Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lundenvägen 19B, Skövde

Rymlig tvårummare med bra planlösning!

Pris:

780 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 3 980 kr/mån inkl värme, vatten, hushållsel, bredband och tv

Bostadsrättslägenhet - Skövde

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3  (Två trappor upp från markplan) , hiss finns inte

Byggår: 1973

Boarea: 63 m2

Välkommen till en harmonisk och ljus hörnlägenhet med nymålade ytskikt. Två trappor upp finner du den här lägenheten med väldisponerad planlösning och rymlig matplats som inbjuder till social samvaro. I duschrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet når du den mysiga ombonade balkongen och kan njuta av eftermiddags- & kvällssolen. Brf Lunden är en populär och välskött bostadsrättsförening där bl.a. hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stallsiken och Elins Esplanad. Bra bussförbindelser till centrum och cykelavstånd till högskolan. Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp: kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer

Pris

780 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 30 November

  16:30 - 17:15

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Ansvarig mäklare

  Caroline Axell

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0737-45 51 54

  caroline.axell@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Entré/Hall I direkt anslutning till entrédörren finner du en platsbyggd sitthörna som gör hallen mysig och välkomnande. Hatthyllan är placerad intill och längre in i hallen finner du tre garderober med ovanskåp. Hallens väggar är målade i en ljus kulör och på golvet ligger laminatgolv som är genom gående för hela lägenheten. Duschrum Funktionellt och smart planerat duschrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna. Här finns wc, handfat, dusch, tvättmaskin, torktumlare och praktiska glasdörrar. Vardagsrum Rymligt vardagsrum som går att möblera med både soff- och matgrupp om så önskas. Väggarna är målade -20 i samma fina kulör som i hallen. I vardagsrummets förlängning finner du balkongen som även kan nyttjas som matplats under årets vackra dagar. Kök Ljust och trevligt kök som erbjuder bra förvaring i köksskåp och lådor. Väggarna har målats i en behaglig ljusgrå kulör. Förutom rymlig matplats finns här även utrymme för kontors/arbetsyta. Från köksfönstret har du utsikt över föreningens trevliga gård med vackra fruktträd. Här finns utrustning som spis, fläkt, kyl och frys. Sovrum Väggarna i sovrummet är målade i en varm grön nyans. Här finns plats för såväl dubbelsäng som nattduksbord och byrå. Här finns också två garderober att förvara sina kläder i. Sovrummet har liksom köket plats för arbetsyta.

   Bostad

   Boarea

   63m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   3 av 3  (Två trappor upp från markplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   35-4041-3-180-11

   Andel i föreningen

   0,42695%

   Andel av årsavgift

   0,42516%

   TV och internet

   Tv och bredband via ComHem ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett generöst tilltaget förråd med hyllplan för yteffektiv förvaring. Förrådet nyttjas via föreningen och är beläget på samma våningsplan i direkt anslutning till lägenheten. Tvättstuga ligger belägen i byggnaden K2. Här finns tvättmaskin, torktumlare, mangel, infrabastu och solarium. För mer info om bostadsrättsföreningens finns på föreningens hemsida http://brflundeniskovde.se.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Växthuset 3

   Byggår

   1973

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-09-23
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   Isolerfönster

   Ventilation

   Frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB brf Lunden

   Föreningens organisationsnummer

   766600-3350

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   234 st

   Antal lokaler

   5 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Växthuset 1-3 med 12 bostadshus, lägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rok - 30 st 2 rok - 72 st 2 ro kokvrå - 42 st 3 rok - 90 st I föreningen finns även 119 garageplatser och 178 p-platser

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en stabil ekonomi där de betalar av lån på lån. De gör mindre avgiftshöjningar varje år (mellan 1,5-2 %) för att slippa drastiska höjningar när det behövs till renoveringar. 2013: Avgiften höjdes med 2% 2014: avgiften höjdes med 2% 2015: Avgiften höjdes med 1,5 % 2016: Avgiften höjdes med 2 % 2017: Avgiften höjdes med 1,5 % 2018: Ingen avgiftshöjning 2019: Ingen avgiftshöjning 2020: Ingen avgiftshöjning

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då lägenhetsinnehavaren väljer att renovera badrum passar även föreningen på att byta golvbrunn och vatten/avloppsrören. Detta medför inte några extra kostnader utan det är budgeterat i föreningens underhållsfond. Föreningen har bytt fönster på samtliga fastigheter under 2017.

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga med en hel uppsättning av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och annat som kan vara till nytta vid tvättandet. Tvättstugan är öppen 24 timmar om dygnet och både tvätt- och sköljmedel ingår (självdoserande maskiner). I denna byggnad finns även infrabastu och solarium. Kvartersgym 250 kr/år Med moderna maskiner håller kvartersgymmet en hög standard. Det finns bland annat motionsmaskiner, fria vikter samt några multimaskiner. I denna byggnad finns även ett bordtennisbord och en stor bastu.

   Parkering

   I föreningen finns 119 garageplatser och 178 p-platser. Separat kö till dessa. Brukar vanligtvis finnas tillgängliga p-platser medan det kan vara kö till garage.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lundenvägen 19B, Skövde

   Kommun: Skövde

   Område: Lunden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 780 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 3 980 kr/mån inkl värme, vatten, hushållsel, bredband och tv

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 182 kr

   Reparationsfond: 431 kr


   Driftkostnad: 100 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Skövde

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, jurist, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Commercegallerian i Skövde, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skövde!

   Läs mer

   Bobutiken i Skövde

   Hitta din mäklare i Skövde

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder