera markradonet. 2017: Besiktning av samtliga golvbrunnar i förebyggande syfte. 2018: Bedömning av underhållsbehovet på balkongerna. 2020: Planer finns på renovering alternativt utbyggnad och inglasning av balkongerna. Inga beslut är tagna än.

   Gårdsplats

   På föreningens mark finns både en fin lekplats och en grillplats med bord och stolar.

   Parkering

   Föreningen har ett parkeringsgarage i två plan som har 123 bilplatser samt 8 mc-platser. Till parkeringsgaraget är det normalt ingen eller kort kö. Utomhus finns 24 p-platser under tak, dessa är det lite längre kö till. Utöver detta finns 5 st. 1-timmasparkeringar samt 8 besöksparkeringar.

   Föreningens hemsida

   http://ostronet.minbostad.net/

   Norrmalm

   Allmänt om området

   Norrmalm ligger precis norr om centrum och är ett oerhört populärt bostadsområde bland Skövdeborna. Detta är inte så konstigt, med tanke på läget nära centrum, högskola och resecentrum och på den andra kanten av området ligger det stora köpcentrat Elins Esplanad bland annat med ICA Maxi. Vill ni handla lite snabbt finns även en mindre ICA-butik beläget mitt bland flerfamiljshusen. På Norrmalm finns alla olika typer av bostadsformer. I kvarteren som gränsar mot centrum ligger gemytliga flerfamiljshus från 1920/40-tal samt bostadsrättslägenheter i både stora och små föreningar. Längre ut från centrum ligger mysiga villakvarter med både friköpta radhus och villor. I mitten av området ligger Norrmalmskolan för barn i åldrar sex-tolv år och på eftermiddagarna fortsätter fritidsverksamhet för barnen. Närmaste vårdcentral är Närhälsan Norrmalm vårdcentral, belägen på andra sidan om Vadsboleden på Ekängsvägen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gransikagatan 10 C, Skövde

   Kommun: Skövde

   Område: Norrmalm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 795 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 854 kr/mån Månadsavgiften inkluderar hushållsel, värme, vatten, avlopp, sophämtning, bredband och TV samt fasta avgiften för telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-18

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 1 942 kr


   Driftkostnad: 100 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Skövde

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, jurist, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Commercegallerian i Skövde, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skövde!

   Läs mer

   Bobutiken i Skövde

   Hitta din mäklare i Skövde

   Liknande bostäder