Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rosenhagavägen 2C, SKÖVDE

Gavellägenhet med balkong mot väst!

Pris:

1 250 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 5 324 kr/mån inkl värme, vatten, tv, internet 250/50 & parkering

Bostadsrättslägenhet - SKÖVDE

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 3  (En och en halv trappa upp) , hiss finns inte

Byggår: 1966-68

Boarea: 82 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna snygga 3:a på 2:a våning. Här bor du på 82 rymliga kvm med mycket förvaring och en genomtänkt planlösning. I lägenheten finns bland annat ett kaklat badrum, egen tvättstuga med torkmöjligheter och ett fräscht kök med goda arbetsytor. I hallen finner vi både en skjutdörrsgarderob och en praktisk klädkammare. Lägenheten har ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matsalsgrupp. I lägenheten finns även två sovrum, varav det ena med mycket förvaring i platsbyggda garderober. Det andra sovrummet används idag som kontor. Dessutom har lägenheten en generös balkong i västerläge som ger härlig kvällssol med utsikt över ett lummigt grönområde, då huset 2C är det första av alla hus i Rosenhaga. Bostadsrättsföreningen Rosenhaga är en populär förening bland Skövdeborna med god ekonomi, trevlig innergård och fri parkering på hela området. I och med att Skövde växt ut mot området i takt med att fler och fler flyttat till staden ligger området idag väldigt centralt med närhet till både shopping, mataffärer och aktiviteter. Denna bostadsrätt förmedlas just nu via försprång, vilket innebär att visningsdatum ännu ej är bestämt. Kontakta mig gärna för mer information om du är intresserad av lägenheten!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Victor Hölscher

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-32 74 00

  victor.holscher@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   ENTRÉHALL Välkomna in till Rosenhagavägen 2C. Här möts vi av en rymlig hall med plats för förvaring bakom en stor skjutdörrsgarderob, en generös klädkammare och sko- och hatthylla. I hallen har vi ett ljust laminatgolv och målade grå väggar. KONTOR / SOVRUM 1 Direkt till vänster ligger lägenhetens kontor. Väggarna är målade mörkt blåa och golvet är detsamma som i hallen, ljust laminat. BADRUM Till höger från entrén, intill skjutdörrsgarderoben ligger lägenhetens badrum. Badrummet är fräscht, stort och renoverat år 2006 med grått klinkergolv och grå/vita kakelväggar. Här finns badkar, toalett, handfat samt handdukstork. KÖK Vi går igenom hallen, förbi badrummet och till höger finns lägenhetens kök. 2006 renoverades köket av föregående ägare med nya stommar från Lijo. Luckorna byttes i mars 2020 mot en modern mörkblå kulör samt utrustades med mjukstängande gångjärn. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt, kombinerad kyl och frys (2016) samt diskmaskin (2020). Köket har bra arbetsyta, bra förvaring i stora skåp och längst in i köket intill fönstret finns dessutom plats för en matgrupp. Väggarna är vita och golvet har ett ljusgrått laminatgolv. TVÄTTSTUGA I anslutning från köket hittar vi dörren till lägenhetens egna tvättstuga som renoverades 2006. Här har vi ett ljust utrymme med ljusgrått klinkergolv, vita väggar och utrustning i form av tvättmaskin (2018), tvättho och väggmonterad torkställning. SOVRUM 2 Från köket och vardagsrummet når vi ett väl tilltaget sovrum med plats för stor dubbelsäng och bra förvaring med 5 platsbyggda garderober. I sovrummet har vi ett ljust laminatgolv och målade mörkblåa väggar. VARDAGSRUM Vi tar oss vidare från sovrummet till vardagsrummet. Här finns det gott om umgängesytor tack vare plats för både matgrupp och soffa. Rummet har ett fint ljusinsläpp från fönstren och balkongdörren i västerläget. Tack vare gavelläget får vi även ljus från fönstret i norr. Väggarna i vardagsrummet är målade ljusgrå och på golvet ligger ett ljust laminat. BALKONG Från vardagsrummet når vi balkongen som är utrustad med markis. Balkongen ligger i skönt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Från balkongen blickar vi ut över ett härligt grönområde och på balkongen får det plats en cafégrupp.

   Bostad

   Boarea

   82m2 (Uppgift om area hämtat från bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 3  (En och en halv trappa upp) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   201113001-0015

   Andel i föreningen

   0,5736%

   Andel av årsavgift

   0,57626%

   TV och internet

   Gruppavtal via ComHem för bredband 250/50, tv (Com Hem Tv Bas HD) & telefoni bas ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1966-68

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   RBF Skövdehus nr 13

   Föreningens organisationsnummer

   766600-1842

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   189 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1968

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Rosenhaga är ett bostadsområde lokaliserat till Rosenhagavägen i de norra delarna av Skövde. Föreningen ligger mittemellan nya populära shopping Stallsiken och Elins Esplanad. Föreningen äger fastigheten Södra Rosenhaga 1-14 i Skövde kommun med adresserna Rosenhagavägen 2-14 och 16-26. I föreningen finns sammanlagt 189 lgh och 112 garageplatser.

   Föreningens ekonomi

   2017: Avgiftshöjning med 1 % 2018: Avgiftshöjning med 1 % 2019: Avgiftshöjning med 1 % 2020: Avgiftshöjning med 1 %

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Pengar sätts undan för det löpande underhållet och det finns inget beslut om renoveringar som kommer att påverka månadsavgiften. Föreningen har själv beskrivit sina senaste renoveringar så här: 2006: Stamavloppsbyte med komplett nya kök från grunden. Helt nya badrum som är klinkrade/kaklade. Nya toaletter, handfat och badrumsskåp. Och en ny dusch eller badkar. Dessutom nya säkerhetsdörrar. 2010: Helt nya fönster i samtliga lägenheter och ny balkongdörr/altandörr. 2010/2011: Nyrenoverad gemensamhetslokal med tillhörande kök. Nyrenoverat "relax"-utrymme med bastu, bubbelpool, duschutrymme och relaxhörna. 2011: Tegelfasaden renoveras. Luftavfuktare har installerats i torkutrymmen i tvättstugorna för att maximera torkeffekten och spara el. 2013: Nya entreer har byggts upp på 7 hus, totalt 21 entréer. Ny asfalt på uppfartsvägen vid garagen. Ny asfalt utanför hus 2, mellan hus 4 och 6, mellan 8 och 10 och slutligen mellan 12 och 14. Dessutom har parkeringarna delvis asfalterats om och lagats. 2014-15: Byte av entrédörrar, installation av entrébelysning, installation av belysning i garage, takläggning på två hus. 2016-17: Utvändig målning och markinventarier. 2018-19: Tvättstugor 2019: Ny avfallssortering 2018-20: Värmeanläggning, yttertak byte av takpapp.

   Gemensamma utrymmen

   Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. I föreningen finns en relaxavdelning (Rosenhagavägen 6) som för en mindre summa kan disponeras av föreningens medlemmar. Det finns fem stycken tvättstugor inom området. Tvättider bokas på låstavlan utanför respektive tvättstuga. De är belägna i hus 2, 4, 8, 12 och 14. Din entrényckel passar endast till källardörren i det hus där du har möjlighet att tvätta. Medlemmarna i hus 2, 16 och 18 tvättar i hus 2 Medlemmarna i hus 4 och 6 tvättar i hus 4 Medlemmarna i hus 8, 20 och 22 tvättar i hus 8 Medlemmarna i hus 10, 12 tvättar i hus 12 Medlemmarna i hus 14, 24 och 26 tvättar i hus 14

   Parkering

   Fri parkering på föreningens parkeringsplatser. Kö till garage som går att hyra för 250 kr/mån.

   Försäkring

   Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

   Föreningens hemsida

   www.brfrosenhaga.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rosenhagavägen 2C, SKÖVDE

   Kommun: Skövde

   Område: Rosenhaga

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 250 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 5 324 kr/mån inkl värme, vatten, tv, internet 250/50 & parkering

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Skövde

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, jurist, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Commercegallerian i Skövde, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skövde!

   Läs mer

   Bobutiken i Skövde

   Hitta din mäklare i Skövde

   Liknande bostäder