Lundenvägen 25 B, Skövde

700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 27 Aug 18:30 - 19:15

   Välkommen att boka tid för visning, följ länken nedan.

   Anmäl till visning

   Adress

   Lundenvägen 25 B - Skövde

   Kommun

   Skövde

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1973

   Boarea

   70m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok

   Område

   Lunden

   Avgift

   4 211 kr/mån

   inklusive hushållsel, bredband, TV, värme, vatten och avlopp.

   Som utgångspris

   700 000 kr

   10 000 kr/m2

   En tvåa med många originaldetaljer

   En trappa upp ligger denna trivsamma tvåa, en lägenhet med möjligheter att på ett enkelt sätt skapa ditt drömboende. En stor och inbjudande hall där förrådet ligger direkt till vänster om entrédörren. En del har gjort om förrådet till ytterligare ett sorvum, eller kanske vill man använda det som ett arbetsrum. Mellan matplatsen och vardagsrummet finns en glasvägg som blir ett fint blickfång från både hall och vardagsrum. Balkongen i österläge nås från vardagsrummet och ligger med ett fritt läge på husets gavel. Att bo i Brf Lunden är enkelt, värme, vatten, bredband och även el ingår i avgiften. Välkommen till Lunden ett område att trivas i.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planskiss

   Visning

   Visning 1

   2019-08-27 18:30:00 2019-08-27 19:15:00 40 Bostadsvisning Lundenvägen 25 B, Skövde 58,40913701295, 13,8710399618208 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Öppen och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt gott om förvaring i de tre garderoberna samt klädkammaren. Till vänster om entré finns förrådet som idag delvis är inredd med en arbetsbänk och hyllor. Till höger om entrén finner vi sovrummet. Ett ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en plastmatta. Från hallen nås badrummet som är ljust och fräscht, våtrumsmatta på golvet och väggar tapetserade med en våtrumstapet. Här finns gott om plats för ett badkar om man skulle önska men idag står här en duschkabin. Vägg i vägg med badrummet är köket beläget, ett praktiskt arbetskök med bänkar och skåp på båda sidor om gången. Målade luckor i vitt, rostfri bänk invid diskhon och de andra två bänkarna i köket är i trä. I en del lägenheter har man öppnat upp mellan kök och matplats och på så vis fått en mer öppen och social planlösning. Mellan matplatsen och vardagsrummet finns en glas/fönster-vägg som ger ett fint ljusinsläpp till matplatsen. I vardagsrummet finns gott om plats för den stora soffgruppen och en tv-möbel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en plastmatta. Från vardagsrummet nås balkongen i österläge.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1973

   TV & bredband

   Bredbandsuppkoppling från ComHem 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften. Bredbandsuppkoppling från Bredbandsbolaget kan tecknas av bostadsrättshavaren.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i österläge.

   Bilplats

   Garageplats. Går att hyra. Parkeringsplats. Går att hyra.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   80 kr/månad

   Försäkring:

   80 kr/månad

   Total driftkostnad:

   80 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   0,45024%

   Andel av årsavgift:

   0,4498%

   Reparationsfond:

   2 521 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-13

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB:s brf Lunden

   Lägenhetsnummer:

   231

   Antal lägenheter:

   234

   Byggår:

   1973

   Antal lokaler:

   5

   Föreningens ekonomi:

   Föreningen har en stabil ekonomi där de betalar av lån på lån. De gör mindre avgiftshöjningar varje år (mellan 1,5-2 %) för att slippa drastiska höjningar när det behövs till renoveringar. 2013: Avgiften höjdes med 2% 2014: avgiften höjdes med 2% 2015: Avgiften höjdes med 1,5 % 2016: Avgiften höjdes med 2 % 2017: Avgiften höjdes med 1,5 % 2018: Ingen avgiftshöjning 2019: Ingen avgiftshöjning   Gjorda renoveringar:

   Då lägenhetsinnehavaren väljer att renovera badrum passar även föreningen på att byta golvbrunn och vatten/avloppsrören. Detta medför inte några extra kostnader utan det är budgeterat i föreningens underhållsfond. Föreningen har bytt fönster på samtliga fastigheter under 2017.   TV/Internet:

   Bredbandsuppkoppling från ComHem 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften. Bredbandsuppkoppling från Bredbandsbolaget kan tecknas av bostadsrättshavaren.   Parkering:

   Det brukar generellt sätt vara lätt att få parkering i föreningen. 119 garageplatser. Dessa kan hyras för 270-320 kr i månaden. Till garageplatserna är det separat kö. 178 parkeringsplatser. Dessa kan hyras för 60 kr i månaden. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Det finns flertalet besöksparkeringar i området.   Gemensamma utrymmen:

   HSB Lundens medlemmar har tillgång till en stor tvättstuga med maskiner som tvättmaskin, torktumlare och mangelmaskin. Tvättstugan är öppen 24 timmar om dygnet och både tvätt- och sköljmedel ingår. I denna byggnad finns även infrabastu och solarium. I en annan byggnad intill tvättstugan finns bordtennislokal samt gym med maskiner för både styrka och kondition. I denna lokal finns även en bastu.   Annat:

   Tvättstuga I tvättstugan finns en hel uppsättning av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och annat som kan vara till nytta vid tvättandet. Tvättstugan är öppen 24 timmar om dygnet och både tvätt- och sköljmedel ingår (självdoserande maskiner). I denna byggnad finns även infrabastu och solarium. Kvartersgym 250 kr/år Med moderna maskiner håller kvartersgymmet en hög standard. Det finns bland annat motionsmaskiner, fria vikter samt några multimaskiner. I denna byggnad finns även ett bordtennisbord och en stor bastu.


   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   157 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor