Objektbild

Majorsgatan 4B, SKÖVDE

Central lägenhet på 44 kvm med låga 2 442 kr avgift!

Pris:

980 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 2 442 kr/mån inkl. värme, V/A, TV-grundutbud samt bredband (100/10)

Bostadsrättslägenhet - SKÖVDE

Rum: 1,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 44 m2

Välkommen in till denna stilrena lägenhet på 44 kvadrat med ett av Skövdes mest centrala läge! Denna lägenhet har moderna ytskikt genomgående i hela lägenheten med ljusa ytskikt, och ett mörkt grått laminatgolv som snyggt flyter genom hela lägenheten. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum direkt till vänster om entrén med gott om plats för såväl soffa, matgrupp samt tv & tv-bänk. Till höger om entrén når vi sovalkoven som ger plats åt antingen dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord. I anslutning hittar vi köket som är modernt utrustat med vitvaror i stilrent svart och rostfri finish. Lägenhetens badrum hittar vi i anslutning till entrén som är ett helkaklat badrum utrustat med bl.a. takdusch. Läget på lägenheten kunde inte vara bättre. Lägenheten ligger i populära Norrmalm, med 700 meter till högskolan, 600 meter till centrum och 900 meter till resecentrum och har därför verkligen närhet till allt, oavsett om du är student eller bara vill bo centralt. Lägenheten tillhör dessutom den stabila bostadsrättsföreningen HSB:s Brf Svanen. Detta är en stabil förening med mycket god ekonomi, vilket speglar sig på lägenhetens låga avgift och föreningens låga belåningsgrad. Så vill du bo på 44 välplanerade och snygga kvadratmeter för 2 442 kr per månad: Välkommen på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap samt att man är helt frisk och kry när man dyker upp, för att säkerställa så riskfria visningar som möjligt. För dig som inte vill eller kan komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp: Kontakta ansvarig mäklare så löser vi såklart det!

Läs mer

Pris

980 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Victor Hölscher

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-32 74 00

  victor.holscher@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Majorsgatan 4B till dig.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivning

    Entréhall Välkommen in till denna trevliga lägenhet på 44 kvm en halv trappa upp. Här i entrén möts vi direkt av de snygga färgval som vi hittar genomgående i hela lägenheten. Hallen är luftig, och har gott om plats till förvaring i inbyggda garderober. Vi hänger av oss jackor och ställer av skor direkt till vänster. Vi har en ljusgrå kulör på väggarna, och garderoberna i samma nyans. På golvet har vi ett mörkgrått laminatgolv som snyggt matchar färgen på väggarna och som återfinns i hela lägenheten. Vardagsrum Vi tar till vänster och når lägenhetens vardagsrum. Här har vi ett väl tilltaget rum, där vi får plats med såväl matsalsgrupp, soffgrupp, TV-möbel och förvaring i skjutdörrsgarderober utan att rummet upplevs trångt. Rummet har en ljus mönstrad tapet till ljusa väggar och samma mörkgrå laminatgolv som i resten av lägenheten. Fönster i söderläge ger ett härligt ljus till detta umgängesrum! Sovalkov Tar vi istället höger från entrén når vi lägenhetens sovalkov. Här finns idag en dubbelsäng, men för den som vill går det givetvis även att möblera med enkelsäng och skrivbord. Väggarna här är i samma snygga grå kulör som i hallen, samma mörkgråa laminatgolv som i resten av lägenheten och ett fönster som ger härligt ljus. Kök I anslutning till sovrummet har vi lägenhetens kök. Här har vi ett stilrent, luftigt och praktiskt arbetskök med gråa köksluckor och ett snyggt vitt kakel ovanför den mörkgrå bänkskivan. Köket är utrustat med en diskho, kombinerad kyl/frys, glaskeramikhäll, varmluftsugn och spisfläkt. På väggarna har vi en randig tapet och på golvet har vi samma laminat som flyter genom hela lägenheten. Badrum Går vi tillbaka till entrén hittar vi lägenhetens badrum rakt fram. Badrummet har vitt kaklade väggar och ett svart klinkergolv. Utrustning som finns i badrummet är dusch, handfat, wc och badrumsskåp.

    Bostad

    Boarea

    44m2 (Uppgift om area hämtat från bostadsrättsföreningen)

    Våning

    1 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    35-4006-1-5

    Andel i föreningen

    3,51893%

    Andel av årsavgift

    3,51893%

    TV och internet

    Grundutbud från Com Hem inkluderas i avgiften. Bredband via ComHem med hastighet 100/10 inkluderas också i avgiften.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Plommonet 14

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB:s brf Svanen

    Föreningens organisationsnummer

    766600-0984

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Nej

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    24 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1944

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen har ett bostadshus med adresserna Majorsgatan 4 A-D. I föreningen finns 24 lägenhter fördelade enligt: 1 rok - 12 st 2 rok - 12 st I föreningen finns även 20 stycken p-platser.

    Föreningens ekonomi

    Avgiftshöjning 2016: 2% Avgiftshöjning 2017: 1% Avgiftshöjning 2018: 4% Avgiftshöjning 2019: 3%

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    De närmaste åren planeras följande underhåll (vilket inte beräknas höja avgifterna): Omasfaltering av infart och parkering (i samband med breddning av infart). Ny sophanteringsplats i samband med att ny avfallshantering införs Upprustning av cykelställ och dess yta samt installation av utebelysning Lagning av dagvattenbrunnar på framsidan Ommålning i trapphus samt i källare Införning av individuell mätning och debitering Renovering av tvättstuga

    Gårdsplats

    En mindre grönyta med paviljong finns ovanför parkeringsplatserna där man kan använda bord och stolar och grilla när vädret tillåter.

    Parkering

    I föreningen finns 20 st parkeringsplatser, där 2 st är gästparkeringar och 18 st hyrs av boende i föreningen. Till parkeringen är det separat kö och en plats kostar 150kr.

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

    Norrmalm

    Allmänt om området

    Norrmalm ligger precis norr om centrum och är ett oerhört populärt bostadsområde bland Skövdeborna. Detta är inte så konstigt, med tanke på läget nära centrum, högskola och resecentrum och på den andra kanten av området ligger det stora köpcentrat Elins Esplanad bland annat med ICA Maxi. Vill ni handla lite snabbt finns även en mindre ICA-butik beläget mitt bland flerfamiljshusen. På Norrmalm finns alla olika typer av bostadsformer. I kvarteren som gränsar mot centrum ligger gemytliga flerfamiljshus från 1920/40-tal samt bostadsrättslägenheter i både stora och små föreningar. Längre ut från centrum ligger mysiga villakvarter med både friköpta radhus och villor. I mitten av området ligger Norrmalmskolan för barn i åldrar sex-tolv år och på eftermiddagarna fortsätter fritidsverksamhet för barnen. Närmaste vårdcentral är Närhälsan Norrmalm vårdcentral, belägen på andra sidan om Vadsboleden på Ekängsvägen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Majorsgatan 4B, SKÖVDE

    Kommun: Skövde

    Område: Norrmalm

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 980 000 kr
    som utgångspris

    Månadsavgift: 2 442 kr/mån inkl. värme, V/A, TV-grundutbud samt bredband (100/10)

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Driftkostnad: 290 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 190 kr/månad

    Försäkring: 100 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Skövde

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, jurist, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Commercegallerian i Skövde, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Skövde!

    Läs mer

    Bobutiken i Skövde

    Hitta din mäklare i Skövde

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder